מתחננת לעזרה
אני לאחר צילום רחם בו 2 החצוצרות היו סתומות ונפתחו בצילום (אנדומטריוזיס...)
מיד הפסקתי גלולות (עשיתי צילום רחם כדי לוודא שאני לא מעבירה את הזמן לחינם)
קיבלתי וסת ב6 לחודש. המחזור שלי בדכ מאוד עקבי ומגיע כל 28 יום. (לפניי הגלולות וגם בהפסקה מהן שעשיתי לפני חצי שנה)
עשיתי מעקב זקיקים ביום ה10 למחזור,
עם רירית של 6 וזקיק מוביל של 8 (לאחר מכן לא עשיתי כי אבדה לי ההפנייה) בשחלה ימין.
ניסיתי לבדוק כל יום סביב הביוץ עם מקלוני ביוץ- אך היה פס חלש ליד הפס ביקורת ולא באותה הרבה מבחינת חוזקה.
סוף שבוע קודם, 14 מתחילת ביוץ (מתאים בול! מתי שהייתי צריכה להיות בביוץ) החלו לי כאבים חזקים והתכווציות בבטן ימנית תחתונה (בצד בו היה זקיק מוביל) וקיימנו יחסים. אחרי אותו סופש גם התחילו להתבהר עוד יותר הפסים ליד הפס ביקורת.
היום- ביום ב21 למחזור בדקתי פרוגסטרון עם ערכים נמוכים מ0.68
מה קורה פה????
האם לא היה ביוץ בעצם
יש מצב שאני לא מבייצת למרות המחזור שלי מאוד! סדיר??? בול כל 28 יום?
הדבר היחיד שהיה שונה החודש... זה שהשתמשתי באווסטין יום אחד! כמה ימים לפני הביוץ בעקבות שריפה בנרתיק לאחר יחסי מין (ביעוץ הרופא נשים... כתוצאה מהגלולות שנטלתי לפני..).
יש לי תור יום ראשון לרופא נשים אך מתחננת לחוות דעתכן.. מה קורה פה
?
רק חודש ראשון וכבר רע לי
אני לאחר צילום רחם בו 2 החצוצרות היו סתומות ונפתחו בצילום (אנדומטריוזיס...)
מיד הפסקתי גלולות (עשיתי צילום רחם כדי לוודא שאני לא מעבירה את הזמן לחינם)
קיבלתי וסת ב6 לחודש. המחזור שלי בדכ מאוד עקבי ומגיע כל 28 יום. (לפניי הגלולות וגם בהפסקה מהן שעשיתי לפני חצי שנה)
עשיתי מעקב זקיקים ביום ה10 למחזור,
עם רירית של 6 וזקיק מוביל של 8 (לאחר מכן לא עשיתי כי אבדה לי ההפנייה) בשחלה ימין.
ניסיתי לבדוק כל יום סביב הביוץ עם מקלוני ביוץ- אך היה פס חלש ליד הפס ביקורת ולא באותה הרבה מבחינת חוזקה.
סוף שבוע קודם, 14 מתחילת ביוץ (מתאים בול! מתי שהייתי צריכה להיות בביוץ) החלו לי כאבים חזקים והתכווציות בבטן ימנית תחתונה (בצד בו היה זקיק מוביל) וקיימנו יחסים. אחרי אותו סופש גם התחילו להתבהר עוד יותר הפסים ליד הפס ביקורת.
היום- ביום ב21 למחזור בדקתי פרוגסטרון עם ערכים נמוכים מ0.68
מה קורה פה????
האם לא היה ביוץ בעצם
יש מצב שאני לא מבייצת למרות המחזור שלי מאוד! סדיר??? בול כל 28 יום?
הדבר היחיד שהיה שונה החודש... זה שהשתמשתי באווסטין יום אחד! כמה ימים לפני הביוץ בעקבות שריפה בנרתיק לאחר יחסי מין (ביעוץ הרופא נשים... כתוצאה מהגלולות שנטלתי לפני..).
יש לי תור יום ראשון לרופא נשים אך מתחננת לחוות דעתכן.. מה קורה פה
רק חודש ראשון וכבר רע לי