מתחננת לעזרה!!!

drich1

New member
מתחננת לעזרה!!!

פרעושיםםםםםםם!!!!!!!!! כול הבית, הכלב, המיתה שלו.... עשיתי הכל! בשבת שטפתי וריססתי את הבית בחומר מיוחד... ריססתי אותו וכבר אתמול הוא מלא שוב וגם הבית!!!!!! די לא יכולה יותר? מה עכשיו? לצאת מהבית ולהזמין ריסוס? לא רוצה! יש עוד רעיון?

drora121

New member
אקונומיקה!

תשטפי את כל הבית כולל הקירות ותתחילי מהקירות מלמעלה למטה, כדי שלא יברחו לך אל הקירות ואחר יחזרו אל הכלב ואליכם. כבסי את כל מה שכביס, שטפי את הכל במים ואקונומיקה, תרססי את הגינה/חצר/חדר מדרגות, תזמיני מדביר לגינה (אם את בבית דירות) המשותפת. פרעושים זה קשה, אבל ניתן להיפטר מהם. בהצלחה.

Miss Tory

New member
מוזר

דווקא אצלי, ברגע שנפטרתי מהפרעושים של שימי, הם נעלמו מהכל. הם לא אמורים למות אחרי כמה שעות שהם לא על הכלב? ולא ציינת פרט חשוב - בלי אקונומיקה על הכלב!!!

yaelhar

New member
לא מומלץ כמובן

לרחוץ כלב באקונומיקה. אבל אקונומיקה לא תזיק לכלב אם במקרה נגע בה. יש רופאי עור שממליצים למרוח אקונומיקה על פטריות ונגעים שיש בהם חיידקים.וזה גם עובד.

drich1

New member
אם הם יכולים לברוח לקירות....

אז גם לטלויזיה וגם לסיפריות!!! לא ניתן לשטוף ככה בית... להגיע לכל נקודה בבית. נראה לי צריך מתביר. אוף! עד כמה זה רעיל לבני אדם? כלומר... יש תופעות מלחיות בבית שהיה בו התברה? כן... קצת פרנוידית...

machshusha

New member
קודם כל אדוונטג לכלב-החומר הכי יעיל.שימי לב

אם מותר לשים לו ועל מה ששמת כבר כי אני מניחה שלא עבר יותר מיום יומיים.חוצמזה-להשאיר אקונומיקה על הרצפה במשך כחצי שעה ואז לשטוף. אני ברכב ריססתי עם פרונטליין וסגרתי את האוטו ללילה.למחרת לא נשאר אפילו לא פרעושון חי....

shirili

New member
אני הייתי מזמינה מדביר ושמה לכלב אמפולה

של אדוונטג'

shirili

New member
תחפשי באינטרנט הדברה טבעית

כלומר שהיא ללא חומרים רעילים - כימיים וכו...

אורן546

New member
גם

אם נגיד יש לך ספרים שאת מפחדת שיש בהם פרעושים שימי את הספרים פתוחים בשמש בשעה 12:00 (שהשמש הכי חזקה) לכמה דקות, השמש מאוד חזקה ופרעושים וקרציות שונאים!!!!1 חום, הייתי גר במושב ושם קרציות ופרעושים יצאו מהאדמה, כל פעם אבא שלי היה שורף את הקרציות עם מצית ונותן לכלב לשכב כמה דקות בשמש ואיך שהפרעושים התחילו לזוז (כנראה להסתתר מן השמש) אבא שלי הפציץ אותם באבקה נגד פרעושים.

למעלה