מתחרפנת!!

הוג

New member
מתחרפנת!!../images/Emo53.gif

אני מרגישה שאני יורדת מהפסים. יום ראשון, יש לי ישיבת צוות ב- 4, תוכנית שיווק להכין וכל מה שאני יכולה לעשות זה לשוטט כמו מובטלת מסביון בפורומים השונים, לבהות במחשב ובאופן כללי לא לעשות כלום. בשבוע שעבר ביום ראשון היתה לי הרבה אופטימיות ובעיקר מצב רוח של "לכבוש את ההר" הגעתי לאסותא להחזרת מוקפאים. מכיוון שהחלטנו ללכת על כל הקופה הופשרו חמישה עוברים (אני לא התלהבתי אבל גם לא מחיתי יותר מדי תסמונת ההלמוטיות המתקדמת שדבקה בי בזמן האחרון). הגעתי ב- 3 וחצי יצאתי בשמונה בערב (אבל מי סופר?), מה שכן מתוך החמישה שהופשרו - שרדו חמישה! כל הכבוד חבר'ה מוצלחים שלי. אממה מה? הוחזרו שניים ושלושה נשארו להם לגדול לבלסטוציסטים. מרוב שתליתי תקוות בשלושה, הגעתי לבד ביום ראשון, קמתי מיד אחרי ההחזרה (טוב לא שהייתה ברירה, עשו- הקימו, עקב מחקרים שהוכיחו שזה לא משנה אם שוכבים אחר כך או לא ) ואני אומרת ריבונו של עולם! אפילו בהזרעות נתנו לי איזה עשר דקות להרגע מהתהליך בכל זאת אבל לא מקווה שלא יעשו סקר שיולדות יכולות לפצוח בעבודות ניקיון חמש דקות אחרי הלידה כי זה מקדם את תהליך ההחלמה כי בעלי ישר נותן לי לעשות פנלים...
נהגתי לבד, עליתי קומות (בדרך כלל אני חוזרת לאמא שלי- בית פרטי) וחיכיתי בקוצר רוח ליום שלישי שיגידו לי מתי להגיע לאסותא מרוב שהייתי על קוצים גם לא הלכתי לעבודה באותו יום בכל זאת בלסטוצ'. אחרי שיחות טלפון מרובות מצידי התקשרו מהמעבדה והודיעו שהם מצטערים אבל זה סופי אין בלסטוצ'. טוב את ההרגשה אין טעם לתאר כולנו פה טעמנו פחות או יותר את טעם הכישלון. אפילו להתאבל יותר מדי (למה הם נותנים לנו לראות את העוברים על המסך? לי זה יותר שובר את הלב)לא יכולתי כי חשבתי על השניים שכבר בפנים. וידוע שדמעות מבריחות גברים פוטנציאליים ותינוקות, אז התאפקתי כמו ילדה גדולה. אבל כבר היום אני מרגישה את המחזור מתקרב בצעדי ענק ויודעת שהנה כבר נגמר עוד טיפול ולי כבר אין כוחות. אני מרוקנת נפשית וגופנית כל מה שאני יכולה לעשות זה לא לעשות. איך מתגברים על הקשיים? איך ממשיכים לתפקד כמו אדם נורמלי שכל הזמן בירכתי ההכרה מתנדנדת בין תקווה וייאוש יש את הכמיהה הזאת לשמוע בטא חיובית שתוביל להריון תקין שיוביל לתינוק/ת משלך. איך ממשיכים לתפקד? לצאת לעבודה? להתאפר? לעמוד מול קהל? להחזיק פאסון? שבפנים אני חצי בן אדם.

כגפן

New member
זה עוד לא נגמר../images/Emo39.gif

למה יקירה ? למה להספיד, עבר בסך הכל שבוע מההחזרה, והכל עוד יכול לקרות, בבקשה, תבחרי בתקווה.
בהצלחה.

טאניוש

New member
אי אפשר לדעת לפני בטא!

אני מוצאת את עצמי כותבת את המשפט הזה כאן פעם ביום לפחות.ההרגשות הן בדיוק אותן הרגשות-גם כשהריון משתרש מרגישים כאילו לפני מחזור. אז אין ממה להתאכזב,אין כשלון,שום דבר לא נגמר! יש לך אותם סיכויים לבטא חיובית כמושהיו אחרי החזרה. מחזיקה לך אצבעות!

