מתחיל להמאס לי

Oribius

New member
מתחיל להמאס לי

לאחרונה כל מה שאני רואה פה זה אנשים שיודעים רק לבכות . במקום לדבר על רוק , על דיסקים ומוסקיה , מפרסמים פה כל מיני שטויות , קללות , ותמונות חולות . יש אנשים שבוכים על זה שבICQ יש פרסומת בהתחלה . אולי תגידו תודה שיש תוכנה כזאת בחינם , שעושה אחלה שירות לגולשים , והמחיר היחיד הוא לראות את הפרסומת בהתחלה . יש אנשים שבוכים על כל מיני שטויות שלא קשורות בכלל לרוק . יש כאלה שמפרסמים תמונות של אנשים שירו לעצמם בראש . מרתק לא ? אם היתי רוצה לראות עוד תמונות דפוקות כאלה היתי נכנס לShownomercy.com לסיכום מתי תתחילו לדבר על רוק אמיתי , ולהפסיק להשמיץ כל דבר פה ולקלל.

metal

New member
חבל שכך.... להמאס זה רע...

חבל שכך...תשמע ..כל אחד יכול להעלות כאן איזה נושא שהוא רוצה.וחוץ מיזה בשביל זה יש כאן פורום...ואם למישהו בא לשיר שיר מטופש או לכתוב משהו שמציק לו ...סבבה...אני לא מבינה למה זה צריך להמאס לך , כי לבינתיים יש מלא הודעות מסביב שמדברות רק על רוק, ואני חושבת שזה דווקא נורא נחמד לדבר על כל מיני דברים ולא רק מוסיקה. חבל שמתחיל להמאס לך.......

Oribius

New member
אם תקראו שוב ......

תוכלו לשים לב שלא מפריע לי כל הדיבורים . אלא שזהו פורום רוק , שהופך למין צ`אט ילדותי כזה . כל אחד מספר כל מיני דברים שלא קשורים לרוק . אז מה אנשים מחפשים פורום מכוון ? או סתם רוקת גג לשיחות סרק ? ומה עם תמונות של אנשים מתים ? זה גם חלק מהפורום ? תענו על זה ......

amperlamper

New member
אוריביוס צודק

באמת נמאס לשמוע פה אנשים עם דכאונות פתולוגיים שבלי לחלוק אותם עם שאר הפורום הם לא ירגישו טוב עם עצמם. בשביל זה מאנים דיפרסים יקרים יש פורום פסיכולוגיה או פורום רחמים עצמיים או פורום זקנות עם חתול. וגם כל האנשים שאח``כ מצטרפים למקהלה פאטתית אחת גדולה ובוכים שכמה החיים חרא והחיים שלהם חרא כי הם עושים אותם חרא וזהו. ואני לא אתפלא אם METAL היא לוזירת אחת ממשגב שקוראים לה נטלי.

למעלה