מתחילה להתייאש :(

מתחילה להתייאש :(

היי לכולן....
אז הסיפור שלנו הוא כזה: אנחנו לאחר 4 סבבי IVF שהניבו 5 סבבי החזרות, שבכולן- כישלון נחרץ.
אני עם רזרבה שחלתית נמוכה, בעלי עם מורפולוגיה נמוכה באזור ה-3%, ולמרות כל זה, כל סבב אנחנו מייצרים עוברים טובים (למרות שהם מעט- אבל היי- מספיק רק אחד).
אני שוברת את הראש מה עוד לעשות- את כל הבדיקות עשינו כבר חוץ מאחת- היסטרוסקופיה, שבסיבוב שעתיד לבוא אני כבר אתעקש לעשות אותו,למרות שהרופא החדש שעברנו אליו אמר שהוא לא בעד "חפירה" מיותרת שם בפנים אם אין צורך (ואיתו עשינו את הסבב הנוכחי שהניב 4 עוברים- 2 הוחזרו טריים- היום גיליתי כי גם זה נכשל, ו-2 הוקפאו).
אני שוברת את הראש בשלב הזה- מילא אם היה נתפס פעם אחת ונופל, אבל זה לא נתפס בכלל. אני תוהה מה יכולה להיות אולי הבעיה, מה עוד אני יכולה לעשות, אם בכלל..... אני מנסה להיות חזקה, אני צריכה גם להיות בשביל בעלי, אם אני אשבר הוא ישבר יחד איתי, ואני באמת נורא חיובית ומאמינה שזה יבוא, אבל אני מרגישה שהשבירה תבוא כל רגע בשלב הזה.....
מעבר לזה שכל טיפול הגוף שלי מחליט לאבד את זה וכל טיפול קורה לי משהו חדש (חוץ מהטיפול הראשון שעבר בשקט)- בשני חטפתי דלקת בדרכי השתן, בשלישי ביליתי לילה שלם לפני השאיבה בהקאות בשירותים- ובנוכחי- חטפתי דלקת שקדים עם חום שהשבית אותי לשלושה ימים מלאים שבהן כמובן היה לי את השאיבה וההחזרה...
אני מיואש בשלב הזה, ואני שונאת את החוסר יכולת של השליטה בכל התהליך הזה....מצטערת על החפירה- הייתי צריכה לפרוק קצת.... אשמח לעצות, הצעות אם יש למישהי....

a morph

New member
חיבוק גדול

ובכוונה חיבוק מחויך, כי עוד מוקדם להתייאש.
עצם העובדה שמתקבלים עוברים איכותיים מאוד מעודדת, וזה אומר שזו רק שאלה של זמן וסבלנות עד שאחד (או יותר
) ייקלט.
אני לא יודעת אם זה מעודד או מייאש לשמוע את זה אבל לפעמים זה פשוט עניין של סטטיסטיקה מרושעת.
קשה להמליץ על דברים בלי לדעת בדיוק מה עשיתם, מה מצב הרירית וכו', אבל דבר אחד שאני יכולה לחשוב עליו זה פיפל.

קודם כל תודה

רבה על העידוד. עמוק בפנים אני יודעת שזה עניין של סטטיסטיקה, אני רק מרגישה שהכל נגדי כרגע. פיפל הציע לי הרופא הקודם, אבל עוד לא החלטתי מה דעתי בנושא, קראתי על זה פה ושם והדעות די חלוקות, מה גם ששמעתי שזה עלול לגרום דווקא לזיהום, ורק המחשבה על זה בנוסף לכל התהליך המייגע לא בדיוק גורמת לי לרוץ לעשות את זה. יש פה מישהי שעשתה? והייתה הצלחה? ולגביי הרירית- חוץ מסבב אחד שלא עשינו החזרה אחרי שאיבה כי הרירית הייתה 5, בכל שאר הפעמים הייתה 7 ו״תלת פאזית״ (כל פעם שיבחו אותי על זה, כאילו אני יכולה לשלוט בזה ��).... כרגע אני באמת מרגישה שהידיים שלי כבולות ואין לי שום יכולת להגביר את סיכויי ההצלחה שלנו....

עיפהההה

New member
הי

מצבנו דיי דומה , עשיתי 5 שאיבות ו8 החזרות , רק אנחנו עם מורפולוגיה 1%. בטיפול האחרון עשיתי פיפל (אני ביקשתי כי כבר הייתי על סף ייאוש) אבל גם עשינו מיון זרע.. אז לא יכולה להגיד לך מה מזה עבד אבל כרגע אני שבוע 11 .

a morph

New member
אני עשיתי פיפל

אחרי 7 הזרעות ו-2 החזרות עוברים שלא הניבו כלום, הרופאה הציעה לי (די בהסתייגות) לעשות פיפל, עשיתי, ובהחזרה הבאה נקלט הריון.
זה לא עובד אצל כולן ויש רופאים שבכלל לא מאמינים בפעולה הזאת, ויש כאלה שבספק אבל עושים בכל זאת (כמו הרופאה שלי...), אני גם לא יכולה לטעון חד משמעית שמה שעשה את השינוי אצלי היה פיפל כי זו גם הייתה ההחזרה הראשונה שעשיתי על ביוץ טבעי, אבל זה מה יש.

למעלה