מתחיל...

גיאקור

New member
מתחיל...

ערב טוב חברים..היום התנסתי לראשונה בגלישה והתאהבתי..! לא יודע איפה זה היה כל השנים האלה.. בכל מקרה אני בן 23 ואני רוצה לקנות גלשן משהו ככה לא יקר להתחלה לראות איך הולך לי ואז נתקדם הבעייה היא שאין לי מושג מה לקנות אפילו לא שמץ..אני מפחד שיחעבדו עליי.. גובהי 180 ואני שוקל 80 מישהו יכול לעזור לי?!? תודה:)

ירדן717

New member
שלום גיא

קודם כל בתור צתחיל לא הייתי ממליץ לך לקנות גלשן. תצטרך קצת זמן להיות על גלשן גדול כדי שתצליח לעמוד וכל זה, ואז תוכל לקנות גלשן יותר קטן כדי לעשות איתו ביצועים. בינתיים אתה יכו ללכת למועדון או משו.. אז אם אתה בכל זאת רוצה לקנות גלשן אתה תצטרך גובה משו כמו 1.90 עד 1.95. משוה שעזרתי

guy65

New member
אם אתה מתחיל

אז כדאי לך יותר לקחת פאן בורד שהוא 2 מטר וקצת יותר קל להתחלה..{כשמדובר בגובה שלך}

maorubin

New member
לדעתי לא...

פאן הרבה יותר קשה למצוא מגלשנים רגילים והוא גם הרבה יותר יקר... אם יש כסף אז נכון... אין בעיה עם זה... אבל אם אין מחפשים גלשן רגיל ככה שיהיה גם קל להעיף אותו כשהוא ירצה להתקדם....

guy65

New member
צודק.. אבל עדיף פאן

ואם פאן לא מתאים לך.. תחפש גלשן שהוא לא מהיר {יש כל מיני סימנים אתה יכול לשאול מוכרים וכאלה} ועבה שיציף אותך טוב.

maorubin

New member
בדיוק! :)

אני אישית התחלתי עם גלשן רגיל של 203.... והוא היה עבה בטירוף.... הייתי עומד על גלים של 5 ס"מ ותופס אותם... חחחח

למעלה