מתחיל

GallaxY

New member
"מוזיקה יפה" זה עניין של טעם

אבל אם יש זיוף או אין זה לא משהו ניתן לויכוח, זה או שזה מזייף או שלא.

בואי אני אסביר לך:

מוזיקה באה ממך. היא לא באה מהתיאוריה - התיאוריה היא כלי עזר, אבל המוזיקה באה מהמחשבות שלך ומהראש שלך ומאיך שאתה מדמיין אותה. אם אני לא למדתי מוזיקה, וכשאני 'חושב' מוזיקה אני מזייף, אז יש לי בעיה ואני לא מוזיקלי. אם למדתי אחרי זה מוזיקה, אולי אני לא אזייף כי אני אדע איזה צליל לשים מתי ועם מה, אבל אני עדיין לא יהיה מוזיקלי. יש הבדל בין המחשבה שלך, ליישום שלה. מה שיוצא בסופו של דבר, תלוי דבר ראשון במחשבה שלך כי שם הכל מתחיל.

GallaxY

New member
אבל מה שאתה אומר לא סותר את מה

שאני אמרתי.. הקטע הוא שזה גם ניתן לפיתוח כל העניין הזה.. כמו שאם תפתור הרבה משוואות במתמטיקה , זה עניין נרכש.. כמה שיותר "תתרגל" מוזיקה ככה המחשבה המוזיקלית שלך רק תתפתח.

kundara

New member
זיוף זה גם עניין של שמיעה

אני לא מזייף, קטע של אימון ע"י אימון אפשר להוציא אחלה תוצאות מוסיקליות אבל אבידן- הרשה לי לחלוק עליך, מה שהבנלי אומר זה, שהמוסיקה היום נשמעת גרוע כי אף אחד לא לומד תאוריה. אתה לא לומד תאוריה ויש לך אחלה מוסיקה, אבל ברגע שתלמד, המוסיקה שלך תעלה ברמות. לימוד תאוריה זה חובה, וזה משהו שחייב לעשות בתור מוסיקאי. טראנס זה כבר סיגנון שדורש כישרון טכני ופחות מוסיקלי. להגיד על יוצרי טראנס "מוסיקאי" זה כבר כבד מידי. מצטער שאני כותב בלי סדר, אני עייף תחת

GallaxY

New member
הלו הלו

יש יוצרי טראנס שכן יודעים תורת המוזיקה!! (ראה מיקרה אינפקטד מאשרום) ד"א אמירצ'יק... אתה למדת תאוריה??

למעלה