מתחילה לייתאש

מתחילה לייתאש

הי כולם. מה שלומכם, איך אתם מרגישים?אני ככה ככה... על סף יאוש טוטלי מהסכרת הזו שלי שלא ממש בא לה להתאזן, לא משנה מה אני עושה. בזמן האחרון יש לי היפוים מזעזעים (34,38,43) וגם כאלה שלא ממש נוראים (64+/-) שמרגישים זועה, כל זה מלווה בערכים גבוהים ( עברתי כמה פעמים את ה300, ולא רחרי היפו, סתם בלי שום קשר למה אני אוכלת או עושה) אני כל יום רוכבת על אופניים, אוכלת ממש כמו ילדה טובה, מזריקה בזמן ו... כשרק גילו לי את הסוכרת אמרתי שהיתרון כאן זה שאני לא חסרת אונים, שאני זו ששולטת במחלה ולא היא בי, שאם אהיה ילדה טובה אני איהיה בסדר. ואני כבר שלושה חודשים אחרי אם ערכים שנעים מ34 ו 306, ובלי שום הסבר הגיוני. הרופא אומרת שאולי תשנה לי את הסוגים (_ אני כיום עם 6,8,8 אקטרפיד ו סביבות ה25 אינסולטרד) אבל כ"כ קשה לי, אני מנסה להסתגל למצב ואני לא רואה שום תוצאות בשטח. שינית את כל הרגלי החיים שלי וכרגע זה נראה לשוא, כי לא משנה מה אני עושה, זה נראה כאילו לסוכרת שלי יש תכניות אחרות בשבילי. ובנימה אופטימית זו נאחל לכולנו סוף שבוע נפלא וחג פורים שמח!!!!!!!( ומאוזן, כמובן...)

אני מצתערת

אם אני נשמעת נורא בכיינית אבל א. אני יודעת שפה יש אנשים שיוכלו להבין אותי, (חברי ומשפחתי פשוט מודאגים מידי, ולא ממש מסוגלים להביו מאמת מה עובר עלי, והאמת שאני מאחלת להם שלעולם לא יבינו) ב. אולי לכם יש עצות מועילות, בכל זאת יש כאן אנשים מנוסים. any way שוב, חג פורים עליז וכיף לכולם!

portland

New member
ל"מלה של שון "

אני מבין אותך גם... אני עברתי לא מזמן ללנטוס ומאז שעברתי ללנטוס חיי השתנו לרעה!!! לפני כן היתי מאוזן ממש טוב כל הזמן... ועכשיו אני מתעורר בבוקר עם ערכים מפחידים (בין 280 ל 450 ) ואני כבר לא יודע מה לעשות...אני חושב שאני יחזור למקור ולא יתשמתש בלנטוס יותר כי הוא פשוט הרס לי את האיזון. פשוט נמאס לי להלחם כל היום בזה לפני השימוש בלנטוס היה לי ממש נוח ליות מאוזן.. ועכשיו זה ממש קשה או שיש לי גבוה מאוד או נמוך מאוד שבשבילו אני צריך לעבוד נורא קשה (כושר גופני). אז אני מבין אותך ואין הרבה מה לעשות נראה לי אני הולך להתעייץ עם הרופאה שלי ונראה מה היא תגיד ואגב חג שמח גם לך

דואגת1

New member
חבל שלזר אינו עונה

הכנסו לאתר של לזר וקראו מה שהוא כותב, אולי זה יעזור. להתיאש לא עוזר, זה קשה אבל בסוף מצליחים, אין ברירה !!!

בראשית לא להתייאש ../images/Emo13.gif

אנחנו בני אדם ולא מכונות. טיפול שמתאים לאחד לא מתאים לשני. ויש עוד כול-כך הרבה גורמים מסביב לא ברורים שמשפעים על הסוכרת כגון לחץ, הורמונים וכן אפילו מזג אוויר
|ענן|. יש כאלו שמצליחים למצוא את צורת הטיפול המושלם מיד
- אבל הם המיעוט. לרובינו יש תקופות טובות יותר ותקופות טובות פחות. וגם לאחר 22 שנה אתם רואים שאני לפעמים מקטרת שהערכים יצאו משליטה
. אז הפתרון הוא אחד
לשנס מותניים ולהלחם בזה
לא להכנע
. לבדוק מספר רב של פעמים- ידע הוא כוח
לשקול שינוי הצורת הטיפול: אינסולין אחר, משאבה וכדומה (שוב מה שמתאים לאחד לא מתאים לשני). ולבדוק את עצמנו: זללנו יותר, פעלנו פחות - טוב אנחנו בני אדם, ולפעמים חוטאים, לפחות רובנו

למעלה