מתוקים והיקפים

Revital118

New member
מתוקים והיקפים

שלום, אני בת 21 - גובהי 157 ס"מ ואני שוקלת 42 ק"ג. התחלתי להיכנס לאורח חיים בריא בחודשים האחרונים, כמו כן אני עושה פעילות גופנית באופן קבוע כ-3 פעמים בשבוע (שחייה, ריצה ופילאטיס). יש לי חולשה למתוקים ואני לא יכולה בלעדיהם. איך אני משלבת אותם בתפריט שלי? האם יותר מפעם אחת בשבוע לא טובה לשמירה על המשקל (בעיקר על ההיקפים)? אני לא רוצה לרדת במשקל וגם לא לעלות (מקסימום במסת השריר). תודה.

מתוקים והיקפים

אורח חיים בריא עבורך יהיה "עליה" קלה במשקל ולכן לא הייתי דואגת לשילוב המתוקים רק מוודאה שאכן יש לך בתפריט גם אבות מזון בריאים ומזינים, ומספיק וזאת כמובן בהמשך או הפחתה בפעילות שאת עושה....

Revital118

New member
בהחלט

אני דואגת לשלב חלבונים, פחמימות (לא ממעיטה חס וחלילה) ויטמינים וכיו"ב... ובעוד כשלושה שבועות גם אפגש עם דיאטנית סופסוף. תוכלי אולי למקד את תשובתך (אגב תמיד הייתי רזה, בהתבגרותי אפילו יותר - ותמיד בריאה) - האם אפשר לאכול למשל יותר מקוביית שוקולד ביום? מה לגבי ארטיקים, עוגות... אני משתדלת להתנזר חוץ מבסופי שבוע.

בהחלט

את יכולה יותר מקובייה אחת וזה מה שניסיתי לומר לך :למה להתנזר במשך השבוע מארטיק אם אינך זקוקה למשטר דיאטטי קפדני ולגבי השאר כנ"ל והכי כדאי שתתאפקי ושהדיאטנ/ית שיטפלו בך ישלבו לך את זה בתפריט היומי.

למעלה