מתחילה להתיאש...

מתחילה להתיאש...

יש לי תינוקת בת 3 + חודשים. מיום היוולדה היא פולטת הרבה ובאי שקט נוראי. לאחרונה המצב החמיר. היא פולטת גם אחרי שעתיים מהארוחה ואני שמה לב שזה כואב לה כי היא זזה הרבה ואז הפליטה יוצאת. בלילה היא ישנה, העיניים עצומות אך היא משמיעה קולות אנחה ,אני מרימה אותה ואז היא פולטת.זו אחת הסיבות שהיא ישנה איתי במיטה כי אני חוששת שתפלוט ותיחנק מזה. אני בקושי ישנה , כל הזמן עם העיניים עליה. אתמול הלכתי לרופא והוא איבחן ריפלוקס.עד עכשיו היא היתה ניזונה מסימילאק . הוא החליף לי לאוכל בשם אנפמיל.שאמור להיות נגד הפליטות האלו. אז התחלתי את האוכל ונכון הפליטות פחתו אבל ההתנהגות שלה לא השתנתה היא עדיין באי שקט , זורקת את עצמה ומראה כאילו היא רוצה להקיא רק שהפעם זה לא תמיד יוצא.(לפעמים זה כן יוצא) לא יודעת מה לעשות.. אנא כוון אותי... תודה

לא להתייאש...

ראשית ,אני בטוח שעוד צפוייים לך רגעים נפלאים עם התינוקת שלך וזה לא הזמן להתייאש...לגופו של עניין -התינוקת אכן עם תופעות של רפלוקס ,ההחלפה של הכלכלה לENFAMIL AR אכן מקטינה את מס הפליטות. כמו כן , יתכן שחלק מהתופעות קשורות לדלקת בושט כתוצאה מהחומציות של הפליטות . דלקת כזו יכולה לגרום לכאב ואי שקט. לכן , אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא הילדים לגבי צורך במתן זנטאק (תרופה נגד חומציות ).מעבר לכך, יתכן שחלק מהתופעות קשורות לקוליק ( כאב בטן של גיל הינקות ).תנסי תכשירים לכאב בטן וגזים לתינוקות.בהצלחה.

למעלה