איך ממשיכים? הלוואי והיו פתרונות

אני פשוט מנחמת את עצמי בכך שאני משננת לעצמי שכרגע אנחנו לא בני אדם נורמליים. לא אני ולא בעלולי. והכמיהה הזאת עושה אותנו, אין מה לעשות, קצת משוגעים, קצת לא יכולים לתפקד, קצת עצבנים, עד שבא לפעמים לצרוח. אני פשוט לא נלחמת עם התחושות, נותנת להן ויזה חופשי. והעקרון הוא, להמשיך הלאה, כל הזמן לשאוף ולקוות שהרגע הזה יגיע. מחזיקה לך אצבעות

Galit29

New member
לדעתי זה שיש רגשות חירפון

מראה שאנחנו רק בני אדם. אבל יותר חשוב זה שחייבים להמשיך לתפקד, לי זה נראה כמו משהו רע שנותן הרגשה ח@$ וההרגשה הזו מבינה עוד משהו לא טוב בקיצור תגובת שרשרת, אז חייבים לעמוד על הרגליים, להתאפר, ולהיות מלאים באופטימיות - נכון יותר קל להגיד מלעשות אבל חייבים. אני שולחת אלייך עוד קצת אופטימיות לבשורות טובות.

הוג

New member
תודה על התמיכה אבל...

מרגישה את הסוף. גם אני לצערי כ"ותיקה" בפורום מצאתי את עצמי משכנעת לא פעם בנות יקרות פה, (גם את עצמי אולי?) שזה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה, כלומר מתקשרים מהמעבדה וצועקים יש! בטא חיובית. אבל ופה האבל אני לצערי/שמחתי קשה לי להחליט כרגע מכירה את הגוף שלי כל כך טוב על כל תסמיניו. מרגישים את המחזור פה על הקצה ונהדף רק הודות לאנדומטרין. הראש והשכל הישר יודעים שאני צריכה להמשיך ואפילו הייתי אומרת את זה לאחרת שהייתה שואלת אבל לגבי עצמי ממש לא יודעת מה הטעם?

אפרסקה

New member
זה לא נגמר עד שהגברת האדומה שרה

ואני מאחלת לך להפתיע אותנו בהודעת פסים מהממת!! בהצלחה!!

אין מה לעשות ,חייבים להמשיך

אני יודעת כמה זה קשה להמשיך לחיות חיים נורמליים אבל אין לנו בררה ,חייבים להשיג את המטרה בכל מחיר. הבנתי שעדיין לא קיבלת תשובה לגבי העוברים החמודים שיש לך בבטן. אז את בהריון!!!! מקווה לשמוע פה בקרוב על בטא גבוה! אל תשכחי לעדכן!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!

לי מ ו ר

New member
קשה לי להספיד כבר

אבל יודעת שלפעמים פשוט מרגישים. אני מחזיקה לך את כל האצבעות האפשריות ליום הבטא. בקשר לקימה מיד אחרי, גם אותי הקימו שתי דקות אחרי, ובכל זאת עובר אחד השתרש לו. לימים מגעילים אין לי מה לומר. אנחנו למדנו כבר מזמן להסתובב שבפנים אנחנו קרועות ובחוץ, מסות לשדר הכל כרגיל. מי שיודע להתבונן פנימה רואה את הכאב והעצב, שכבר חלק בלתי נפרד מאיתנו. אישה יקרה אין לי הרבה מילים, שולחת לך חיבוק, ובשקט בשקט מחזיקה לך אצבעות

נרי כ

New member
אז מה האופציות?

גם אני חושבת על זה לא מעט, מחשבת להתפרק אבל מתאפרת, עומדת מול קהל ומחזיקה פאסון. אבל מה בכלל האופציה? להתפרק? להכנס לאבל? להפסיק? לא לעשות כלום? להכנס למיטה ולא לבדוק ביומן איזה טיפול/בדיקה/מינון את צריכה היום? אם ענית על אחת מאלה בהנהון נמרץ אז אולי את באמת צריכה הפסקה קטנה. אולי בטיפולים, אולי מהחיים, אולי לנסוע קצת, אולי לזייף כמה ימי מחלה (אלוהים יודע שזה חום הרבה יותר גבוה מכל המשופעים למיניהם). אני יודעת שאני זקוקה דווקא לשילוב הזה: מדי פעם ליפול על צווארו (או אזנו) של מישהו - בעלי או חברות שלי, המון לקטר, אבל הרבה גם להתלבש (יפה!!! זה מאוד עוזר!!! ואני לא משתמשת בדרך כלל בסימני קריאה!!!), ולהמשיך לתפקד. ולדעתי, את גם נוהגת בדיוק ככה, כי את מצליחה להיות גם כואבת וגם שנונה וברורה ומצחיקה. אז אני מציעה לך את הכתף הזאת, מזכירה שיש גברים שדווקא לא בורחים מדמעות, ומחזיקה אצבעות - אולי לא להפעם, אבל לניצחון הכללי על הקושי המחורבן הזה.
ו

