מתחיל php

מתחיל php

אני מתכנת VB כמה שנים גם ASP , גם C++ (אבל C++ קצת) דיי בקטע של בניית אתרים. אבל תגידו לי דבר אחד , אין ספרים בPHP בעיברית ????.. אני משתגע ??. וגם יהיא נחמד בהתחלה האתרים , אולי אחר כך ספר

מממ תיקון והרחבה

מממ מצאתי ספר לנובים באתר הזה http://www.opus.co.il/book_detail.asp?book_id=1024&affiliate_id=0 אולי אני יקנה, אבל קודם כל אני צריך מין אתר שילמד אותי את הנושא. מישהוא מכיר, אני מעדיף לא רפרנס אלה יותר לימוד. סתם טיפה על עצמי : אני בן 17 , אני הייתי מתכנת בASP ובניתי פורום לבד !! תוך כחצי שנה. גיליתי שהסיכוי שלי להתחרות עם פורומים מוכנים כמו PHP BB הוא אפס. הפורום יותר מורכב מכל דבר שראיתי בעולם, שלא נדבר על IB זה הפורום החדש. רק הניהול שם יותר מורכב מכל הפורום שלי בASP :), אז קיצור , אני אוהב לתכנת (אוהב מאוד) אז החלטתי ללמוד תכנות, ולשנות את הפורום של PHP לפורום יפה יותר. זה הסיבה שאני לומד PHP, וגם כי אני מאוד אוהב תכנות. קיצור אשמח לקבל הכוונה בנושא למידה PHP

N i X

New member
כניראה שאין...

ממה שאני הבנתי, בזמן שהייתי כאן בפורום, אנשים שקנו ספרים בעברית התאכזבו, גם מהתוכן, גם מהתרגום הלקוי, וגם מטעויות כאלה ואחרות... המנואל של PHP הוא מאוד טוב, ואני ממליץ לך פשוט להתחיל לתכנת משהו וכבר תראה. התחביר של PHP מאוד דומה לזה של C, וכן רוב שמות הפונקציות זהות, ככה שלא אמורה להיות לך בעיה מיוחדת עם זה...

למעלה