מתחילה לעלות באש

מתחילה לעלות באש

כן , כל כולי אש על הבוקר ,,, אם היית לידי , הייתי תופסת את הזין שלך שעומד לי ככה מולי ,,, עם זיקפת בוקר ,,, לוקחת אותו בשתי ידי ,,, מלטפת אותו ,,, והטיפה שמבצבצת ממנו , מלקקת אותה ומתחילה למצוץ לך את הזין היפה שלך ,,, את כולו ,, כל כולו בתוך הפה שלי , כן , רוצה אותך , מלקקת לך את הביצים מתחת לביצים , מלקקת את החור של התחת שלך , מחדירה אצבע , ומוצצת לך את הזין , מסתובבת עם הכוס שלי על הפרצוף שלך , תמצוץ אותי , הדגדגן שלי כבר ממש עומד , , , מחכה לנשיקה שלך , למציצה שלך , , , תחדיר לתוכי אצבע ועוד אצבע ,, אההה,,, כן ,,, רוצה אותך כל כך

dr

New member
מציאות

הייתי הופך לך את כל מה שכתבת לי למציאות.

מדמיינת אותך בתוכי

כן ,,, האצבעות בתוכי , , , רק אתה חסר ,,, מדמיינת אותך מתחיל להחדיר את הזין שלך לתוך הכוס הרטוב שלי ,,, כנס אלי , , , עמוק , רוצה אותך כל כך ,,, אתה בתוכי , מרגישה את הביצים שלך נוגעות בגוף שלי ,,, ואני צורחת ,,, כן ,,, נאנקת ,,, מרגישה את הזין היפה שלך בתוכי ,,, חזק , ,, אתה נושך לי את הפטמות ,,, מחדיר את הזין שלך , ,, מרגיש אותי ,,, את כל מה שיש בתוכי ,,, מוציאה אותך ,,, ממשיכה למצוץ לך ,,, לענג אותך ,,, כל כך אוהבת ,,, מרגישה את הזין שלך עומד עוד יותר ,,, מלקקת אותך ,,, את הביצים שלך ,,, מכינה אותך לחדור לתוך התחת שלי ,,,

dr

New member
גומר

מזיין אותך בתחת מוציא אותו ואת מתחילה למצוץ לי אני גומר לך בפה

dr

New member
גמרתי.

הייתי מת לעשות הכל איתך באמת.

eranshv

New member
קחי עכשיו אותי

שלום לך את משגעת אותי ואני מת להמשיך איתך עכשיו אחרי שהוא גמר

אני איתך

גם אני מתה לגמור ,,, ממש חמה אש ,,, אולי תדבר איתי קצת ,,, תתאר לי מה אתה עושה לי ,,, רוצה אותך

eranshv

New member
הזיין שלי כולו אדום

אני מחזיק ביד אחת תזיין וכל הזמן משפשף אותו בלי הפסק הוא אדום ומלא כולו ומת לתת לך את כל מה שיש בו....

eranshv

New member
מת לדבר איתך ויותר מזה...

בבקשה תגידי לי שאת מתקשרת אליי עכשיו למספר שאמרתי בהודעה הקודמת: 5677962-03 אני אשגע אותך בטלפון רק תגידי לי כאן לפני שאת מצלצלת אני רציני לגמרי לא תפסידי....

eranshv

New member
איפה את....???

אני מחכה לתגובה ממך... מה קורה, את עדיין כאן????

eranshv

New member
מת להרגיש אותך

אני חם מאוד עכשיו למען האמת ראיתי אותך כאן מאתמול והייתי מאוד רוצה לדבר איתך בטלפןו אם את יכולה להתקשר עכשיו צלצלי ל-5677962-03 ואם לא אז נמשיך בינתיים כאן אבל כתבי לי בדיוק לפני הדקה שאת מצלצלת

למעלה