מתחברת אל עצמי

מתחברת אל עצמי

אני חושבת שמאז שהתחלתי להסתובב פה בפורום... התחלתי לחבר את הוירטואלית שאני למי שאני בחיים. איכשהו שנים עשיתי מעין הפרדה בין החיים האישיים הדפוקים שניהלתי, לבין החיים הוירטואליים שניהלתי, שהיו אחלה. מעין בריחה... פחחחח מי שהכיר אותי מפורומים אחרים מעולם לא שמע ממני תלונה וחצי תלונה על הזוגיות שלי. כי.. הדרך היחידה שבה "התמודדתי" הייתה לפצל, להפריד, להתעלם מזה בוירטואליה. כביכול בוירטואליה "היו לי חיים"... כלומר, לנשמה שלי. אז.. פחות או יותר בתום תהליך ההתנתקות הרוחנית/נפשית ממי שהיה לי בן זוג ביותר מעשרים השנה האחרונות.. התחיל גם תהליך ההתחברות שלי לכל החלקים שלי. ופה.. בסביבה הזאת שחוותה חוויות דומות.. איכשהו זה מתחיל לקרות. אני מתחברת אל עצמי בחזרה. לא עוד שתי יישויות... אני מקווה שאחרי שאתחבר לעצמי לגמריי.. אדע גם להתנתק מהוירטואליה הממכרת הזו.

קטי30

New member
../images/Emo24.gif

מאחלת לך: שתגעי להתחברות שלך עם עצמך ותשלמי עם אשיותך. שתהיי הכי שלמה עם מי שאת ואיך שאת ויותר מכל שנפשך תאיר לך תמיד תמיד
אומרים: "שכאשר הנפש מאירה, גם ירח עוטה ערפל מפיץ אור נעים" [הרמב"ם]
ולילה טוב לך מתוקה

n o g a1

New member
שתי יישויות

זה השלם שבך. לא , לא מדובר על פיצול אישיות:) אלא בעובדה שאנו - השלם שלנו יש בו חלקים כאלה וכאלה את החלק של המציאות מול הדמיון , הרצון , הפנטזיה האשליה. ככול שהחלקים הבונים את השלם חיים בהרמוניה כך המעבר מאחד לשני מהווה עבורינו מקור לעוצמה. מאחלת לך ... לעבור בין כל חלקי השלם שבך ברוגע , בשלווה ובאהבה.

יערית

New member
יש חיים בזיגזג:)))

את תתחברי ועדייןתרצי להישאר בינותינו,ממקום אחר,ממקום של רוח חיים חדשה שתפרוץ בך,חכי חכי עוד קצת:))))) מאחלת לך הצלחה רבה ,זה תהליך מקסים וכואב.

יערית

New member
מתחילה לקרוא

לך בין השורות,בין המילים וזה לא מהיום-זה ממקום אחר בזמן אחר:))) לא פשוט אבל הכרחי מה שתקטפי בדרך.

רות 2

New member
ההתמכרות הזאת גובה תשלום ......

מבנק הזמן... מזמן איכותי אחר וטוב ...אולי לא פחות ....ואלי אף יותר בתחלס כאן זה לרב התיאוריה הריתוריה ... הדימיון הפינטוז... ו- 4% הצלחה בליקוט חברה חדשה .. גם הצלחה במציאות פרק ב' ... אוננות מוחית לא רעה ... ושריפת תאים אפורים ופחות שריפת קלוריות... אגב קלוריות ... פה עם כל המפגשים האוכלושאר ירקות... קשה לשרוף קלוריות ... בכל זאת הפרדה יש בה משהו מאזן .......

מההודעה הזו אני לוקחת את המשפט הבא-

"הפרדה יש בה משהו מאזן" תודה
אה כן.. ונהנית מההגדרה שלך "אוננות מוחית לא רעה"

ולא במקרה כל אחד מאיתנו כאן...

כל אחד מקבל וממלא את הצורך שלו וכל אחד עם עצמו בהסתכלות עם עצמו יצביע מה הוא סופק פה נכון שחיבוקים תמיד מוסיף אך כאן דרך האחרים מאירים לכל אחד משהו בתהליך חייו גם "הרעים" "העוקצים" "הלא נחמדים" הם כלים עבור כל אחד כאן זה העולם של בחוץ בקטן קחי עבורך כל דבר לאחר התבוננות את הטוב הפנימי ואת המיותר נפנפי גם אם היו מקרים שיכאיבו, ינערו אותך בידקי האם הם נכונים וקשורים אליך מניסיוני אומרת כל אדם באשר הוא (פה בפורום) עולם קסום והמקום הזה יפה ויש בו המון גדולה ואנושיות ברגעי אמת ואני, ולי יש המון נסיון וקבלה מהמקום הזה הנכבד שמחה עבורך שנפל בחלקך לקחת חלק מעולמנו בהצלחה

בדיוק זה:

"אך כאן דרך האחרים מאירים לכל אחד משהו בתהליך חייו " כמה יפה. אני כל כך מרגישה את זה כל הזמן. * נדמה לי שקיבלתי פה עכשיו כמה מתנות נהדרות! איזה כייף!

למעלה