מתחיל

עופר1112

New member
מתחיל

היי אני רוצה להתחיל אבל אין לי מושג איזה רןלר בליידס לבחור...מה לשים לב ברולר.... אנילא אקסטרים,אלא רק רכיבה עירונית של רחובות ,פארקים..בלי פעלולים למיניהם יש המלצות לרולר בליידס...חברות...דגמים.... אני לא רוצה להחליף אחרי חצי שנה,רוצה רולרבליידס אחד ללא אחזקה רבה מדי,לא משהו שנראה ענקי ובסביבות 1000 ש"ח(למרות שאין לי מושג לגבי מחירים עדיין) תודה

נתן.ל

New member
ברוך הבא - אני שמח ששאלת

בקישורי הפורום יש בדיוק את הקישור לכל המידע שאתה צריך. כיוון שאני נחמד הלכתי לשם לגמרי בעצמי והבאתי לכאן את הקישור המתאים: http://www.israel-rollers.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15475 אחרי שתקרא את הכל, או חלק או בכלל לא תוכל לחזור לכאן ולהמשיך לשאול שאלות עליהן ננסה לענות בכייף.

עופר1112

New member
אין מסקנות מיוחדות

קראתי,קיבלתי קצת אינפורמציה...יש התכתבות מלפני הרבה הרבה זמן.... נראה לי שהכי טוב הוא לגשת לחנויות ולקבל אינפורמציה מהמוכרים ולנסות בפועל מה שכן אני חושב רק על חברות: רולרבליידס FILA SEBA קריטריונים חשובים,כרגע,: נוחות,אוורור,יציבות,בלם,קל,אסטתי,קל להורדה ולנעילה,מדיום במהירות, לא מבין כרגע במושגים של מיסבים...ABEC...

נתן.ל

New member
החברות האלה מצויינות

מציע לך לחשוב גם על K2, הרבה אנשים מאד מרוצים מהרולרים שלהם. אין לך שום צורך להבין במייסבים, זה לא כזה חשוב.

באמת K2 נראים מעולים

אתמול הייתי שם בחנות לבקר חבר והצצתי בדגמים יש שם כמה ממש יפים ונראים כרולר מצויינים למרות שלא מדדתי. לי יש נעל Seba והיא נעל קשה ולוקח לה זמן להתרכך אחרי זה היא מעולה אבל עד אז איי קרמבהה
. הכי טוב פשוט תמדוד ותראה מה הכי נוח לך. אם אתה מחפש יותר פיטנס אז באמת K2 מומלצים.

עופר1112

New member
מה ההבדל

מה ההבדל בין פיטנס לפריסטייל? אני מעוניין להחליק בשביל הכיף אבל כמובן גם בשביל כושר ומהירות.ויציבות ותמרון...ועוד ועוד... ולגלוש על כל סוגי המדרכות,כבישים ואספלט גס. בין כה וכה אלה כל סוגי המשטחים שאפשר להחליק עליהם? לא מחפש רמפות וכדומה תודה

נתן.ל

New member
אתה מתאר החלקת פיטנס

לא יודע מה זה פריסטייל, אתה בטח מתכוון לפריסקייט. פריסקייט זה הוא סגנון החלקה המלשב בין היעילות והכושר של פיטנס ובין הקפיצות והאגרסיות של אגרסיב. לא הכי יעיל בשביל רמפות אבל אפשר בכייף לגמוע איתו מרחקים. לא הכי יעיל לספיד אבל אפשר בכייף לקפוץ ולעשות סליידים.

עופר1112

New member
להבדיל

ואיך אני מבדיל בין רולרבליידס פיטנס לרולרבליידס פריסקייט?

Ninja

New member
למה להסתבך בהגדרות../images/Emo35.gif

לא עדיף לבחור את הרולרס שהכי נוחים עבורך
פשוט וקל.

למעלה