מתחילים

e f i 3

New member
מתחילים

שלום לכולם 2 שאלות כמה זמן - אימונים ובכלל , לוקח בכדי להגיע למיומנות טובה ברולרס ( לסוע בכביש או ברחוב שלי לפחד) אילו רולרס לקנות אם אני ממש ממש לא מבינה בזה כלום תודה רבה אני

masterform

New member
היי אפי וברוכה הבאה

כמה זמן לוקח לבנות בית
תלוי באיזה בית, איזה צוות, גודל, חומרים וכו' וכו' וכו', נכון
יש אנשים שלומדים להחליק בתוך שבוע-שבועיים ולהגיע לרמת שליטה סבירה מאד ואפילו טובה (כמו האופנוברית שלנו), ויש אנשים שמתאמנים חודשים ועדיין לא מסוגלים להחליק בלי שאני אחזיק להם את היד (כמו נתן - טוב נו, בדיחה
) בכל מקרה, זה תלוי בהרבה דברים שנראה שהמכריע בין כולם הוא רמת הביטחון העצמי שלך. אם את בוטחת בעצמך ואם את לא מפחדת ליפול ואם את מודעת לכך שחייבים ליפול בשביל להצליח את בוודאות תלמדי לשלוט ברולר יותר מהר. וזה יכול להיות תהליך אפילו יותר מהיר אם את מצטרפת להדרכות בספורטק, את יודעת על מה אני מדבר או לפרט
בכל מקרה בהצלחה

masterform

New member
אני חושב שזה חלק חשוב מהלמידה

לדעתי נפילה היא חלק חשוב מהלמידה. צריך גם לדעת ליפול וליפול בהתחלה זה טוב, זה טוב להבין מה זה ליפול מרולר. חוץ מזה ליפול זה טוב כדי להפסיק לפחד מנפילות - דבר שמונע פחדים נפוצים וגורם לביטחון ויציבות. אני לא חושב שיש נכון או לא נכון בנושאים כאלה, אבל לדעתי זה חלק חשוב מתהליך הלמידה. כמובן שמגנים בכל הגוף חובה

e f i 3

New member
אני מודה מודה מודה

לא- פרט בבקשה... ראיתי משהו על אימוניפ בספורטק של תל אביב- איפה זה? וכמה זה עולה? תודה רבה אני

Barvazoom

New member
לא עולה! ../images/Emo22.gif

לא עולה..... יש מדריך שבא מרצונו החופשי ומלמד את כל מי שבא! בימי ד' קבוצת מתחילים בימי ה' מתחילים - מתקדמים שתי הקבוצות מתחילות ב-20:00 לערך.....

masterform

New member
מאשר ומוסיף

המפגשים מתבצעים בהתנדבות על ידי מדריכים אשר שאיפתם היא לקדם את ענף הרולרבליידס בארץ. ההדרכות הן אכן בד"כ בימי ד' (למתחילים מ-0, אנשים שלא יודעים לגלוש בכלל) ובימי ה' (לכאלה שכבר יודעים להחליק ברמה בסיסית ומעלה ורוצים לשפר סגנון, ללמוד סגנונות שונים של עצירות ונסיעה נכונה). המפגשים הם בד"כ בשעה 20:00 כאשר על מנת לדעת פרטים נוספים, תאריכים ספציפיים ולהירשם מראש (מומלץ), יש להיכנס לאתר הרולר הישראלי --> פורומים --> הדרכות למתחילים, ולחפש את ההודעה הרלוונטית עם התאריך הקרוב ביותר. קישור לאתר נמצא בדף הקישורים של פורום זה. בהצלחה

למעלה