מתחשק לי לחלוק...

moria007

New member
מתחשק לי לחלוק...

שבת שלום לכולם! מתחשק לי לחלוק... בסופשבוע הזה יש לי את הדירה לעצמי ואני ממש מאושרת! כפי שאתם יודעים, אני לא סובלת מהשותפות, אבל לפעמים בנאדם צריך להיות עם עצמו. וזה לא שאני מתכננת משהו מיוחד, סתם להיות. אולי אלך לים, אולי אקרא סופסוף ספר, אולי נעיף מבט באלבומים של הטיול. העיקר - שזה יהיה בקצב שלי, בלי לחשוב על אחרים. האמת, כבר אתמול התחלתי לי את החופש הזה, סיימתי לעבוד בשעת בוקר מאוחרת ולכן הדירה היתה שלי עד אחה"צ ועשיתי לעצמי פינוק מטורף: אמבטיה!!!!! כמובן, עם רגשות אשמה על ביזבוז מי הכנרת וחשבון מים שיגדל, אבל פעם ב... מותר, לא?.... בעבודה אני עומדת מלא שעות על הרגליים ואני מגיעה אחרי משמרת והגוף שלי פשוט קורס! אז באמבטיה זה פשוט היה חלום!!!!!!!!!!! בחיי שהיום במשמרת הרגליים כאבו פחות! בקיצור - סוף השבוע הזה הוא בסימן עצמי. מי יודע, אולי אפילו יהיה לי אומץ להתקשר למישהו שאני צריכה אומץ בשביל להתקשר אליו...... היו לכם פעם ימים כאלה, שמתחשק לכם להיות אגואיסטים לחלוטין? שבת שלום לכולם, וסופשבוע נעים!!!!!!!!!!!

אוי, איזה כיף

נו, מה עשית בסוף? התפנקת כמו שצריך? גם לי יצאו כמה סופי שבוע כאלה, שהייתי לגמרי לבד בדירה, וזה פשוט חלום

mich78

New member
ואם מדברים על חשבון מים ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מי שמע על חשבון מים משותף לעזאזל
למה אנחנו בתור זוג אמורים להתחלק עם 6 דיירים נוספים
למה בעלי הדירה לא אמרו דבר על הנושא
שעון מים משותף לבניין ואם מעוניינים בשעון נפרד - עלות של 980 ש"ח (שאני לא מתכוונת בכלל לספוג
) אה... זה קיים רק בפ"ת

Mיקי_

New member
לא, זה קיים בכל הארץ

יש לא מעט דירות שכורות כאלו בת"א ויש גם דדו"ח משותפים לבניין, וכל מיני המצאות שונות ומשונות...

mich78

New member
מה עושים ????

החשבון מים מוכפל פי 3 ממה שבאמת אנו צורכים
ואם בעל הדירה לא מסכים להתקנת שעון מים נפרד אנחנו אמורים לשתוק ולספוג

mich78

New member
מממ

נכנסו לדירה לפני חודשיים ואנחנו חתומים לשנה השאלה אם זו עילה לשבירת חוזה

Jazz Singer

New member
אם לא ידעתם על זה לפני החתימה...

על החוזה אז כן, זו עילה לשבירת חוזה.

tenen

New member
מתי אנשים יטרחו לבדוק דברים כאלו?

כלומר חשמל ומים אלו חלק מהדברים החשובים שבודקים לא? בדיוק כמו שבודקים ארנונה לפני שעוברים לגור במקום חדש... והסיבה שאני שואל זה כי אני נמצא בקורס, עכשיו אמורים לשלם על משהו בקורס וכמעט כל הקורס אומר לא ידענו :) חשבנו שזה בחינם! מיותר לציין שמי שטרח לשאול שהם לא רבים אני ונראה לי עוד בן אדם אחד ידענו... מיותר לציין שמי שקרא את כל החוזה של ההרשמה לקורס ידע, כי זה מוסיף אולי בן אדם אחד. והכי הייתי בהלם שזה היה אחרי שכולם מסרו את כרטיסי האשראי שלהם לטובת העניין במסמך שאומר שהם מוכנים לשלם ומפרט כמה ומתי, וטרחו לשים לב לזה רק שאמרו להם שזה עולה כסף...

mich78

New member
סליחה על הבורות ../images/Emo163.gif

אבל בתור אחת שגרה בשכירות ומכירה עוד רבים ובתור אחת ששאלה המון שאלות לפני המעבר מעולם לא שמעתי על שעון מים משותף
מי ידע שקיים בכלל דבר שכזה
מתוך הרבים ששמעו על המקרה, מעטים שמעו על שעון מים משותף. לדעתי בעל הדירה היה צריך ליידע שקיים דבר שכזה, אם היינו יודעים אין סיכוי שהיינו עוברים

tenen

New member
אבל אמורים לראות את זה...

שאת הולכת לברז הראשי לראות בעצם שהצנרת במצב סביר לא רואים את זה?

mich78

New member
מה קשור לצנרת ../images/Emo35.gif

הכל במצב סביר, אני לא אינסטלטור שאמורה להבין שהשעון משותף ל7 דיירים

tenen

New member
לא קשור לאינטלטור

אבל חייבים להסתכל על הברז הראשי אחרת אם תהיה לך נזילה איך תדעי איפה לסגור?

Mיקי_

New member
תמיד לשאול

שעון מים משותף, הסקה מרכזית, גז מרכזי, חשמל משותף (כן כן). זה שאלות שכמו ששואלים על מה בערך "חשבון החשמל" (כדי לדעת אם יש למשל דוד"ח זללן) ואז אפשר לגלות את זה, או כמה חשבון ארנונה ומים (וקח לגלות על מים משותפים) ולבקש לראות חשבונות. כך בדיוק מגלים דברים.. מה לעשות צריך לשים לכל פיפס כשעוברים דירה... אגב, הכי נורא מסתבר זה גז משותף ראיתי תוכנית של בולדוג על זה והזדעזעתי קשות, אני לבית בלי בלונים לא אעבור בחיים...

mich78

New member
לאחר שיחה עם בעל הדירה

נשמע היה שהוא לא מבין על מה אני מדברת ואמר שיברר כי באמת נראה לו חשבון מוגזם האמת שהחשבון נראה ממש מנופח גם בשביל חשבון מים משותף ל7 דיירים
מוזר לשמוע שקיים חשבנות מים, חשמל, גז משותפים מי המציא את הדבר הנורא הזה

moria007

New member
עדכון לגבי הסופ"ש....

אז ככה, לא עשיתי שום דבר!!!!!!!!!!!!!! ואני בהחלט מתכוונת לזה במובן החיובי של המילה!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה סופשבוע של מנוחה נטו, לבד אך לא בדד!!!!!!! כמה שהייתי צריכה את זה...... אוי, איזה כייף זה היה!!!!!!!!!!!! מומלץ בחום......

למעלה