מתוסכל :\

EMaaN

New member
מתוסכל :\

היי, אני חדש-ישן פה, הייתי פה לפני שנה בערך אם אני לא טועה אולי אתם זוכרים, אולי לא. :) לאמשנה. הרבה זמן כבר רציתי להתחיל שוב עם החלומות הצלולים מאז שהפסקתי לפני שנה בערך כי התגעגעתי לזה כל כך וזה פשוט אחד הדברים היותר יפים ומעניינים שקיימים, בזמן האחרון היו לי 2-3 חצלולים שבאו מעצמם בלי לנסות וכלום ו WILD אחד שגם קרה בטעות. פעם הייתי מצליח כמעט כל WILD שניסיתי או לפחות מגיע לשלב של ההזיות (השלב האהוב עלי:) אבל בזמן האחרון כמה שאני מנסה לא מצליח לי כלוםםםם או שאני נרדם רגיל או שאחרי חצי שעה אני פשוט מתיאש ששום דבר לא קורה.. אין לי ממש מה להגיד או לשאול אני סתם כותב פה בתקווה שזה יכניס לי את כל העניין קצת יותר לתת מודע ואולי יצליח לי יותר טוב כמו בימים עברו :) אז תתרגלו לראות אותי פה! :) ותנחמו אותי שאני בסוף יצליח :(

סיני חן

New member
בהצלחה!

אני כמוך חזרתי לפורום לאחר תקופה ארוכה ואני גם חושב שכתיבה וקריאה בפורום יכולים מאוד לעזור להגיע לחלומות צלולים.

Bluescale

New member
שלום רב.

ברוך שובך ונשמח אפילו לקבל אותך בתור חבר קבוע בפורום
לגבי הבעייה עם הWILD : בשיטה זו אתה בעצם מכריח את עצמך להישאר במצב מודעות בזמן היגררות הגוף והמוח למצב שינה וחלימה. השלב המקדים לחלימה הוא ה HI STATE (Hynogogic Imagery State) בד"כ הוא לוקח יותר מחצי שעה (אלא אם כן ישנת כבר את הארבע וחצי עד שש שעות) ולכן אני ממליץ בחום לא להפסיק לאחר חצי שעה ובכלל לא להתייאש ולהירדם ואולי לנסות את שיטת המעלית כדי לעזור למוח להירגע ולהיכנס למצב החלימה מהר יותר. פבל.

למעלה