מתוק לא(ניסיון)?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifטוב....

לטס קאט זה בולשיט ותגידו מתי סימס 2 מגיע?

ל-Fozzie

אני ממש ממש מאוכזבת ממך ומהחתימה שלךאני בתור צמחונית (גאה!!!!!)פשוט מאוד מאוכזבת ממך... אתה פשוט לא יכול להבין את סבלם של החיות אם תרצה להבין את הסבל כנס לאתר אנונימוס (http://www.anonymous.org.il)ולראות ולהפנים... אז אני מבקשת ממך אנה מחק את החתימה ומצא חתימה שלא תפגע בחיות... אני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל פשוט כבר לא יכולתי להבליג...

קראתי את החתימה שוב ושוב ולא

ראיתי שום דבר שמצביע על כך שהם שוחטים שם פרות או משהו כזה... גם אני צמחונית (ופרה זו החיה האהובה עלי) ולא מצאתי שום דבר רע בחתימה שלה.
ות שולטות

פפסית

New member
לחכמה בלילה

שמעי אני יודעת שאת צמחונית וכל זה... אבל אם היא לא צמחונית אני חושבת שזאת היא זכותה המלאה לרשום מה שברצונה בחתימה שלה... אך אם זה ממש מפריע לך עדיף שתפני אלייה במסר

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאוקי.. ועכשיו תורי להגיב על

הוצאת הדיבה הזאת! אני??? מתעללת בחיות?????? אם אניך שמת לב כל הודעה שלי מתחילה באיקון של הפרה מסיבה פשוטה- פרה זה דבר חמוד! וצר לי להודיע על הבורות שלך אבל החתימה לשי לקוחה מתוך שיר ישן נושן של אריאל זילברג.... אני לא מתכוננת למחוק את החתימה שלי ואם למישהו יש בעיות שיתמודד עם זה ואת הפרנויות והרצון להראות לעולם שאכפת לכם תשמרו לעצמכם ולפני שאתם תוקפים מישהו תבררו בכלל את הכוונות שלו! אישית.. אני נפגעתי ואני לא צוחקת!!!

צודקת בהחלט!

אל תיפגעי, יש אנשים מוזרים בעולם... לי יש מקדש פרות בחדר (מדף מלא בפרות שונות ומשונות)
אני מתה על פרות מאז שעשיתי חודש רפת (שזה בעצם שבועיים שנשארים לישון בבית הספר ורק חולבים, חולבים וחולבים. זה רק בבתי ספר חקלאיים).

יש לי סיבה משלי שכתבתי את זה

ולא אכפת לי שנפגעת הפרות והחיות בכלל נפגעות כל יום כל שעה כל דקה!!!!!

מה הקשר לפה עכשיו?

לכי לפורום חיות ותרשמי שם משפטים שלא קשורים לאף נושא. אל תביני לא נכון, אני גם נגד פגיעה בחיות וכל זה, אבל את מגזימה.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifסבבה.. אז גם לי ממש לא אכפת

ממך.. ואל תצפי שאנשים יתחסו אלייך עם כזה יחס גועלי! מצד אחד את מבקשת מאנשים להיות יותר נחמדים וכשמנסים להסביר לך שלא הייתה כוונה לפגוע במקום להגיד סליחה ושטעית את ישר צועקת בקולי קולות שלא אכפת לך שאנשים נפגעים ממך.. אם היה מותר להגיד כעל מה שעולה בדעתי הייתי אומרת אבל אני, שלא כמוך, לא ארד לרמה השטותית הזאת ולא אגיב לך או להודעות חסרות המשמעות ולפוזות שאת מנסה לעשות פה... שימי לב שחוץ ממך את היחידה שראתה איזה פגיעה לא מובנת.. ואם כל הכבוד, אני, בתור אוכלת בשר (גאה!), שמחה לתרום את חלקי למעגל החיים!

TheSegal

New member
לחכמה (לא) בלילה

כל מה שיש לך היום נמצא בגלל התאכזרות לבעלי החיים !!! האדם הגיע והרס את נסביבה הטבעית של בעלי החיים כדי שלך יהיו את החיים שאת כל כך אוהבת....אם באמת כל כך אכפת לך קחי את הדברים שלך ותעופי מפה בגלל שאני מניחה שאת נוסעת באוטובוסים - מזהמים את הסביבה ופוגעים בחיות (גם מזיהום אויר וגם החתולים החמודים שמתים), אני מניחה שתוציאי רישיון ואז את תזהמי את העולם בדיוק כמו כולם. האיפור שתשתמשי/משמשת בו, נוסה על בעלי חיים בעבר או כיום - תחשבי על הארנבים החמודים שאיבדו ראיה. התרופות שאת לוקחת כדי לא למות, נוסו גם הם על בעלי חיים...אז בפעם הבאה שתהיה לך שפעת או דלקת ריאות...תראי לי כמה את אוהבת חיות ופשוט תמותי...ככה כולנו נהיה מאושרים יותר... חומר למחשבה מאת קורניבורית גאה שיודעת לשים את הגבול...

BoniBoy

New member
לתמר

היי מה נשמע תמר? אני לא תבעונית אני צמחונית אבל כל הכבוד מה שאת עושה!

למעלה