מתחילה להציק בקטנה לגבי היומולדת

juspan

New member
מתחילה להציק בקטנה לגבי היומולדת

עוד תסבלו ממני בנושא שבועיים ומשהו נראה לי
בבואי לחשוב על שירים באנגלית עם צבעים, אני חושבת על שירי נעורים וילדות מה זה ענתיקים (golden brown, red red wine) והמוח שלי לא יכול לחשוב על דברים נחמדים כאלה כשהוא עסוק בלחפש ציוד ל"הפקה" (תיבות, מנעולים, זכוכיות מגדלת וכו'). אז יש למישהי רעיונות ללהיטים קצת יותר עדכניים עם שמות צבעים? לא שאני יודעת מה שומעות בנות 7, 8 בימינו ואם זה רלוונטי. אבל אולי משהו שמח ועליז, אם כבר אז כבר, על הדרך של החידון, שלא יפהקו לי בחלק הזה. ובכלל קצת מצחיק אותי הקונבנציות הבלשיות האלו שפסו מן העולם - זכוכית מגדלת (שאני מתלבטת אם לקנות לכולן משהו זול ופשוט כזה), כאילו לאיזה ילד בן 7 בימינו זכוכית מגדלת מתקשרת לבלש?? מישהו קורא היום שרלוק הולמס? (אגב, לאיזה גיל באמת הוא רלוונטי, אני לא זוכרת). היום בלשים זה סדרות משטרה אלימות עם אקדחים ודגימות דם, ומי שמע על הרקול פוארו ושות'.

juspan

New member
טוב, נזכרתי גם ב- purple rain, הכי פיהוק

ומשהו קצבי אבל לגמרי מהבויידעם עוד טרום דור ההורים, black is black

juspan

New member
גוגל יכול להחליף 90% מהפורום הזה

תודה, אבל כרגע בא לי לשמוע שירים שצצים לכן ספונטנית, עדכניים יחסית (לא חובה, עדיף ללהיטים כמובן מהסוג שגם בשמיעה ראשונה זה נחמד ולא משעמם), ולא חובה שהצבע יהיה בשם השיר אלא סתם בפזמון וכו'. בלית ברירה אשקע בסוף לרשימות ארוכות כאלה לשיפוצים אחרונים של החידון.

juspan

New member
מעולה כי עונה על דרישת הלא משעמם בשמיעה ראשונ

ה.

sigmao

New member
מילא את לא מחליפה חלקים במחשב לבד...

אבל גם מקשרת לאותם מקומות כמוני? (ומוסיפה גם את צוללת צהובה)

juspan

New member
צוללת צהובה גם מצוין

בלינדה, הרשימה שלך קצת מתוחכמת מדי
אני חושבת על בנות צעירות מאוד (עוד לא פסקה הגב' אם כן בנים או לא, וחייבת כבר להכין הזמנות), חסרות סבלנות במקום עם כל מיני גירויים ופטפטת טבעית + מפעילה לא הכי מיומנת בדמות אמא נוירוטית, אז בדיוק מחפשת את הצלילים שייכבשו אותן בקלילות ועליזות (כמובן אערוך את הקטעים המוזיקליים).

juspan

New member
חח, סתם כי זו הדוגמה שאני נתתי

אולי פספסת בקריאה, אבל לי זה מתאים לקרוא כזה דבר ולחשוב שחשבתי עליו בעצמי (כמו שקרה לי בשרשור שחיפשנו מוזיקה קלאסית מפורסמת לבלט, ויצא שביקשתי שיעזרו לי למצוא משהו שבכלל שמעתי כנראה 5 דקות לפני בחיפושים ונתקע לי בראש).

h 3

New member
Yellow brick road...

ויש שיר עם - Blue blue sky... ואת יכולה גם RED אלינו אוירון... (סתם סתם...) H

juspan

New member
איך לא חשבתי על הראשון

בדיוק הגדולה (בחופש מביה"ס) קראה לי ושאלה אותי על איזה דמות שחסרה לה מהקוסם מארץ עוץ. מצאתי אותה כשביד אחת היא משחקת משחק מחשב מטופש שבו היא צריכה להתחפש לדמות משם שלא מגלים איזו, על הרגליים מונח האייפד של אבא פתוח על ויקיפדיה באנגלית שם חיפשה מיוזמתה. ובסוף בכ"ז הזעיקה אותי. והבלו בלו סקיי זה מה ששירון כתבה, וזה בדיוק הכיוון, אתן טובות.

דווקא זכוכית מגדלת לגמרי מתקשרת לבלש

אצל בן השבע שלי. זה משהו שעדיין קיים בקודים בסרטים ובתכניות טלויזיה. סדרות משטרה אלימות ו - csi, זה בגילאים יותר גדולים לדעתי (מקווה).

juspan

New member
אני כנראה לא מכירה את התכניות האלה

היום זה מתקשר לי מקסימום למדענים צעירים (נו, גם כקונבנציה ילדותית כזו). איזה תכניות למשל? וברור שסתם צחקתי על תכניות המשטרה (וחשבתי על דקסטר
איך את איתו באמת עכשיו?).

למעלה