מתחיל

gozmo

New member
מתחיל

שלום אני רוצה להתחיל להנות מחווית הרולר בליידס. הבנתי ששלב ראשון אני צריך לקנות רולר. לפי חיפוש בפורום הבנתי שיש שתי סוגים בסביבות ה-600 ש"ח. האם יש רולרים באיכות טובה אבל הרבה יותר נמוכים (בכל זאת אני סטודנט)??

נתן.ל

New member
אם אתה מדבר על מחיר שנמוך מ-600

אז תשכח מזה. אתה קונה איכות, אל תשכח את זה. אם אתה רוצה באמת להינות מהחוויה, אני ממליץ לך לא להתפשר על המחיר יותר מידי. אם תקנה בזול את תתבעס מהחוויה, הנעל תתפרק לך מהר, הגלגלים והמייסבים לא יהיו איכותיים בכלל וזה ממש לא מומלץ.

fishey

New member
למה לישכוח מיזה ?

נכון רולר איכותי עולה הרבה ..בד"כ מעל 600 ... אבל אפשר לימצוא רולרים טובים גם בפחות תעשה סקר חנויות תחפש תיראה תבדוק אולי גם תימצא גם בפחות ... אבל שוב לפני שאתה קונה משהו תישאל בפורום על הדגם הזה ועל החברה ..יש כל מיני חברות שרצוי לא להיתקרב אליהם ,שיגרמו לכך שלא תרצה להחליק שוב . מומלץ שתבקר באתר של אמיר israel-roller.net יש שם לוח יד שניה של רולרים ..אתה יכול לימצוא יש שניה איכותיים במחיר טוב וזול ...

yoman321

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

אין רולרים טובים בפחות מ600!! לעומת זאת אני מסכים איתך שכדאי לשאול על דגם ספציפי לפני שקונים וגם לשאול איפה כדאי ואיפה לא רולרס יד שניה.. זה רק אם באמת אין לך כסף , כמו שלא היית קונה ב200 שקל נעל טימברלנד משומשת שחדשה עולה 700 שקל זה מסריח מרגל אחרת
(ומזיעים המון ברולרס ככה שזה מאוד מורגש) זה מקבל צורה של רגל אחרת (ושוב זה מאוד חשוב שהנעל תיהיה בדיוק בצורה של הרגל שלך , מרבית ההבדל במחיר בין הדגמים החדשים הוא ברמה שהנעל מותאמת בדיו לרגל ) זה שחוק ! -סט גלגלים טוב עולה 300-400 שקל סט מייסבים עולה 200 שקל , תוסיף את זה למכיר שאתה משלם עבור רולרס משומשים (400-500) שקל ואתה מתקרב למחיר של רולרס חדשים, אז לא עדיף להשקיע עוד טיפה ולקבל ת'דבר האמיתי אין שירות! , האומנם נשמע מטופש "כמה שירות אני כבר צריך לרולרס.." אבל אם היית מחשב את עלות השירות שקיבלתי לרולרס שלי הייתי מגיע לכ300-400 שקל ביום טוב (מיותר לציין שהשרות שקיבלתי עלה 0 שקל מפני שהייתי לקוח של אותה חנות)

gozmo

New member
האם אתם מכירים רולרים

בעלות של 300 שח האם יש דגמים??

yoman321

New member
כנראה שהתשובה שלי לא היתה

מספיק ברורה... לא קונים רולרס ב300 שקל!! כמו שלא תמצא אופני ספורט בפחות מ1000 שקל לא תמצא רולרס נורמלים ב300 שקל מה שכן תמצא זה גוש פלסטיק עם 4 גלגלים שבאופן מקרי נמצאים באותו קו זה כואב, זה לא נוח , וזה בטוח לא כיף! אחרי שבוע של החלקה עם כזה דבר פשוט ימאס לך מהספורט ואז זרקת 300 שקל אני חושב שהמשפט "דברים זולים עולים יותר!" מתאים בדיוק כאן! לפעמים עדיף להשקיע טיפה יותר ולהנות וזה אולי נשמע כאילו אני מגזים אבל הכאבי רגליים שתקבל מרולרס של 300 שקל פשוט יוציאו לך את החשק יש רולרים מאוד סבבה ב800 שקל שאתה יכול למצוא או ללכת לכיון של משומשים ב300 אבל כבר הסברתי בדיוק למה אני לא ממליץ לך על זה בכלל שלא תגיד "אופס, לא ידעתי!"

fishey

New member
עדיין אפשר לימצוא

רולרים טובים ב 500 ש"ח +- קצת לחפש באינטרנט :p מצאתי באתר שאני לא זוכר מאיזה אחלה רולר ב 100$ באתר של רוזן ומינץ יש רולר של רוסס דגם אמסטרדם ב 400 ש"ח דגם אומנם ישן מאוד אבל אני מכיר הרבה אנשים שעדיין מחליקים עליו כבר כמה שנים ועדיין מרוצים...יש גם רוסס מניכם ב 550 ש"ח בקיצור מה שאתה יכול לקנות זה אומנם לא סלומון או K2 מהדגמים החדשים והטובים, אבל בשביל התחלה כדי לנסות את העניין, כל רולר מחברה טובה יכול לעשות את העבודה ולא חייבים דגם חדש !!! ושוב לפני שקונים להתיעץ בפורום !!!

למעלה