מתחכמת

אייבורי

New member
מתחכמת

אין לי צורך יותר בהתחכמות להיום גם לא צורך בשתיקות מפוארות בלי להסתובב סביב סביב. רוצה להחזיק לך את הכוס לראות אם את מתחכמת שוב רוצה להרגיש אותך רועדת פועמת נרטבת ואז מתחכמת מעירה דבר שטות שהאורגזמה שלך בידי. נו, גיבורה קטנה, מה יש לך לומר להגנתך ברגע זה? תפסקי את הרגלים שנראה את הכוס שלך כן, עכשיו תתחכמי.

מתה על הכתיבה שלך

נ.ב. תפס חזק ה"פועמת" הזה, האא?

אייבורי

New member
הכי כיף לתפוס חזק פעימה

ככה באיבחה חדה להחזיק אותה בזרוע נטויה. ללהרגיש את הרטיבות מציפה את היד ללקק את האצבעות.

bugbuster

New member
אל תסמיק,

תכתוב עוד, תקבל שוב תגובות, תסמיק שוב, תכתוב תקבל תגובות, תסמיק, הוו קאיירס, רק תכתוב.

אז תבוא אליה...

ותראה אותה שרועה על המיטה כשרק חוטיני על גופה כמו שהורית לה. היא תחייך ותתחיל למולל את פטמותיה. אתה תתקרב ותשים יד חמה על הכוס שלה מבעד לתחתוניה, רק תרגיש את הבעירה. "תסתובבי" תפקוד עליה כי אתה מעוניין בישבנה עכשיו. והיא תראה לך אותו עם החוט הזה באמצע, עדיין מסתיר בקושי את הכוס הרטוב שלה, וכל מה שתעשה זה תסיט את החוט ותחדור אליה חזק ומהר... כי אין טעם לחכות יותר

taltal0n

New member
זה...

מטריףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ברמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני לא יודע על מה חשבת , אבל על זה אני חשבתי (לקח לי זמן למצוא את זה, אבל מצאתי)
קישור נ.ב שווה כל דקה !

taltal0n

New member
כן, שמתי לב אחרי ששמתי כבר...

חבל , הסרטון התאים copy לכתיבה .

אהההה....

יפה שהבאת את זה לפה ... זה נגע בי עמוק עמוק ... זה טעון כל כך ... מרגישה עד לפה את המתח המיני , וזה בטח שלא ימנע ממני מלהתחכם .... להיפך !

למעלה