מתחיל.....

wowow133

New member
מתחיל.....

חבר'ה אני די חדש במוזיקה היוונית וחברים שלי הכניסו אותי לזה חזק אז נסיתי לחפש בארכיון המלצות ולא ממש מצאתי אז אם מישהו יכול להפציץ אותי ברשימה טובה של מוזיקה יוונית בקצב שמח אני יודה לו מממששש....

ברוך הבא לפורומינו, תתאזר בסבלנות

אני פתוח שהתותחים של הפורום יחלו להפציץ...

arik87

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ובקשר לשירים...איזה אתה מחפש של פעם או של היום? יש שירים קצביים של פעם כמו: מימולטה,אוכי אוכי,דם דם וכו' ויש ת'חדשים כמו: ילדה רעה ,זה לא עושה לי כלום,פוסו מו ליפי וכו' תגיד באיזה אתה מעוניין.. אני יכול לעזור לך רק בישנים

מתחיל...133

אם אתה רוצה לקבל עיצה ממני (שבאה מהלב...) אל תלך לרשימות... אל תתחיל 'לאסוף' באופן כפיתי מכל הבא ליד... לך שוב לארכיון ותמצא שם קישורים לשירים MP3 שהחברים פה השאירו , תאזין ותמצא מה מתאים לך לאוזן... צא למסע הזה בלי דעות קדומות ושמות מפוצצים... תהנה לך מהדרך ותלך בה בנחת ולפי רחשי ליבך. ותהייה אדם מאושר ושמח בחלקך. ברוך הבא .

למתחיל...133 קבל את הרעיון של

emc2המקורית, מניסיון אני יכול לומר לך, ששיטוט בפורום החל מיומו הראשון ועד לעכשיו, מצוי אוצר חבוי של מוסיקה, מאמרים, ומידע על תרבותה של יוון ובכלל אשר יעשיר אותך במידע שלא יסולא בפז...בנה לך ספריית מוסיקה, וראה איך היא מתמלאת לה אט אט בכל הסיגנונות הקיימים מהרבטיקה הישנה והטובה ועד למוסיקת הפופ דהיום, תהנה...

למעלה