מתחתנת חדשה

מתחתנת חדשה ../images/Emo140.gif

שלום כולןןןןןןןןןןןןן בעיקר וגם כולם. מה שלומכם? רציתי לשתף אתכם ולהתייעץ.... אני מתחתנת ב 04/03/2008 (ואני לא מתכוונת לוותר על התאריך) והיום אנחנו מתחילים לחפש לנו מקום לחגוג. רק שיש בעיה.... אנחנו גרים בראשון לציון והבן זוג החמוד שלי לא מוכן להתרחק מראשון ולקיים את החתונה יותר דרומה הוא חושב שאנשים לא יגיעו! בנוסף לבעיה הזאת מדאיג אותו שלא נכסה את החתונה אז הוא מפחד ממחירים. אנחנו עכשיו בחיפוש של מקום ואני רוצה גן אבל המחירים של הגנים מתחילים מ 170 ש"ח למנה ולדעתו זה יקר מידי. מה עושים???? אתם יכולים לספר לי קצת על מחירים. אני מאוד רוצה לדעת מה הטווח ואם אתם מכירים גנים מוצלחים בראשון והסביבה?

mvb girl

New member
בראשון - גן הורדים

גן יפה ובטווח המחירים שלכם (בגלל התאריך - בקיץ עולה יותר) ושכחתי.... מזל טוב!!!!

somethin

New member
יש את גני מרוויאס

ליד נס ציונה. הם מאוד יפים לטעמי ולא מאוד יקרים. אם אני זוכרת נכון, המנה עולה שם כ-170-175 ש"ח בחודש מרץ. ואם יש לכם הרבה אנשים- ניתן להתמקח עוד.

Sheli Sade

New member
קודם כל - מזל טוב! יש לי כמה שאלות...

סתם סקרנות - למה התאריך הזה?
שאלה נוספת - גן במרץ? עלול להיות בעייתי עם מזג האויר... יכול לרדת גשם. מאיפה המשפחות והחברים שבן זוגך חושש שלא יבואו אם תחגגו מחוץ לראשון?

תשובות...

התאריך הזה פשוט קסם לי ומתאים מבחינה נומורולוגית... זה יוצא 8 שזה משפחתיות, כסף, אינסופי... בקשר לגן במרץ הכוונה היא לגן מקורה ויש גנים מדהימים שמתאימים לחורף. המשפחות שלנו הן ברובן מראשון.

Sheli Sade

New member
אתם לא חייבים רק ראשון....

למשל המשפחה שלי מת"א והרצליה ויש כמה בחיפה. משפחתו של החצי בכלל מאשקלון... את החתונה אנחנו עושים ב-TOP דוראן שנמצא ברחובות. אומנם באמצע בין שניהם אבל בכל מצב הוא לא רחוק מאף אחד מהם. מרחק סביר לחלוטין...

חשוב לשלי....

אני הולכת לשם היום!!!!! מה את יכולה לספר לי חדש על המקום ומה הממוצע של המחיר? אם לא נעים לך למסור את המחיר המדויק שלוקחים למנה, עיצוב, חופה וכו'...

Sheli Sade

New member
את מתכוונת לטופ דוראן?

מחירי המנות שם משתנות (כמו בכל מקום) לפי יום ועונה כך שזה מאוד תלוי.... בנוסף גם כמות האורחים שלך משנה. אנחנו מתחתנים בתחילת יוני עם 450 אורחים מתוכננים (בפועל אנחנו מזמינים 550) ושלמנו 200 ש"ח למנה. העיצוב - אנחנו סגרנו עם ענת על דיל של הכל כלול בעלות של 5500 ש"ח. אם את רוצה דברים ספציפיים בעיצב אז המחיר הוא עבור כל פריט בנפרד. אנחנו הגענו לעלות של 4900 ש"ח אז כבר לקחנו את הדיל ואז משדרגים אותך לגמרי... מה שאני זוכרת מהמחירים: החופה: חופה יפנית גבוהה ובמעבר 6 עמודים שעליהם נרות ופרחים (אחד כזה ואחד כזה), שביל לבן עם עלי כותרת ובד מקשר בין העמודים - סה"כ בערך 2000 ש"ח. אולי קצת יותר. בקבלת הפנים אם אתם רוצים נרות בכל שטח הדשא (גבוהים כאלו שתוקעים אותם בדשא) אזי 500 ש"ח. עיצוב קבלת הפנים - סכום קבוע של 600 ש"ח. עיצוב השולחנות - יש נר בסיס שמביאים כולל מפה לבנה ומפיות בשלל צבעים. אם רוצים לשנות - התשלום הוא פר פריט עבור כל שולחן. לגבי האוכל - היינו כבר בטעימות והאוכל מעולה.

גם אני מתחתנת בפברואר - מרץ

ואנחנו מחפשים מקום באיזי בלי למהר יש מלא זמן אשמח לדבר יותר לעומק

למעלה