מתחילים להתחמם לקראת תחרות ההטבעות

STEVE NASH

New member
מתחילים להתחמם לקראת תחרות ההטבעות

http://www.youtube.com/watch?v=kmlDqPtHV-E&feature=related 10 הדאנקים היפים של דוויט האוורד http://www.youtube.com/watch?v=Sa4Di22UWvU&NR=1 10 הדאנקים היפים של רודי גיי http://www.youtube.com/watch?v=UatBtBqrqxI&feature=related 10 הדאנקים היפים של ג'מאריו מון http://www.youtube.com/watch?v=_1Th0ASIr1Q&feature=related 10 הדאנקים היפים של ג'ראלד גרין מי הכי מרשים?

7liel7

New member
כולם אתלטים מדהימים

אבל לדעתי ג'מאריו מון פשוט מרחף באוויר כמו סופרמן
אבל אני חושב שדוויט ייקח את התחרות השנה.

STEVE NASH

New member
ג'ראלד גרין עם הטבעות מורכבות יותר

דוויט ניזון מאליופים שהוא מסיים בעצבנות, ג'מאריו מון מרחף כמו צרצר אבל לא יצירתי בסיום, רודי גיי יוצר לעצמו את המצבים ומנטר מהמקום בצורה מצוינת.

itai46

New member
כולם אתלטים מדהימים אבל...

דוויט האוורד הכי פחות מרשים. יש לו מיקום מצויין בצבע + מובים מצויינים + יכולת אתלטית מדהימה. אבל הוא לא וירטרוז, הדאנקים שלו זה קפיצה לה' ולסיים בשתי ידיים ולעשות "תנועת תינוק". לא חושב שהוא יכול לזכות מול שלושת האחרים

STEVE NASH

New member
שנה שעברה הוא היה צריך לזכות

הוא הדביק לקרש מדבקה באמצע ההטבעה והשופטים נתנו לו נקודה פחות מגרין אא"לט..

השנה

אם הוא לא כותב את עשרת הדיברות על הקרש תוך כדי הטבעה, הוא יכול לשכוח מהSMS שלי!

OrEl74

Well-known member
מנהל
הוא נוצרי ../images/Emo13.gif

אבל אם תבקש יפה יש מצב שהוא יכתוב את הברית החדשה.

נוצרים

מאמינים גם בברית הישנה אוקיי אז שיזרוק את הכדור לקרש, ינתר ויעשה 720 תוך כדי הצטלבות ואז - סלאם! אגב הברית החדשה תרגום קינג ג'יימס?

chaiel

New member
בדיוק! (מה שאמרתי לפני כמה ימים בהפורום)

רק הרחבת יותר, אבל באמת שאתה צודק בכל מילה. גרין רמה מעל כולם בנוגע ליופי ההטבעות, האוורד בנוגע ל"חוזק", מון בנוגע לגובה וגיי כשזה נוגע לקפיצה ולרוחק...

דיון על תחרות ההטבעות

(כן, אני ממש חפרן כנראה) - אתם חושבים שניתן בכלל לחדש משהו בתחרות ההטבעות? הן מבחינת היצירתיות והן מבחינת הוירטואוזיות אתלטיות. הרי כבר הרבה מאוד שנים שההטבעות חוזרת על עצמן שוב ושוב (אני לא נגד, זה עדין מרשים). אבל זה תמיד האיל-הופ+תחנת רוח, כשפעם הכדור חוזר מהחלק האחורי של הקרש (איגיואדלה), פעם מהראש של נאש (סטודמאייר) וכו'. אח"כ בניסיון השני זה תחנת רוח+בין הרגליין/מאחורי הגב, בסיבוב השלישי זה לקפוץ מעל מישהו (בהתאם לגובה שלך, אם אתה נייט רובינסטון זה ספאד ווב, וכו') ומדי פעם רואים קצת יצירתיות (קרטר והמרפק, הווארד והמדבקה, גרין והעיניים). אם מוסיפים לזה הטבעה מקו העונשין ו360\360+תחנת רוח (קרטר, שוב), נראה לי שמכסים את כל האופציות בערך. האם אתם חושבים שנראה איזה חידוש הפעם? האם אפשר בכללל חדש? ולמה אף אחד לא עושה 720 כמו הסטריט-בולר הזה מיוטיוב? אני די בטוח שזה יביא ניצחון....

תחרות ההטבעות לא רצינית

בשנים האחרונות זה הפך להיות בדיחה, כשנותנים לשקחנים אלף ואחד נסיונות עד שהוא מצליח ואז עוד נותנים לו את הפרס רק בגלל שהוא גמד(נייט רובינסון) ולא לבן אדם שבאמת הגיע לו(איגודלה). לגבי הדאנקים- יש חידושים פה ושם, החלק האחורי של הקרש של איגודלה לא נעשה עד כה עד כמה שידוע לי, לפחות לא בזמן האחרון...קשה להיות יצירתי בנושא טחון עד דק. ועדיים מדי פעם ישנן הבלחות. בכל מקרה, רודי גיי הבטיח "דנאקים שעוד לא נראו" וגם ג'מאריו מון נראה מבטיח.

המ, מה זה "רק בגלל שהוא גמד"?

בנאדם בגובה 1.76 שעושה מה שנייט רובינסון עושה זה מאוד מאוד מרשים, לא יעזור. גם ספאד ווב לא היה יותר מרשים מדומיניק ווילקינס (מה הוא עשה? בסה"כ 360, הרבה פחות מרשים מטחנות הרוח המרשימות של דומיניק), אבל בכל זאתץ169...

The WizardMan

New member
אין ספק שזו תחרות ששייכת יותר לעבר

אני כבר כמה שנים לא ממש מתלהב ומתרגש ממנה , לא מציגים שום דבר חדש... עד שלא יווצר איזה אחד שמסוגל להטביע מהעונשין עם תרגיל או משהו כזה , לא מאמין שנראה משהו יוצא דופן.

cache

New member
הכוכבים הגדולים חייבים להשתתף-קובי מול לברון

למשל. אני חושב שהבעיה היא פחות איזה הטבעה נראה ויותר את מי נראה מטביע. נצא מנקודת ההנחה שאפשרויות הגיוון וההפתעה הולכות ומתמעטות, מוקד העניין המירבי הופך להיות המטביעים. מכיוון שרוב המטביעים בשנים האחרונות הם אלמוניים (אולי לא לאוהדים השרופים, אבל הכוונה היא שאינם כוכבי על), תחרות ההטבעות מושכת פחות ופחות. התחרות הייתה בשיאה כמובן מימיה הראשונים שבא נטל חלק לא אחר מד''ר ג'יי. לאחר מכן ג'ורדן ודומניק לקחו את התחרות הזו לעולמות אחרים. אני משוכנע שאם היינו רואים את קובי, לברון, מגריידי ואחרים, התחרות הייתה מושכת יותר אש ממשחק האולסטאר עצמו. אנשים רוצים לראות את הכוכבים הגדולים מתחרים בינם לבין עצמם. תחרות השלשות גם כן הייתה בשיאה כשלארי בירד היה משתתף, כולם רצו לראות את הציפור זורקת לסל, זה לכשעצמו היה מחזה מרהיב.

למעלה