סנונית 1

New member
היי הוג ../images/Emo24.gif

קודם כל חכי שמעתי מפורום לקראת הריון על נשים שדיממו והיו בהריון כך שזה לא סופי אז בואי נהייה אופטימיות. לגבי מצב הרוח כמו שכתבתי כולנו באותה הסירה גם אם הטיפולים שונים. אני הגעתי היום לעבודה (בעלי נותן לי טרמפ) בדרך הדמעות יורדות למה? לא יודעת. כבר לא מבינה את עצמי. החתמתי כרטיס וידעתי שאני הולכת ל3 שעות ישיבה (בהייה בקיר), הישיבה בוטלה רצתי לבעלי כמו ילדה קטנה "קח אותי מכאן, אני רוצה ללכת הביתה" הוא הציע נלך לשתות קפה, בסוף החלטתי להכנס ואז ראיתי את הילדים שאני מטפלת בהם ותודה מיוחדת להם שלמרות שהם מעלים תכנים קשים בטיפול הם אלו שנותנים לי את הכוח.

הוג

New member
מחזיקה את הדמעות בכוח../images/Emo7.gif

תודה לכן נשים מדהימות כל אחת ואחת מכן על העידוד והתמיכה והחשוב מכל היכולת להבין, באמת להבין. להבין את הכאב, התסכול, הכמיהה, היאוש, הנפילות והעליות. אני מנסה למנות את הדברים הטובים שיש לי להודות עליהם. על הזוגיות הטובה (טוב בא לי לפעמים להרוג אותו אבל...
נחכה עם זה), על העבודה, החברים, המשפחה אבל בימים כמו אלה שבהם חיזקתן את ידי שהיאוש מתגנב לו ללא הודעה והדמעות יורדות מאליהן שכל מה שמנקר בירכתי ההכרה הוא שהטיפול האחרון נכשל כל הדברים הטובים נמוגים מול הכאב והריק. גם הבעל מרגיש רע, כי יש לי התכווצויות כמו לפני מחזור וכשאני בוכה ועצוב לי גם לו רע. היום אני אלך לישון מאוחר. יש לי לעשות הסעת חצות (הבעל חוזר היום למילואים לעוד שבועיים - ודווקא עכשיו אני זקוקה לו מכל
) ואני מקווה ליפול שדודה בסוף היום כדי שהמחשבות ירפו ממני. את כאב האכזבה אני אצטרך לחלוק איתכן אני יודעת שתהיינה איתי פה לאורך כל הדרך. נשיקות ולילה טוב הוג.

בולה101

New member
מאחלת לך מכל ה ../images/Emo23.gif

חלומות על בטא גבוהה ושני תינוקות בעגלה ושרק יתגשם. תהיה אופטימית

נועם@בת

New member
נושמים עמוק, ועושים חשבון שבגלל

ההריון עוד יהיו לך הרבה העדרויות, אז לא נעים והולכים לעבודה
. ואם הקריזה משתוללת אז לוקחים רסקיו רמדי כמה פעמים ביום, 4 טיפות מתחת ללשון וחוזרים למצב צבירה אנושי. מחזיקה לך אצבעות לעובר אחד שישב שם לבטח תשעה חודשים עגולים
.
נועם

chompi1

New member
כל כך מבינה אותך...

גם אני מרגישה לפעמים שאני פשוט לא יודעת איך אפשר לקום בבוקר לעבודה, ולהתנהג כאילו הכל כרגיל, כשכלום לא כרגיל. הסמרטוטיות, התשישות הפיסית והנפשית, הדכאון, העצב, לפעמים זה יותר מדי. אין לי תשובות, לפעמים פשוט בא לי לעצור את הכל, אבל אי אפשר, והחיים ממשיכים כי אין ברירה (אנחנו חייבים להמשיך לעבוד, כדי שנוכל לפרנס את הילדים בסוף
). אז הוג, יקירה, מאחלת לך שזו הפעם האחרונה שאת מתחרפת בגלל הטיפולים, וכל התחושות האלה הן בעצם התחלת ההריון שלך, ואז הרי תתחרפני מכל ההורמונים שבהריון... תחזיקי מעמד!

הוג

New member
תודה על כל מלות התמיכה../images/Emo51.gif

מקווה שעם כל האנרגיות החיוביות לפחות לא אתפרק בסוף השבוע. אני אעדכן אבל האופטימיות ממני והלאה לצערי.

למעלה