מתחילה להציק בקטנה לגבי היומולדת

הרמזים של בלו (לקטנים)

פיניאס וברב, לא יודעת בדיוק, זוכרת שראיתי את הדימוי הזה לא פעם. אוי היתה גם תכנית בלשים איומה כזאת בהופ...משהו עם ציפורים...שולה? לא זוכרת את השם. בקרוב הודעה עם לינקים לשירים שמסרבת להשלח משום מה.

אולי זה לא הכיוון

1 2 3 אבל דווקא אולי בגלל שאלה קלאסיקות אז כן? סתם נתקלתי בכמה שעלו לי לראש והתלהבתי...

juspan

New member
נו יופי, יוטיוב כמובן חסם אותי לשלושתם

אבל ראיתי את השמות. WHITE ROOM אולי יעבור כי מופיע ישר בהתחלה, אחרת לדעתי זה מהסוג המייגע צלילית (לילדים שלא גדלים עם הורים שאוהבים את ז'אנר דינוזאורי הרוק
). גם לילות משי לבן (|רשת ג'| קליל כי מספק שמגלים את המילה ישר)

juspan

New member
חח, מזל שהיא בבית

אימתתי איתה את העובדה (אחרי שהתרשמתי מהידע שלך שלא אמר לי כלום בקריאה!). שאלתי אותה למה מתקשרת לה זכוכית מגדלת, ענתה לי לבלשים. הצקתי קצת "אבל אל תגידי בגלל היומולדת ושאת יודעת שאני מתכננת את זה", ביקשתי שמות של סדרות, ברור שאמרה ישר בלוז קלוז (ואז נפל לי מיד האסימון, שזו תכנית שכל הזמן רצה בלופים כשהיינו תקועים בחדר מטר על מטר במלון מול הטלוויזיה בניו יורק, אבל היא מכירה כמובן גם מכאן). אח"כ שאלתי אם היא מכירה את פיניאס וברב, וחבל שלא יכולה לחקות עכשיו את התיקון שלה בצעקות במבטא אמריקאי מוגזם, לא בבבבבברב, FFFFFFרב!!!

אופס, טעות הקלדה

אנחנו חיים ונושמים פיניאס ופרב כמובן. סליחה שגרמתי לך לעשות פאדיחה חחח יש לו גם את הספר, ראה 200 פעם את הסרט וכמובן כל פרק בסידרה 3 פעמים לפחות.

ואחרי שהקשבתי באדיקות לזוועה הזאת, אני קולטת שהיא לא ממש אומרת שם שם של שום צבע...

juspan

New member
ואגב, דמותו של שרלוק מוכרת לחלקם?

לא מתכוונת דווקא לספרים דווקא, אבל אולי זה הופיע באמת באיזו סדרה מפורסמת וכו'? כי דווקא יש לי את הכובע שלו בבית (נו, כמו שלו) מאחד מביקוריו של אבא בלונדון, ועכשיו אני חושבת אולי באמת להמחיז את אחת מהפעולויות דרך דמותו (לרשום לי לחפש מקטרת או להקריץ אחת מאיזה חומר
) שזה תפור לגמרי על זאתי שכנראה תעזור לי, שהיא מעין שחקנית כזו מהז'אנר המגזימני וזה יכול להצחיק את הילדים, השאלה אם בכלל מכירים.

rivelino

New member
אם כבר מדברים על שירים עתיקים...

Roses are red my love violets are blue Blue morning blue day

sigmao

New member
All my base are belong to you!!!

סליחה, לא התאפקתי... ותנחומי למיי שמכירה את הבדיחה...)

juspan

New member
ובמבטא המתאים!

האמת שכמו שאת זוכרת מהמירוץ אני רק צריכה 3 צבעים בשביל הקוד למנעול (ולחפש כדורים קטנים בצבעים הללו, נשמע לי מטורף, לא אקנה מאות כדורים, אולי סתם אפזר משהו שעשוי מנייר צבעוני עם מספר עליו וזה אפשר במיליונים). אבל השיר כ"כ חמוד ומתאים שאולי אשים אותו ברקע בזמן שהבנות יתנפלו על הכדורים/מה שזה לא יהיה שם בשלב ב' של החידון!

להלה79

New member
לפני שבוע חגגנו יום הולדת "צבעוני"

יש לי פלייליסט שלם של צבעים. לילדים: 1. משחק הצבעים 2. צהוב, אדום, כחול 3. האוטו שלנו 4. חברים בכל מיני צבעים 5. מה יש בצבע לבן 6. כל ילד הוא צבע 7. בשמלה אדומה ושתי צמות 8. שיר ערש לצבעים 9. באמצע היום הצבע האדום למבוגרים (לא בא לי להעניש את כולם בלופים בלתי נסבלים של שירי ילדים) Black velvet עמיר לב – כחול וירוק אריק אינשטיין – עטור מצחך זהב שחור אריק סיני – ילד ירוק דן תורן – לבן על לבן איפה הילד – לבן בחלום שחור דיויד ברוזה – סיגליות פורטיס – חלום כחול גשר הירקון – העיר באפור גידי גוב – בשדה ירוק התרנגולים – הכל זהב התרנגולים – השמלה הסגולה התקוה 6- ההר הירוק Black is black מתי כספי – שמלות מוניקה סקס – מכה אפורה Purple rain שמוליק קראוס – רואים רחוק רואים שקוף שלמה יידוב – לילות לבנים שולה חן – פתאום היה לי טוב סיון שביט – הכחול האפור הזה Gold תמוז – מה שיותר עמוק יותר כחול ביטלס – הצוללת הצהובה Golder brown Red red wine יעל לוי – אי ירוק כים יורם ארבל – אני אצבע את השלכת בירוק יוסי אלפנט – איך כש Madonna – True Blue אורי בנאי – פרפרים לבנים back to black white wedding I'm blue (da bi di...) yellow - coldplay

למעלה