מתחילה לחקור

אתאיסט תודה , אבל

אולי אתה יכול קצת להרחיב על מה התוכן של הספר "דוקינס: השען העיוור" ? יש לינק אולי ?

אבולוציה

השען העיוור, ועוד כמה מספריו של דוקינס מסבירים את מנגנוני האבולוציה כך, שגם הנויגרשלים, אם יקראו יבינו...

אפיפיור

New member
קראתי את זה- זה משעמם

בתור ספר קריאה אבל אמרו לי שהגן האנוכיי יותר מעניין

אפיפיור

New member
קראתי את זה- זה משעמם

בתור ספר קריאה אבל אמרו לי שהגן האנוכיי שלו יותר מעניין

דאגלס אדמס

הטרילוגיה בחמישה חלקים של מדריך הטרמפיסט לגלקסיה וסוכנות הבילוש של דירק ג´נטלי על שני חלקיה (החלק השני נקרא - שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש). רק קצת יותר איטי, אבל שווה כל רגע. למעשה שווה קריאה חוזרת מיד בתום הקריאה הראשונה. ולמי שמרים גבה לעניין הקשר, אני אדגיש ואבהיר - קשר הדוק! >ספל חמאה ממליצה בחום<

מעריץ אותך נשמה !

אכן אכן ספרי אמונה ! ומה עם טרי פראצט ? וספרי עולם הדיסק ? ואיך לא הסרט בריאן כוכב עליון ! הרי סרט האמונה של המאה ! אחחח זכרונות מימי הרובוט המאמין (שהתפקשש קצת כשבטעות במקום להקליט מהוידאו גם הקשיב למה שהוא הקליט ...) איייש כמו תמיד בראש טוב ספל
אייל. <דמעה תוהה איך ספל שכחה סרט אמונה חשוב כלכך ולא מצליחה למצוא תשובה>

הגששים ? הבדואים ?

נראה לך שהגששים נוגעים באמונה ? טוב בסדר יש בגששים משהו מהביקורת הדתית אבל לא יודע אם כלכך לגבי אמונה כמו לגבי תנהגות של אנשים מאמינים .. איזה יופי של זיון שכל על הבוקר לא ?
בוווווווווווקקקקקקקקקקקקררררררררר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ! <דמעה מתמתחת _____________________________________________>

ליעלוש, ספל, דמעה ולכל השאר

אני מנסה שוב לשלוח את זה. והפעם אקצר בסיפור. להלן פרק 2 של סוכנות הבילוש של דירק ג´נטלי בתרגומי (זה מה שאני עושה כשאני מבואסת מהלימודים):

אגב, פתאום שמתי לב

שיגע אותי שלא הצלחתי לתרגם מכונה לרחיצת כלים! רק אחרי כמה ימים פתאום דפקתי את הראש בשולחן- מדיח כלים! שלחתי לכם את הגירסה הלא-מצונזרת עם המכונה לרחיצת כלים כי לא היה לי כוח לתקן ולעומת זאת היה לי כוח לכתוב הודעה מיותרת לחלוטין.

היי את יוהוה שם !

אני חייב לציין זה מה שאת עושה כשאת משועממת ? למה לא לקרוא שוב פעם הכל למה לתרגם ? לא שאני מתלונן אני סקרן לאללה ... כמובן שאני מחכה להמשך :) כמה זמן לא שמעתי את המילים הזמן חלף ... אין ספק שיש משהו באיך דאגלס מתאר את המוסיקה של באך , אולי תתרגמי את הסוף של הספר ? אחחח חוזר לטרי פראצט בלי תרגום , הורדתי מהאינטרנט את כל הספרים שלו ואני מדפיס לי אותם מה זה כיף ויותר זול אה וכן די לא חוקי ... אייל. <דמעה מרגישה פטטית ...>

יוהוה? השם המפורש?

אתה לא מפחד שאלוהימית תתעצבן? לא כשאני משועממת, אלא כשאני מנסה להתחמק מלעשות משהו אחר (עבודות סמינריוניות). קראתי הכל שוב, אבל באנגלית (זה כל כך יותר משובח). מה לעשות שיותר מעניין לתרגם מאשר לנסות למצוא את התרגום הקיים ולהעתיק אותו ואז להביא לפורום... לגבי המוסיקה של באך- לצערי הספר כרגע נמצא הרחק ממני, כשאשוב אליו אולי. טרי פראצ´ט זה גבר? אוף! (תביא לינק לספרים? לא נספר לאף אחד.) אה, וספל שכחה עוד ספר מיתולוגי של דאגלס- "לא מזיק ברובו".

למעלה