מתחילים מהבסיס...

חצלול

New member
מתחילים מהבסיס...

היי כולם, אם לא שמתם לב כבר הרבה זמן שלא סיפרתי פה על חצלולים. זה בגלל שהם לא קרו ואני אפילו לא שמתי לב, וכששמתי לב זה היה מאוחר מדי. אפילו ניסיתי את התירוץ שקורה רק פעם בחיים ורק לאנשים מסויימים (אין טעם לפרט כי הסיכוי שתוכלו להשתמש בו הוא אפסי) וזה לא עזר. הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת-כל מה שבניתי עד עכשיו נהרס, צריך להתחיל מחדש. אז כמו בתקופה שכולם כנראה זוכרים עשיתי בדיקות מציאות באופן רציני במיוחד, וחשבתי כל הזמן על חצלולים. לפני כמה ימים הבדיקות הניבו פרי: החלום היה שאני בבית ספר כלשהו. ויש הפסקה וכולם עושים איזושהי פעולה מוזרה שקשורה לצבעים... אני לא ממש מבין מה זה... ההפסקה נגמרה (עד כאן אין צלילות) ואני מגיע לכיתה שלא מוכרת לי. יש איזו קבוצה מסביבי שממשיכה בפעולה מקודם, ואני מחליט שזה לא בשבילי והולך. אני מתקדם לעבר הדלת ואז לידי מופיעה מישהי מהקבוצה הזאת, אני מעיף מבט חזרה אליהם-היא שם. חוזר-היא לידי. מבט למקום אחר-היא בכלל שם... האסימון נופל מהר, זה חלום. בדיקת מציאות מהירה מאשרת את זה ואני מתעורר במיטה. זה לא חלום. אתמול חלמתי את השני (כן, איפסתי את "מונה החצלולים") הייתי שוב בבית הספר הזה אבל בחלק אחר שלו. והייתי... טוב... עירום... וביצעתי בדיקת מציאות. הדבר הראשון שעשיתי היה לזמן לעצמי בגדים, אומנם זה חלום אבל לא הרגיש לי הגיוני להיות ככה (דווקא משהו טוב שעשיתי את זה, אחלה דרך להתאמן בזימון דברים) בזמן חקירת המקום הגיעו אנשים והתחילו לומר לי שזה לא חלום, אבל לא ולא, בדיקת המציאות הביאה תוצאה ברורה וחד משמעית, והצלחתי לזמן על עצמי בגדים. זהו חלום! אני חושב שהיה בחלום קטע של עיוורון חלום שאפילו לא שמתי אליו לב, סתם המשכתי לי בדרכי והראייה חזרה... זהו, מקווה שאחזור לעצמי בקרוב...

silverhawk

New member
ברוך שובך!

ראשית, כמו שאתה ודאי זוכר, לצד בדיקות המציאות בחלום, מומלץ להשתמש גם בשיטות להגברת הצלילות. אלו ודאי היו מאריכות עבורך את החצלולים. בכל אופן, לא נורא, אני בטוח שהם ישובו במהרה (כפי שכבר התחילו!). אגב, העירום בביה"ס? קלאסי. אני מודה שזו הפעם הראשונה ששמעתי על מישהו שחלם את זה מחוץ לטלוויזיה. :) וכל הכבוד שהתמדת בבדיקות המציאות ולא "נפלת" לטריקים של הדמויות בחלום. בהצלחה!

למעלה