מתוסכל

marioForever

New member
מתוסכל

אני פשוט מתוסכל מהחיים !!
הרצון הבלתי פוסק לרצות את כולם ולשכוח מעצמי, !!!! פשוט אף אחד בעולם הזה זה לא טוב לו מה שאני עושה
אף אחד !!!!!
החברים שלי ? תקעו לי סכין בגב אחד אחד, כלומר הם יותר ויתור מתרחקים ופחוט ופחוט שמים עלי
ההורים שלי ? כל מה שאני עושה לו טוב להם, לא משנה מה אני עושה !!!
אני מוצא את עצמי רוצה ללכת לעבודה שזה המקום היחידי שאני מוערך בו ! וגם שם אני לא הכי מוערך שיש
כל החיים האלה, אני לא..
תראו אני מהטיפוסים שלא יכול לסבול להיות לבד .. פשוט לא מסוגל להיות בודד.. זה .. אני לא יכול
וכל הבחורות שפגשתי בחיים שלי , לא היו מקסימות, הם היו חומרניות מדי, או משוגעות מדי, או סתם .. אני מתחיל להאמין שבחורה מקסימה וחמודה קיימת רק בקולנוע ובסרטים של דיסני.
פשוט החיים מייאשים אותי כל כך !!!!
בא לי לצעוק !
אין לי כח לכלום
אני לא יודע מה לעשות...

doughnuts

New member
אתה יודע מה תאודור רוזוולט היה אומר על זה?

“If you could kick the person in the pants responsible for most of your trouble, you wouldn't sit for a month.”

תסכול זו הרגשה נוראית. אבל עדיף להיות מתוסכל מאשר מיואש. אתה מרגיש שאתה רוצה לצעוק? תנסה. לא עוזר? תנסה משהו אחר. למרות שהורים לא ניתן להחליף, ולהחליף עבודה וחברים זה אפשרי אבל קשה, זה לא אומר שלא צריך לנסות. אבל המסע צריך להתחיל בך. אנשים מגניבים קיימים, אבל הם לא בהכרח מבלים את זמנים בחיפוש אחריך.
בהצלחה!

Kagg6

New member
מבין אותך

אתה צריך לעשות שינוי בחיים שלך.

חברים בגדו? תחליף אותם, תמצא לך חברי איכות.
בנות חומרניות? ברוך הבא למועדון. רובן ככה. שמורות יש רק בטבע. וכמו שאני אומר, בנות הן כמו חניות, כל הטובות תפוסות וכל מה שנישאר זה לנכים...
הורים? כמו שהמלצתי למישהי כאן, אותם איאפשר להחליף, זרום עם השגעונות שלהם עד חלוף הזעם. אל תיהיה צודק, תיהיה חכם!
עבודה? אם זה הג'וב הקבוע שלך ואתה רוצה לשנות תדמית אז אתה חייב לתת אקסטרה עבודה קשה ולשנות את הגישה שלך לרצינית יותר, תיהיה פחות נחמד\מצחיק\נדבן שאנשים יבינו שאתה רציני.
אם לא הג'וב הקבוע שלך, תנסה להחליף, זה לא קל כמו שזה נאמר אבל תברר, מה יש לך להפסיד?

ואחרון חביב- לא מסוגל להיות בודד? חחח טוב זאת התבכיינות. לך תכיר אנשים חדשים, זה קל וזה כיף. וגם אם תיהיה זאב בודד לזמן מה... SO WHAT?? וכמו שאני אוהב להגיד, ביג פאקינג דיל! תתחשל קצת, מה קרה???

צא לחופשה נחמדה אם אתה יכול, חודש-חודשיים בהודו\תאילנד\אמריקה יסדרו את העניינים.

Optimistic Girl

New member
השאלה הגדולה היא

מה אתה רוצה מהחיים שלך?
תגדיר מטרות של מה שאתה כן רוצה.

איך אתה מרגיש כשאתה מרצה את כולם?
מה זה נותן לך בעצם?

מתי תתחיל לרצות את עצמך?

הדבר הכי קשה זה להיות לבד עם עצמך...
כשאתה עם חברים אתה בעצם בורח
בורח מהחיים שלך..
בורח אולי מחיים שאתה חיי בהם ולא מרוצה מהם?

ההמלצה שלי היא כן להיות לבד עם עצמך
לקחת מחברת ולהגדיר מטרות של חייך.

הבחירה היא בידך
או שאתה זורם עם החיים.. כמו עלה נידף ברוח ..לאן שהרוח לוקחת אותו ..הוא עף עם כיוון הרוח...

או שאתה מחליט לשלוט בחיים שלך. להיות אפקטיבי ולדעת
להפנים שהחיים בידיים שלך
וכך גם המחשבות וההתנהגות שלך היא בשליטה שלך.

הייתי ממליצה לך לקרוא כמה ספרים שיכולים לעזור לך
אם תרצה אני אמליץ.

וברוך הבא לפורום

למעלה