מתחילה מ-0

מתחילה מ-0

שלום ! אני נמצאת במקום הנמוך ביותר שיכול להיות{מבחינה מקצועית}ואשמח לשמוע דעות רבות.אז ככה: אני בת 23,נשואה.אמא לתאומים בניי 5.5 ועובדת 4 שעות ביום .מיותר לציין שלא סימתי 12 שנות לימוד, בגרויות וצבא לא עשיתי כמובן. וכיום ניכנס בי רצון עז ללמוד ולהשכיל כפי שלא היה לי מעולם. אבל עם כל הרצון אין לי מושג מאיפה להתחיל. אין לי ידע ושום משיכה לתחום מסוים וכמובן שאני מוגבלת בזמן מבחינת הטיפול בילדים. אני יודעת שיש לי רק מינוסים והתעוררתי מאוחר מידי אבל אולי בכל זאת יש פוטנציאל... ושאלה נוספת היא אם אשאף להשכלה גבוהה אצתרך להתחיל להשלים בגרויות וכל הסלט הזה או יש קיצורי דרך{מכינות וכאלה}? כל רעיון היתקבל בברכה!

השכלה

הי שירלי, מאד מרגש לקרוא את הדברים שלך. התחתנת מוקדם וילדת ואת היום עם תשוקה ללמוד ולהתפתח. מה התחומים שמעניינים אותך? זה לא חייב להיות תחום מוגדר אלא, מה את אוהבת? מה הנושאים שמעניין אותך ללמוד עליהם? ניתן בהחלט למצוא מסגרות מתאימות, לפצל לימודים למשך מספר שנים, יש לימודי ערב ועוד.. זה אפשרי! אשמח להמשיך ולסייע, אילת לבנון

MyTaoWay

New member
אז ככה...

במה את טובה? חשבת אולי להיות עצמאית? ככה תוכלי לעבוד מבלי לצאת מהבית..

תודה על התשובות המהירות

אז ככה:אין לי שום תחומי עניין {בשיא הרצינות}אולי גם בגלל זה עזבתי את בה"ס מוקדם כי לא היה לי לאן לישאוף! לכל מה שקשור בילדים אין לי סבלנות{חוץ מילדיי כמובן},כך שכל מה שקשור בחינוך לא מדבר אלי... עיצוב,אופנה ,יופי,קוסמטיקה,פקידות אין מה לדבר בכלל... עם מתמטיקה ומספרים אין לי שום כימיה ולענף המכירות אין לי פה מספיק גדול בשביל זה. אבל למרות כל החסרונות בא לי לעשות משהו יותר רציני בחיים מאשר העבודות המזדמנות האלה ולכן אני שמחה שיש פורום כזה אחלה שאפשר להיתיעץ ולשתף. ודבר נוסף וחשוב הוא שאם אני דובקת במשהו אני הולכת איתו עד הסוף ומשקיעה בו את כל האנרגיות שלי{ויש לי המון}ולכן אני בודקת היטב את השוק שלא אבחר מקצוע שאשקיע בו לחינם וזמן יקר ילך לאיבוד כי לפני הכל אני אמא ואני יודעת שלימודים גוזלים זמן יקר שלא לדבר על כספים שודאי אצתרך להשקיע פה. תודה לכל העונים.

באום13

New member
להפסיק לזלזל

ראשית ברכותי , את צריכה להפסיק לזלזל בעצמך ,ןההחלטה ללימודים היא התחלה טובה! ראשית תדעי שכמוך היו ויהיו אז לא להבהל לדעתי כדאי משהו פראקטי ()אל תחלמי על רפואה) , חשוב לדעת מה הגיל שלך בהרבה מקומות לבני 30+ פלוס לא צריך פסיכומטרי או בגרות מלאה , לצורך העיניין מורה זה מקצוע דיי נוח לאמא , במגוון מכללות בארץ חשנם לימודי ערב או לימודי חמישי שישי , זה כדאי וטוב כצאת לחוץ כמה שנים אבל....

דובקת והולכת עד הסוף

הי שירלי כדי שנוכל לסייע לך עליך לספר לנו על עצמך ולעזור לנו ולך להכיר אותך סיפרת שיש דברים שאת הולכת איתם עד הסוף- את יכולה לתת דוגמאות לדברים כאלו? אלו דברים שיכולים לספר לאן הולכת המוטיבציה שלך ומה הם הדברים שחשובים לך בחיים כנראה שדברים כאלו יהיו קשורים גם לבחירה שתעשי- כי לאן שהלב הולך - שם יכולה להסתתר הזדמנות טובה להגשמה עצמית. אילת צודקת שצריך להתחיל במה את אוהבת- ולגבי איך להשיג את זה- יש הרבה דרכים אבל תתחילי ממה שמדבר אליך- ואולי לא תתרכזי כל כך בשמות של מקצועות שאת רוצה או לא רוצה אלא פשוט בתכונות שלך ובמה שמאפיין אותך בחיים אפרת

well being

New member
יש לך מגוון קורסים בלשכה לתעסוקה

והם גם משלמים לך תוך כדי

SivZom

New member
היי שירלי

אשמח אם תשאירי לי בפרטי דרכי תקשורת אליך. חושבת שיש לי הצעה עבורך.

למעלה