מתחילה טיפול

goldgold1122

New member
מתחילה טיפול

אז בשעה טובה הייתי אצל הרופא , קיבלתי פרוטוקול ואחריו שאיבה באסותא רמת החייל.
יש לי את כל הבדיקות חוץ מצהבת ואיידס. כמה זמן לוקח לבדיקות להגיע במכבי. דבר נוסף אם אגיע לשאיבה וזה עדיין לא יהיה מוכן, יבטלו את השאיבה? חבל לי לבזבז חודש ולחכות לתוצאות.
הרופא המליץ להפגש קודם אצל האחיות באסותא , האם עשיתם זאת?
איך משיגים אותם? יש טלפון או רק פקס?

בלונזית

New member
יש מקומות

שנותנים תוצאות לבדיקת איידס מהיום למחר אצלי בקופה זה לקח חודש

iפעתi

New member
תעשי את הבדיקות בהיזדמנות הראשונה

תעשי את הבדיקות בהיזדמנות הראשונה.
מתחילת סבב ועד החזרה עוברים יותר משבועיים.
סביר להניח שיגיעו לך התוצאות (לאיידס המתנה יותר ארוכה).
אסותא גם יכולים ממשוך את התוצאה ישירות מהמעבדה (אם כבר הגיע מועד השאיבה או החזרה, וטרם העברת לכם תוצאות).
לא יבטלו שאיבה. אם בכלל לא עשית יעשו לך (בתשלום).
בסבב האחרון שלי הגיעו לי תוצאות רק לפני ההחזרה.

plumaria

New member
תוצאות בדיקות

היי.
אני גם במכבי ולאחרונה גם הייתי צריכה לבצע דחוף בדיקה לצהבת לקראת ivf ציבורי. נאמר לי שם שלא יעשו שאיבה אם אין תוצאות, אז באתי בלחץ לרופא משפחה ואמרתי לו שזו בדיקה דחופה לקראת ivf, אז הוא הוציא לי הפנייה עם הסימון דחוף עליה, וגם אצל האחות שלקחה לי דם ביקשתי שתשים את מדבקה שיש להם עם המילה "דחוף". התוצאות היו באותו היום אחר הצהריים.
לגבי בדיקת האיידס אני כבר לא זוכרת תוך כמה זמן היו תוצאות, אבל אפשר לנסות באותה הצורה.
שיהיה בהצלחה!

rani rani1

New member
אני קיבלתי אחרי ההחזרה תוצאות hiv

מבחינת האחיות באסותא, אם את מרגישה צורך להדרכת זריקות וכו אז תקבעי, את יכולה לבדוק לפני שאת קובעת כל תרופה בyoutube יש הסברים מאוד מפורטים

goldgold1122

New member
תודה ועוד שאלה על קלקסן

אני אחרי הפלה בשבוע 15 שהדופק הפסיק. עשיתי בדיקות קרישיות מלאות שיצאו תקינות. דר קופרמינץ המליץ על קלקסן אמפירי אחרי ההחזרה. האם מישהי הזריקה למרות שהבדיקות תקינות? הרופא שלי אומר שזה שטויות ולא צריך את זה וככל הנראה ההפלה בגלל עובר לא תקין. למרות שבשבוע כזה זה לא קורה בדר"כ.
מה אתן אומרות?

טוליתי

New member
קלקסן אמפירי, כלומר מתן קלקסן ללא אינדיקציה

רפואית, מאוד מקובל בשנים האחרונות. יש נשים שלא נקלטות במשך טיפולים רבים, וברגע שהן נוטלות קלקסן הן נקלטות באופן מיידי.
אני לא הייתי לוקחת צ'אנס, אולי הרופא שלך שמתנגד לקלקסן צודק, ואולי לא, הבעיה היא שאם לא, המחיר שתשלמי יהיה גבוה מאוד וכואב מאוד. המחיר להזריק "סתם" קלקסן הוא אי נוחות. הפלה כואבת יותר ומסוכנת יותר.
זוהי תרופה עם פחות תופעות לוואי ביחס לאקמול, אלרגיה לקלקסן נחשבת לנדירה מאוד, והיא אחראית על הריונות רבים של נשים שחוו בעברן הפלות.
יתרה מזאת, מלבד היותו מדלל דם, לקלקסן יש תכונות אנטי דלקתיות, מה שיכול לסייע במניעת הפלות גם במקרים שבהם ההפלה לא התרחשה בגלל בעיית קרישיות.
&nbsp
ליבי איתך על ההפלה הנוראית שעברת
,
ואני מאחלת לך הריון תקין במהרה, עם סוף שמח במיוחד, ורק דמעות של אושר.

goldgold1122

New member
תודה יקירה

זה מאוד מעודד לשמוע ואני מתכוונת להשתמש בתרופה כמובן, האם חייבים מההחזרה/ביוץ להזריק אוו מהבטא החיובית.
קופרמינץ אמר שמהבטא החיובית זה גם בסדר. בהנחה שבעבר כן הצלחתי להקלט.
פשוט לא כל כך רוצה להתחיל עד שלא רואים שנקלט.

טוליתי

New member
האם היו לך בעבר הריונות כימיים?

אני לא רופאה, אך מניסיון שלי ושל גולשות אחרות בפורום, אם היו הריונות כימיים, לרוב מתחילים להזריק מביוץ.

goldgold1122

New member
היו גם וגם

2 כימיים, הפסקת דופק בשבוע 15 וגם לשמחתי 2 הריונות תקינים מIVF.
הקטע המוזר שאני אצל פרופ' מוכר לפוריות שאומר שזה כמו כוסות רוח למת, למי שלא נמצאה בעיית קרישה ולא מוכן לרשום לי. כנראה אצטרך לפנות לקופרמינץ.
קשה להיות בתאום עם שני רופאים ודעות שונות.
מאחלת לכל הבנות הנפלאות הצלחה בטיפול הקרוב , הריון ארוך ומשעמם והכי חשוב לצאת בידיים מלאות.
י

בלונזית

New member
בהחלט

הזרקתי כמעט 9 חודשים אמפירי לחלוטין. המובן הזרקתי מס טיפולים עד לבטא שצירי לא הצביעה על הריון, ואז הפסקתי עד להחזרה הבאה

בכללית קיבלתי ת' HIV תוך שבוע

היום הבנתי שזה יותר זריר. תעשי בהקדם ומקסימום אם לא יגיע תעשי פרטי.
אני הבנתי שזה הכרחי להחזרה לא לשאיבה.

למעלה