מתחילה להפסיק...

כבר שם

New member
מתחילה להפסיק...

בשבועיים האחרונים ירדתי מ10 סיגריות ביום (כבר 10 שנים ככה) לחמש ביום והיה קשה רק קצת (ספרתי את הדקות בין לבין...). בסוף השבוע הזה עישנתי רק שתיים ביום. היום עשיתי טעות והשארתי בתיק את קופסת הסיגריות. אני קוראת באתר כרגע כדי לא ללכת לעשן ממש ברגע זה. קשה לי. ולמה החלטתי להפסיק??? כי אני בהריון. באמת. תחילתו של הריון ראשון. אז קראתי כאן בפורום שכאילו מהרגע שיודעים על ההריון נהיה קלי קלות להפסיק. אז זהו שלא בדיוק. אבל!!! אין ספק שאני מפסיקה כבר השבוע. היום רק שתי סיגריות. מחר אולי אחת. וזהו. החזיקו לי אצבעות ותודה מראש על התמיכה : - ) ובהצלחה לכל מי שמנסה להגמל. אין ספק שסיגריות זה רעל טהור.

כבר שם

New member
עידכון מצב ההפסקה

אהלן, אז עברו ארבעה ימים. החדשות הטובות זה שלא חזרתי לעשן כמו קודם (חצי קופסה ביום). החדשות הפחות טובות הן שאני עדיין מעשנת 2 ביום. אחת אחרי ארוחת הצהריים ואחת בערב. זה עדיין קשה לי, אבל הרבה הרבה פחות ממה שדמינתי. איכשהוא, קודם הייתי נואשת וחייבת ומוכרחה סיגריה עם הקפה של 10 בבוקר, וב12 לפני ארוחת הצהריים, וב 14 אחרי הארוחה, ובארבע עם הקפה ו.... השבוע אני בלי זה. וזה לא ממוטט אותי. אבל עוד לא נסיתי בלי לגמרי. אני עדיין מפחדת שזה יהיה קשה מדי. כי לעשן את השתיים האלה ביום זה כ-ל כ-ך כ-י-ף שזה עצוב.אבל אני באמת חייבת להפסיק. אז זהו, היום יום חמישי ואני צריכה לעשות החלטה לכבוד הסוף שבוע. לעבור לאחת ביום? או בלי בכלל? לא רוצה לעשות החלטה שאני לא יעמוד בה כי זה יוריד לי את הביטחון שבכלל אפשר להפסיק. מה אתם אומרים??? יש עצות? ותחזיקו לי אצבעות להמשך ובהצלחה לכל מי שמתמודד עכשיו עם הקשיים האלה של הגמילה.

למעלה