מתחיל לעלות לי על העצבים

לא.

אבל אם אנשים רואים שאני עושה טעות לא מזיקה, אז שיתנו לי. למה לא? וחוץ מזה, זה שהוא לא נותן לי לדעת להבחין, זה טעות שלו!

גלי®

New member
תפוחית , חלק מהעניין של גיל התבגרות

זה לחשוב שאת יודעת הכל .... רק בגיל מבוגר יותר , כשאת עדיין לא יודעת הכל , את מגיעה למסקנה ש"אז" ידעת עוד פחות ... וזה היה בעניין ההבדל בין טעויות קטנות לגדולות ...

מי אמר???

בטח שאני לא יודעת הכל, ואני מבקשת עזרה כשאני צריכה. זה לא עקרוני. אבל לי יש בעיות (חלק) שממש לא קשורות למבוגרים. וזה סתם טמטום לערב בהם את ההורים, שעושים מזה עסק גדול

גלי®

New member
אנ´לא יודעת בקשר להורים שלך , אבל

אני דואגת ליידע את הבת שלי , שמה שהיא מספרת לי ב4 עיניים , נשאר ביננו , אלא אם כן , שתינו מחליטות לעשות מזה עניין ....

RUT777

New member
כשהילדים עולים על העצבים

את לא היחידה שסובלת מכך, אם את עובדת מהבית והבנות ממש מפריעות לך בעבודה יש לי פתרון בשבילך. ובלי צחוק.אני לא יודעת מה עיסוקך אבל אני למשל יושבת עם אזניות על האזניים, (יש לי אוזניות אלחוטיות. כמו אלה שאתם הולכים על הראש כאשר יוצאים לצעדה היומית). הילדים בחופש, נמאס מוידאו נמאס מטלויזה והם סתם רבים על שטויות, במקום להתרגז אני פשוט שמתי קלטת עם מוזיקה טובה, ועושה את עבודתי בבית בשקט ובשלווה, אני גם לא שומעת אותם וגם נהנית ממוזיקה טובה שאני אוהבת.והם עושים מה שהם רוצים בשלב כל שהוא כאשר הם רואים שאין התייחסות הם מפסיקים וכל אחד מוצא את העיסוק שלו עד ש... הכל מתחיל מהתחלה.... דרך אגב אם זה לא עוזר אני יכולה לנחם אותך את בטח לא יודעת אבל עוד חודש ומשהו מתחילים הלימודים ........ ואז השקט השקט השקטטטטט המבורךךך

shy-1

New member
היי בד גירל, יש לי אמנם רק בת אחת,

ולכן נבצר ממני לתת לך איזה פתרון מנסיוני האישי, אבל, ממה שכן שמעתי מאנשים ומומחים, פשוט להתנהג כפי שאיילת הציעה לך, עד שלא מפיעה טיפת הדם הראשונה, פשוט תתעלמי. תודיעי להם שמריבותיהן הם ענינן האישי,ומאחר ואת האמא של שתיהן, אינך יכולה לשפוט בינהן, ושתשתדלנה לא לטפטף דם על השטיח. ברוב המקרים זה יעבוד, משום שבאין הורה שמתערב,אין טעם לריב. והיה ובכל זאת שום דבר לא מסתדר, היית שוקל להעביר את הבת הבכורה למפלס העליון, הקטנה תהיה בתחתון, ואילו את במפלס האמצעי, בין שתיהן. ובא לציון גואל. SHY

bimbo.

New member
בד גירל חביבה, כמו שאיילת ושי ../images/Emo8.gif

אמרו, הנוסחה היא פשוטה: אם אין קהל אין הצגה.

y_m

New member
שבת שלום לך

קודם כל הרעיון של ללכת ליועץ/ פסיכולוג או כל עזרה אחרת הוא תמיד טוב זה יתן לך את האפשרות לראות את הדברים בפרספקטיבה נכונה. אני מניחה שבכל בית יש מצבים בהם הילדים רבים, שאלה היא רק איך את מתייחסת לזה- ועם קצת עזרה מבחוץ בוודאי תראי את הדברים אחרת. בינתיים הפרדת כוחות נראית לי רעיון טוב

למעלה