מתחיל במדיטציה

אמבר21

New member
מתחיל במדיטציה

שלום לכולם! התחלתי לא מזמן לעשות מדיטציה באופן עצמאי אחרי שקראתי על זה קצת באינטרנט וכמובן שאני נהנה מזה מאוד אבל יש לי שאלה למי שקצת יותר "ותיק בעסק" - בזמן המדיטציה אני מרגיש כאילו זרמים מוזרים בראש, קראתי על צקרות ואני באמת מרגיש אתזה באזור אבל כל הקטע הזה קצת מוזר לי וקשה לי להבין מה זה? אני חייב לציין שאותה תחושה עוברת לי כאשר חברה שלי עושה לי רייקי באזור הראש.. אשמח לשמוע את דעתכם..

A r j u n a

New member
אני הייתי מתחיל בזה שהייתי שואל אותך

מהו זה שאתה עושה כאשר אתה מודט ומה עושה חברתך לדעתי אתה מבצע מניפולציה אנרגטית כזו או אחרת. כך גם היא מהי הטכניקה אותה אתה מתרגל ולשם מה?

אמבר21

New member
סוג המדיטציה

אני מתרגל מדיטציה רגילה - ישיבה מזרחית והתרכזות בנשימה, אני לא מודד זמן אלא מפסיק כשמרגיש - וזה יוצא בדר"כ באזור החצי שעה, אני מתחיל בהתרכזות בנשימות שלי ולאחר מכן פשוט זורם עם תחושת הגוף וככה הגעתי לתחושה הזאת..

A r j u n a

New member
הבנתי את מה שאתה מתרגל

זהו תרגיל בסיסי שאמור להביא למטרה ספציפית. בהמלך המדיטה עשויות "לעלות" ואכן "עולות" תופעות שונות ומשונות אך תופעות אלו אינן - מטרת התרגול. יש בהן משמעות, אך אין טעם להתרכז בהן. שים ליבך לכך שכאשר אתה מקבל מחברתך טיפולי רייקי אין מטרתם אותן התחושות עצמן שאתה חש בראשך. ... מטרת תרגיל זה הוא הגעה למודעות אובייקטיבית. שלב ביניים כמובן מחייב מעבר דרך מודעות סובייקטיבית. בקיצור ובפשטות - קליטה בלתי אמצעית של המציאות כרגע אתה מנסה לקלוט את המציאות ועולות אצלך כל מיני תופעות תרגל בשיטתך עד אשר תוכל למדוט בלא שיעלו אצלך תופעות מעין אלו. הדבר דומה לנסיון התנעת רכב ישן בבוקר יום חורפי לאחר שבועות שעמד בלא תנועה. מן הסתם הרכב יחרחר, ישתעל וייצר כל מיני תופעות שונות ומשונות. המשך להתניע עד אשר קולות אלו יירגעו והוא יעבוד "חלק" ככל האפשר. אז תוכל להמשיך בנסיעה למחוז חפצך... בהצלחה

למעלה