מתוקים

מתוקים

כן אני בסדר.בערך.יש ימים יותר טובים מאלו,אני מבינה ששמעתם.זה נכון,אני לא אכנס לפרטים כי זה מיותר, בכל זאת הם היו המנהלים שלי תקופה יחסית ארוכה,לא ממש ארוכה,אבל מספיק ארוכה כדי שאני אכבד אותם.מה שיש לי להגיד בנושא זה,שאני לא יורקת לבאר ששתיתי ממנה,זה פשוט היה טוב מאד עד עכשיו ומעכשיו זה לא הולך יותר,זה גם קורה בזוגיות ובכלל,בחיים.

sapiroooosh

New member
מאיהההה

אוהבתותךךךךך וזיכרי שגם בלי רוברט ואייל אנחנו אוהבים אותך!!! ונאוהב אותך תמיד- לפחות אני!!
ספיר

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif אוקיי מאיוש אז מה עכשיו?

את חתומה באיזה חברה אחרת או משו כזה?

מאיוש../images/Emo24.gif

:) מקווה שמחר יהיה יום יותר טוב
בהצלחה בכל מה שתחליטי ותעשי בקשר לזה. אוהבת אותך תמיד

dor302

New member
מאיה

אל תדאגי. טבעם של סוכנים נצלנים זה לינוק את תרנגולת הזהב עד שהיא מפסיקה ליצור שערוריות וים של כסף. במקרה שלך, יצאת חכמה ואת זאת שקלטת את זה ומנסה לצאת. קראתי את הכתבה היום בידיעות וממש הזעזעתי מחוסר הכבוד והמצפון שהיו למנהלים שלך, כנראה שהדימוי על סוכנים תאבי בצע אכן אמיתיים, בטח במקרה שלך. שיהיה לך בהצלחה ושתגמרי את הסיפור במהרה ובאמת תוציאי את האני האמיתי שלך החוצה ואת היצירה שלך לקהל במקום ה"אני" המזויף שבנו לך סביב מדורי הרכילות והמסחור האדיר שטבעת בו לא באשמתך. אוהב, דור

nitzangro2

New member
../images/Emo207.gifהייתי אתמול בהופעה של B.E.P

היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

urimz5

New member
חח ניצן שמעתי את זה בגלגלצ

ושמעתי אותך בקהל...חוץ מזה שאת כותבת "תאכלו"? את רוצה שנאכל אותך?

nitzangro2

New member
מתי רשמתי תאכלו? \:

ומי שרוצה.. יש תמונות... בבלוג שלי.. אתם מוזמנים להיכנס.. ולהגיב!! http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=172723 בתודה.. אני... ממש מכתב רישמי עשיתי פההה

urimz5

New member
קצת יותר למטה כתבת שאת רוצה

שנאכל לך שתיהני..אז זהו שכותבים -תאחלו,ואני דורש התנצלות בפומבי על הטעות...

nitzangro2

New member
אההההההההה... אבל כבר ממזמן אמרתי

שאני גרועה בשטויות האלה.. יענו בעברית.. חחחחחחח...:) נווו מה... לכם זה לא קורה?? :)

nitzangro2

New member
תמונה שלי ושל חברה שלי בדרך

להופעה... אני יודעת שזה ה-כ-י לא קשור... אבלללללל בא לי... תהרגו אותי טוב??!?!!?!

urimz5

New member
לא לי זה אף פאם לא כורה...

זה פשוט כי אני מוכשר בטירוף...

urimz5

New member
אנחנו מתעלמים מדבר הרבה יותר

חשוב מהכסף..אשתו של רוברטו היא החברה הכי טובה של מאיה...מסכנה מאיהה..

למעלה