מתחילים...

מתחילים...

בשעה טובה ומוצלחת, העונה השנייה של השמיניה עולה לאויר מחר. זו הזדמנות להודות לחברי הפורום הנאמנים והמסורים - כל הכבוד על האופן שהחזקתם את הפורום במשך תקופת ההמתנה הארוכה... ואני מבטיח לכם שהסבלנות משתלמת. אז ממחר בצהריים ומדי יום אני מצפה לשרשורי פרקים ארוכים במיוחד, כדי שאני וצוות התכנית נוכל להנות מתגובותיכם על 55 הפרקים החדשים והבאמת נפלאים (לעניות דעתי הלא אובייקטיבית כמובן) שהכנו עבורכם. וממחר אתר השמיניה בערוץ הילדים יכיל גם את כל התסריטים של העונה הראשונה, ומדי יום חמישי יעודכן בתסריטי העונה השניה ששודרו באותו שבוע (נא לא להיעלב, אתם הייתם הראשונים כמובן אבל בכל זאת, שם האתר ה"רשמי"...) אז בשם כל צוות התכנית - תבלו! שלכם גיורא

GoRiLlAZz

New member
תודה!!! ../images/Emo3.gif

שווהה..

nWkobi

New member
אנחנו כבר לא יכולים לחכות...

ולגבי האתר ה"רשמי"...עדיף שלא נתחיל אפילו להגיד את מה שאני חושב עליו...

KiShKooSh

New member
שלח לפני../images/Emo6.gif

הייתי בטוחה ששלח הכל... טוב, אז בבודעה שכתבו על קניון גבעתיים על המגש, איזו ילדה הגיבה כך(משו באזור) "שיאוו אני לא מאמינה, איזה כיף !!!!! אני אבוא לפני כולם ב 4, ומי שיכנס לקרוא את ההודעה הזו ויבוא לפני, אני אקרע אותו" משהו באזור, וזה היה כ"ך מצחיק למה את כותבת אפם את לא רוצה שידעו?

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo6.gif

אוי,הילדים של היום. איך השמיניה השפיעה עליהם:S אני כבר רואה כתבה בעיתון:ילדה בת 8 פרצה לחנות הספרים סטימצקי וגנבה עשרות ספרי השמיניה במטרה לחלק לחברותיה ולכל בית ספרה

nWkobi

New member
פחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אבל למה את מצפה מפורום שכולו ילדים בגילאין 6-11?

בכריתוש

New member
אוףף!!../images/Emo10.gif

אז איך אתם יודעים שזה הם? מה? רק מאיה קורן ותובל שפיר כותבים בשמות שלהם..?

Super Chuly

New member
תודה גיורא!

אני בטוחה שמחכה לנו עונה מדהימה, מותחת, מצחיקה ומדליקה! בהצלחה! ליהי :)

R o n 2 5 6

New member
תודה גיורא!

אני ואני מניח שגם השאר באמת מצפים לפרקים בעלי עניין רב ומותחים ומרגשים ומלאי אקשן כמו שאמרת. אז זהו?נגמרה עבודתך? יש לך כבר תוכניות לעתיד?הפקת סדרה חדשה או משהו?

למעלה