מתופף מחפש נגנים להקמת/הצטרפות הרכב המורכב מהז´אנרים פאנקי/פיוז´ן. פנו אלי במסרים.
M Mother Man New member 26/11/02 #1 מתופף מחפש נגנים להקמת/הצטרפות הרכב המורכב מהז´אנרים פאנקי/פיוז´ן. פנו אלי במסרים.
S seafox New member 26/11/02 #2 תן קצת יותר פרטים. איזה גילאים,מאיזה איזור... איזה כלים אתה מחפש..כמה מכל אחד? פרוטיישן...
M Mother Man New member 26/11/02 #3 תראה גיל ממש לא חשוב לי שיהיה מינימום 16 כל עוד יודעים לנגן עם ועם ראש יצירתי אז בכיף. כלים: גיטרה חשמלית גיטרה בס קלידים אפשר גם אחד על סאקס לא חובה. מספיק אחד מכל אחד גיטרות אפשר שניים אבל לא נחוץ ת´אמת. אזור לא משנה לי מהארץ אפשר להפגש לעשות חזרות בת"א.
תראה גיל ממש לא חשוב לי שיהיה מינימום 16 כל עוד יודעים לנגן עם ועם ראש יצירתי אז בכיף. כלים: גיטרה חשמלית גיטרה בס קלידים אפשר גם אחד על סאקס לא חובה. מספיק אחד מכל אחד גיטרות אפשר שניים אבל לא נחוץ ת´אמת. אזור לא משנה לי מהארץ אפשר להפגש לעשות חזרות בת"א.
M MasterD_iL New member 30/11/02 #5 אנחנו חייבים מתופף.... חסר לנו מתופף להקמת להקה..... רק חבל שאנחנו באילת וסגורים כאן, ובגיל הבגרויות שכל היום עסוקים...
אנחנו חייבים מתופף.... חסר לנו מתופף להקמת להקה..... רק חבל שאנחנו באילת וסגורים כאן, ובגיל הבגרויות שכל היום עסוקים...