מתחילה טיפול

benoved

New member
מתחילה טיפול

שלום לכולם הסתכלתי קצת על ההודעות שלכן ואני מוכרחה להגיד שאני מרגישה די בורה לעומת הידע שאני רואה שיש לכן. אני רוצה קודם כל להגיד לכן שאתן נפלאות. התמיכה שאני רואה שיש כאן אחת לשניה זה מאד מחזק וזה נותן לי כוח להתחיל בתהליך שנראה לי מפחיד ואני צופה שהולך להיות ארוך וקשה. כפי שהבנתן אני רק מתחילה טיפול. אבל יש לי יסוד להניח שבמקרה שלי זה לא הולך להיות להיות פשוט. יש לי בעיה גנטית שרק במקרים נדירים במצב שלי אפשר להוציא משהו מהשחלות. בכל אופן לפי הבדיקה של הגונדוטרופינים הרופא דווקא אופטימי. ואני מפחדת לפתח תקווה. אני אמורה להתחיל לקבל זריקות של מונגון ביום ראשון. אשמח מאד לשמוע מכן מי שעברה הזרקות כאלו האם יש תופעות לוואי, האם זה כואב? האם זה יכול לגרום לכאבי בטן? רוצה להכין את עצמי טוב יותר למה שמחכה לי ואין כמו לשמוע ממי שעברו בעצמן את הטיפול. תודה מראש

ברוכה הבאה והמון בהצלחה

גם אני די טרייה בכל העיניין ויש פה בנות הרבה יותר מנוסות ממני, עוד כמה דקות יתחילו לספר לך. אני רוצה לאחל לך הרבה הצלחה וכמה שיותר תעברי לפורום השכן.

שרון321

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

אז ככה לגבי המנוגון, מקום הזריקה קצת מגרד אחרי ההזרקה, כך זה לפחות אצלי. בכללל התגובה לזריקות מאד אישית. אני חייבת להגיד שמבחינתי זה החלק הקל בטיפול. המון בהצלחה, שרון

לגבי המנוגון -

אצלי כשאני מקבל אותה תת-עורי היא גורמת אדמומית ונפיחות, לשריר פחות. תופעות לואי אחרות - בחילות, כאבי ראש, תופעות שדומות להצטננות, ומחזור טיפול אחד אפילו היה עולה לי החום כל יום שעה אחרי הזריקה ויורד אחרי כמה שעות... כאילו קראתי את העלון והרגשתי צורך לסמן
על כל אחת מתופעות הלואי שרשומות שם
אבל באופן כללי זה די אינדיבידואלי.

poli4

New member
לי זה לא היו תופעות לוואי ../images/Emo57.gif

בהצלחה

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כמובן שהתקבלת ומאחלת לך שהות קצרה איתנו. אני גם מזריקה מונופור (זה כמו מונוגון) וממש ממש לא כאב לי, יש צריבה ממש קלה אחרי ההזרקה, אבל ממש לא נורא, ונכון מה שאמרו לך כל אחת מגיבה אחרת. לי אישית ממש לא כואב, גם הזריקה לא. אבל להורמונים יש תופעות לוואי, כמו חצ'קונים (מה לעשות), לעיתים כאבי בטן, אבל בעיקר אצלי בטן נפוחה. בהצלחה ושהטיפול הזה יהיה גם האחרון.

hyb

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרה../images/Emo140.gif

מאחלת לך המון בהצלחה מקווה שהטיפול הזה יהיה האחרון.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מאחלת לך שהות קצרצרה כאן. אני מזריקה מנוגון בישבן (למרות שאפשר גם תת עורי בבטן). אין לי תופעות לוואי והזריקות לא כואבות בכלל. כמו שכתבו לך, אפשר ללמוד להזריק לבד בבית וזה חוסך ריצה יומיומית לאחיות בקופה. בעלי מזריק לי לאחר שעבר "טירונות" אצל האחיות בקופת חולים. שיהיה בהצלחה.

benoved

New member
תודה

תודה רבה לכולכן , אתן באמת נפלאות ועזרתם לי מאד. גם במידע וגם בעידוד.

ברוכה הבאה

אני מזריקה לעצמי בבטן, שתי אצבעות מהטבור לכיוון ימין או שמאל (לא למטה). זה טיפה מגרד לפעמים, אבל אצלי חוץ מנפיחות בבטן ולעיתים רחוקות טיפה חצ'קונים, זה ממש לא עושה תופעות לוואי. בהצלחה ומעבר זריר לפורום השכן.

קודם כל בהצלחה../images/Emo24.gif

אני הזרקתי לעצמי 2 מנוגון כל יום בבטן זה גרם לבטן נפוחה קצת שטפי דם והרגשה כללית של עייפות שלא תיבהלי לי זה (כמו שכולן אמרו) מאוד אינדבדואלי קחי את הכל ברוגע וכאן המקום להציע לנסות לשלב רפואה משלימה עם הטיפול (דיקור סיני ו/או רפלסולוגיה) ממליצה בחום קחי אויר תקופה לא קלה לפניך אך תמיד חשוב לזכור שהחיים נמשכים לשלב את הטיפול בשגרת היום שלכם ולהצטייד בהמון אופטימיות ואמונה

קליאו

New member
המלצות לטיפולים מרגיעים?../images/Emo8.gif

מה אתן ממליצות? והאם לפני השאיבה זה זמן טוב?

ההמלצות שלי

אם את עדיין בשלב הגירוי אני ממליצה לך על דיקור סיני ורפלקסולוגיה התמזל מזלי ושתי המטפלות שלי היו כ"כ מקסימות שכבר נהינו ממש חברות זה מרגיע וזה כיף והכי חשוב(למרות שזה לא הוכח מדעית) שזה מעבה את הרירית מאזן את הגוף מרגיע ומחזק. המון המון הצלחה ובמהרה!

blessed

New member
ברוכה הבאה!

המון המון בהצלחה, מאחל לך שהות קצרה פה איתנו.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אם הרופא אופטימי, גם אנחנו אופטימיות איתו ומחכות לתוצאות טובות. זריקות מנוגון כמו כל הורמון שניתן במינון גבוה יכולות לגרום לתופעות לואי. החל בגירוד במקום העקיצה, דרך נפיחות בבטן והצטברות נוזלים, וכל בקריזות הרמונליות
. ברגע שיהיו לך תחושות מוזרות, תבואי לשאול אותנו
חבל להתכונן מראש למה שמן הסתם לא יגיע. בהצלחה נועם

למעלה