מתחת לאף

סומסום6

New member
מתחת לאף../images/Emo9.gif

מתחת לאף ....איזה סרט אה.... שמתי לב שהרבה פנינים מהסרט הזה עדיין שגורים בפי ישראלים רבים... "זרקת רעיון....תן לחשוב על זה"...למשל..כן... עוד נקודה למחשבה..בקשר לרבים מהסרטים הישראלים של פעם....הם אומנם נוצרו תחת תקציב דל...אבל השחקנים...אחחחחח היו שחקנים!!! ולא דוגמנים לשעבר והמשחק שלהם חיפה על תסריט בתנאי שדה..חחחח. אניי גרופית של סרטי בורקס בכלל .....וזה לא משנה כמה פעמים אני אצפה בסרט צארלי וחצי..אני תמיד אגלה משהו חדש
. תענוג
נ.ב. דין דין מה קורה..שבת שלום שתהיה

JAMES DEAN

New member
מה כלכך אהבת במתחת לאף? חוץ מהתסריט?

ומה לאחרונה גילית בצ'ארלי וחצי? חוץ מזה "שהוא חולה ולא יודעים מה יש לו.." נ.ב זעטר שבת שלום גם לך

rush2

New member
מתחת לאף- סרט ענק

מהאהובים עלי ביותר, ולא רק בגלל התסריט אלא גם בגלל השחקנים והמשפטים הבלתי נשכחים שחלקם כבר הפכו למשפטים שדועים לכל ישראלי (כמו "אני, סמי בן טובים, דפקתי הקופה"). זהו סרט קאלט בלתי נשכח- אז נא לא לזלזל בו!! "עאלק התאומים מבת ים! הזבלים האלה יכולים להביא מכה כזאת??"... נ.ב.- אני מבקש לדייק בציטוטים, במיוחד בפורום הזה- "הוא פצוע קשה, לא יודעים מה יש לו"... (אני מצטער אבל זה נושא רגיש לי כי אני לא זוכר את המשפטים אלא רואה ממש את הסרט לנגד עיני כשאני חושב על ציטוט ממנו..) תודה

cbzhi

New member
מתחת לאף

הסרט עצמו שוחק ע"י אלמונים דאז וע"י 2 שחקנים לא מקצועיים כצדוק צארום וגוקי ארקין ז"ל הקאסט עצמו הפגין יכולת משחק אמינה אם כי קיבעה את אורי גבריאל כמעט לתמיד כפושע/עבריין נצחי בניגוד לאבגי שזכה לגלם שלל תפקידים בקולנוע הישראלי למי שאינו יודע:שיתוף הפעולה הראשוני בן אבגי לאורי גבריאל היה בהצגה משותפת לפני הסרט בשם ביער ביער שגם נכתבה ע"י חיים מרין ואפילו הוקרנה בטלויזיה(לאחר מכן שיחקו גם בקונילמך בקהיר ומקס במוריס אך ודאי שאין מקום להשוואה....) כמו הרבה סרטים זכה להימנה עם סרטי הקאלט לאחר הקרנתו הראשונית בערוץ הראשון ב-1984

למעלה