מתחננת לעזרה ועצה

glilit123

New member
מתחננת לעזרה ועצה

קפצתי מהמיטה , לא מצליחה להירגע. כולי בכי ותמרורים. מאז פיטורי הפתאומיים והלא מובנים איני מצליחה למצוא מנוח למחשבותיי. כולי חרדות ודאגות. מה יהיה? כל עול המשפחה על ראשי, עוד מעט לא יהיה לי בטחון כלכלי. מנסה לעזור לעצמי, מדברת לעצמי שיהיה טוב ואמצא עבודה אחרת אך ללא הצלחה. היום זה השיא ... הדאגות הורגות אותי... והילדים מרגישים את חוסר השקט שלי ולא נעים ולא נוח...מה יהיה?

a n a t i 3 3

New member
לא נעים.. לא נורא../images/Emo140.gif

אני מאמינה שאת זכאית לדמי אבטלה לתקופה מסויימת, בתקופה הזאת תנסי לחפש עבודה אחרת. את לא הראשונה ולא האחרונה.. (כן, יודעת שזה לא מנחם) אני בטוחה שתסתדרי. עכשיו קומי מהכיסא, תסגרי את המחשב.. גשי לחדר שילדיך ישנים בו, תסתכלי עליהם, נשקי אותם.. ותודי לאלוהים שיש לך את מה שיש לך
פורפורציות רבותיי.. פורפורציות

עש לילה

New member
כפי שנאמר

לא ראשונה ולא אחרונה לצערנו היו ועוד יהיו מה שצריך לעשות זה לחשוב הלאה בלי מסכנות בלי רחמים עצמיים זה לא עוזר קחי את עצמך גשי קודם לחתום מגיע לך לפחות 3 חודשים בזמן הזה תתחילי להתארגן על חייך בהצלחה

vered 37

New member
מאד

טבעי מה שאת חשה ומרגישה. הייתי בסרט הזה והוא היה קשה מאד לצפייה. נוכחתי לדעת שברגע שאת עושה את הצעד הראשון ..הכל מתחיל להסתדר...כל הסערה לאט לאט נרגעת ונהיה פתאום שקט. תתחילי לשלוח קורות חיים ..ללכת לראיונות עבודה עם ראש מורם , בטחון עצמי ואמונה בעצמך. מנסיון השקט יגיע לביתך ואל ילדייך.. אגב הערב נוכחתי לדעת על בשרי שהכל הבל הבלים לעומת הבריאות. להיות בריא הוא דבר מובן מאליו לרבים מאיתנו , אבל בשבריר שניה הכל יכול להתהפך. אני בלילה לבן. המון בהצלחה !

קחי את הזמן לחיפוש עבודה../images/Emo91.gif

ותאמיני בעצמך שאת מסוגלת להכל וכך יהיה . מי שרוצה לעבוד מוצא עבודה וזה בדרך כלל עובד. במידה ורק שאת מחפשת ולא יושבת בחיבוק ידיים כי ככה העבודה לא תגיע אלייך את יודעת המון הצלחה בחיפוש .

niki39

New member
דלת נסגרת דלת נפתחת ../images/Emo13.gif

מקום עבודתי נסגר אחרי 11 שנה אני בת 40 ואני שמחה זו הזדמנות תראי את זה כהזדמנות לנסות לשנות כי היינו בבועה נוחה יותר נוחה פחות פחות סיכונים עכשיו זרקו אותנו לים מה שנעשה עכשיו תלוי בנו. אולי תעשי הסבה מקצועית הכי חשוב לנסות להיות רגועה ולא לפחות לנסות

למעלה