מתחילים מחדש...

מצב
הנושא נעול.
מתחילים מחדש...

מתחילים מחדש...
אחרי נסיעה אחת שהסתיימה בהריון כימי, ניסינו את המוקפאים שנשארו וקיבלנו - שלילי. אנחנו חושבים על עוד טיפול. האם ידוע לכם אם יש הבדל בין טריים בחו"ל ובין טריים שמביאים לארץ? אנחנו מתלבטים כי לא כ"כ בא לנו לנסוע במזג אויר כזה ובמצב לא כ"כ סימפטי בקייב נכון לעכשיו. (למרות שזה רק סופ"ש קצר).

sagivkr

New member
הי!

מתחילים מחדש...
אחרי נסיעה אחת שהסתיימה בהריון כימי, ניסינו את המוקפאים שנשארו וקיבלנו - שלילי. אנחנו חושבים על עוד טיפול. האם ידוע לכם אם יש הבדל בין טריים בחו"ל ובין טריים שמביאים לארץ? אנחנו מתלבטים כי לא כ"כ בא לנו לנסוע במזג אויר כזה ובמצב לא כ"כ סימפטי בקייב נכון לעכשיו. (למרות שזה רק סופ"ש קצר).
הי!
כמטופלת של פרופ' משיח, אני יודעת שהוא ממליץ בדר"כ לנסוע לקייב. שמעתי פעם (לא זוכרת ממי) שאיכות העוברים זהה בשני המקרים, אבל "טילטול" העוברים בטיסה אינו מומלץ כל כך. יכול להיות שהוא אומר את זה כי התור לאינקובטור ארוך נורא, והוא מעדיף להוריד קצת לחץ. בכל אופן, אני יודעת שיש הצלחות בשני המקרים. תקחי בחשבון שזמן ההמתנה לאינקובטור עשוי להיות ארוך מאוד (ואפילו יותר ממה שיבטיחו לך), במיוחד בחורף, כשקר כל כך בקייב וכמעט כולן מעדיפות שלא לנסוע. מאחלת לך המון הצלחה !!! יפעת

benoved

New member
בהצלחה !

מתחילים מחדש...
בהצלחה !

אדוינה

New member
הי בדרך!

מתחילים מחדש...
הי בדרך!
מצטערת על השלילי.אני יודעת שעברתם הרבה,ובוודאי בדקתם בכל הכיוונים כולל קרשיות יתר.כולל pgd לפני החזרה.אספיריןוכו'.הייתי מדפדפת בדפי הפורום ובודקת אם יש משהו שעוד לא ניסיתם או לא בדקתם. האם ידוע לך, דרך אגב,אם הנסיעות ממשיכות גם כעת לקייב? לגבי טריים כאלה או אחרים,הייתי שואלת את הרופא ישירות ,הרי בוודאי יש להם כבר סטטיסטיקה. שיהיה בהצלחה בכל דרך בה תבחרו!!

Yaldi

New member
גם עלייך אני מטעטשת../images/Emo67.gif

מתחילים מחדש...
גם עלייך אני מטעטשת

ואם עדיין לא הבנת אני מנסה להדביק אותכן בנות הפורום באבקת הריון קסומה בהצלחה

|מהאפצ'י שלך ל.....מי שקובע...../images/Emo6.gif

גם עלייך אני מטעטשת

ואם עדיין לא הבנת אני מנסה להדביק אותכן בנות הפורום באבקת הריון קסומה בהצלחה
|מהאפצ'י שלך ל.....מי שקובע...

לפי מה שהבנתי יש נסיעה גם בשבוע הבא לקייב. הנסיעה שאני אולי אהיה בה מתוכננת לסוף ינואר בשיא החורף. נעשה חופשה בשלג ובקור אם ניסע.
אני אדבר כמובן עם הרופא שלי לגבי ההבדלים אם יש. אני רק מקוה שלהסברים אין השפעה ממניעים כלכליים. בכל אופן נאמר לי שעל אותו תאריך אני יכולה לנסוע או שיביאו לי לכאן את העוברים. שיהיה בהצלחה לכולנו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה