מתחילה להתיאש!!!

מתחילה להתיאש!!!

אני בת 24 ואני יודעת שהדרך עוד ארוכה, אבל כל מערכת יחסים שניהלתי עד היום, הסתיימה אחרי חודש-חודשיים ויהיו מקרים כמובן שפחות. אני לא מבינה למה? אני נראת טוב, בוגרת, חברותית, מבינה עניין, בעלת שמחת חיים עד שנהרס לי קשר מסויים וזא אני עם פרצוף חמוץ יום יומיים (אני לא מרשה לעצמי יותר וגם לא החברות) הרי לא חסר לי כלום, וממשיכה הלאה. החיים ממשיכים ואסור לבכות על חלב שנשפך. עד פה הכל טוב, אבל מה לעשות שהמצב ממשיך כך כבר הרבה זמן ולא מפסיק??? במה חטאתי? ותאמינו לי שאני לא רודפת אחרי הבחורים ולא מתקרצצת! אז למה? בהתחלה חשבתי שזה עודף אדישות שאני מפגינה כלפיהם ואז זה השתנה לעודף חמימות, ועכשיו אני כבר לא יודעת.- מה, כל מי שיצאתי איתו עד עכשיו לא היה רציני??? כולם שיחקו או העבירו את הזמן? אני לא מבינה? כולם זבלים? אני יודעת שלא כי יש לי חברות עם חברים שהם נשמות טובות ואני מעריצה אותם על כך - רק תומכת ומחזקת את חברותיי- אין בי קינאה חלילה , הם חברות שלי ואני אוהבת אותם, אז למה לי זה לא קורה???כשפיספסתי קשר שרציתי כל כך, וזה לא מצליח, אני מגיעה למצב לפעמים שאני מן הסתם מאבדת מהביטחון העצמי שלי וזה הורס אותי-- כי זה חוזר על עצמו כל פעם מחדש... מה לעשות? עד מתי לחכות?

seeyou

New member
אין עשן בלי אש!../images/Emo140.gif

A bad habit is nothing more than a mistake repeated. בכל שלב בהתפתחותו,האדם לומד מושגים אודות עצמו והעולם. אם מסיבה כלשהי לא מתרחשת למידה בשלב מסויים, הרי יקשה על האדם להשלימה בשלבים מאוחרים יותר של חייו. אם את בחורה מאמינה אז הכוון זה עיוץ של הרב אם את בחורה מודרנית אז עיוץ עם פסיכולוג אם את עם ראש על הכתפיים ובוגרת כהגדרתך את יכולה להגיע לאמת בכוחות עצמך איך? זה פשוט! תרשמי את כול המיקרים שהיו לך-אבל בלי שקרים או פרושים לא לעשות כעבודת גמר...לתת לזמן לרענן את הזיכרון עד הפרטים הקטים לי זה עזר-בבעיה שלי.... keep smiling יוסי By the time you learn the rules of life, you're too old to play the game.

למידה

אני לא בחורה מסורתית- לא חושבת ללכת לרב למרות שהבאתי אתמול לחברה שתעביר לרב שמתעסק בקבלה את שמי ושם הבחור שיצאתי איתו אחרון ע"מ לראות אם יש התאמה, אם אנחנו "זיווג משמים". ללכת לפסיכולוג אני לא רוצה - לא חושבת שזה יועיל הרבה _לא מטילה ספק בעבודתם וביעילותם)- יש לי מספיק חברות שהם הפסיכולוגיות שלי. תאמין לי זה מספיק. חשבתי על הקטע של לרשום הכל לעצמי- מקרים שהיו ... אבל אף פעם לא עשיתי את זה. אך זה עזר לך?

seeyou

New member
איך זה עזר לי?

אחרי שקראתי מספר פעמים מה שרשמתי,הבנתי שהדמות שאני הייתי מאוהב וחיפשתי אותו, היה של חברה של חבר... לכן,רוב המערכות לא הצליחו לי בגלל שרציתי-בתת ההכרה שלי(?!)-אותו דמות עם אותם הכישוריים.

למעלה