מתוסכל.......

מתוסכל........./images/Emo4.gif

עברתי חלק מהמיונים למודיעין אבל אני רוצה להתקבל לתיאטרון צה"ל אני צריך אבל להוריד פרופיל ל64.......ואין סיכוי שאני אוכל..........

Minimal Affair

New member
מה הבעיה

קח פטיש - ותדפוק אותו בברך. זה עבד לאולג (הוא התאבד) זה יעבוד גם לך.

actress

New member
חוץ מלהוריד פרופיל אתה צריך

גם את הדברים הבאים: טיפה פרוטקציה עם אחד השופטים האם אתה קרוב של מישהו מהבראנז'ה פוליטקאי, שחקן, זמר ? מזל כישרון עזוב תהיה איפה שאתה ומי יודע אולי במודיעין גם יש להקה משלהם להקה סודית שעושה הופעות ויש כזה דבר אני לא צוחקת אני למשל עבדתי במשרד הביטחון לפני הגיוס וראיתי את החיילים שהיו שם ותמיד יש את הוואי ובידור של היחידה.

להוריד פרופיל ל-65 זה לא כל כך קשה

תחפש קצת חומר בנט איך מורידים... יש איזה חוליה בגב שלא יכולים לבדוק אותה ברנטגן <אם הייתי זוכרת מה השם הייתי אומרת..> ואם תגיד שכואב לך שם זה יוריד פרופיל אוף אני לא זוכרת אבל תחפש חייב להיות המון מידע! אל תתיאש :)

actress

New member
יש עוד דרך להוריד פרופיל זה לישון

עם תפוח אדמה סביב היד ובבוקר יש שבר אני אף פעם לא ניסיתי את זה אבל ככה שמעתי גם להשגת גימלים.

actress

New member
אווו זו דוגמא מצוינת לפרוטקציות

סי בעצמה אמרה כמה וכמה פעמים בראיונות שלמרות היחוס המשפחתי לא קיבלו אותה ללהקה צבאית ולא משנה כמה היא ניסתה וזה שהיא הבת של נחצ'ה פשוט לא קיבלו אותה. היא מעודדת אנשים ללכת בדרכם וזאת באמת דוגמא מצוינת היכן היא נמצאת היום. סוף סוף השם הועיל

actress

New member
אחת מהאומניות המובילות בארץ ללא

שום פרוטקציות ועוד משהו... פרוטקציות לפעמים זה טוב ולפעמים זה לא תלוי למה ומתי ובאיזה סיטואציה.

על תיאטרון צה"ל

טוב, מצטער לנפץ לכם את הבועה. אני אומר לכם באופן וודאי שכל מי שמשרת כרגע בתיאטרון צה"ל עבר בחינות ומיונים כמו כולם, ואף אחד משבעת האנשים שמשרתים כרגע כשחקנים הוא לא "הבן של" או "קרוב של" ולא נעזר בפרוטקציות על מנת להגיע לתפקיד. כולם אנשים מדהימים וכשרוניים אחד אחד. בדוק. יותר מזה - הבעייה בלהתקבל עם פרוטקציות לתיאטרון או ללהקות הצבאיות הוא שמדובר בתפקידים שהצבא אינו יכול להכשיר אנשים אליהם. ולכן, אם הצבא יקבל מלש"ב לתפקיד שחקן או זמר על סמך קרבה משפחתית למישהו ולא על סמך כשרונו הוא ייתקע עם כוח אדם מיותר ולא יוכל לשבץ אותו בהפקות של המדור, מאחר שלהבדיל מתפקידים אחרים בצבא - אין קורסים להכשרת שחקנים וזמרים בצה"ל. אם אתה מעוניין להתקבל לתיאטרון, יש בפניך כמה אפשרויות: 1. למלא סעיף במנילה שמבקש מיונים לגופי הבידור של צה"ל. 2. לפנות ללשכת הגיוס. 3. לפנות למדור קד"צ (=קדם צבאי) ולבקש מיונים. 4. לפנות למדור תרבו"ת והפקה ולבקש זימון למיונים הקרובים (שלפי דעתי ייערכו בפברואר 2005). בהצלחה!

ולגבי המודיעין

פשוט תחתום ויתור על התפקיד במודיעין והם לא יוכלו לקחת אותך לשם, אבל אז אתה לוקח סיכון לפספס שני תפקידים...

actress

New member
אז כנראה המערכת הצבאית שינתה קונספט

כי עד לפני שנה באו כל מיני הוז ווז דוז אני הלכתי להבחן לפני 4 / 5 שנים יחד עם תמי פדרמן הבת של דיוויד פדרמן מנהל רשת המלונות ובין השאר חבר קרוב מאוד של דני רובס וכל שאר צוות השופטים. היו שם עוד כמה שחקנים מצעירי ת"א ולמרות שלא התקבלתי לקראת סוף השירות הגיע אלינו למפקדה יהודה לוי שהיה בתאטרון צה"ל והוא בעצמו אמר לי שיש שם פרוטקציות הוא העדיף לצאת משם כי זה לא היה בשבילו תתפלאו יהודה לוי דה ביג סטאר הוא בנאדם רגיל מה גם שהתייעצנו על כל מיני סוכנויות ואני סיפרתי לו את הסיפור על הסוכנת שלו שהתלהבה ממני עד מאוד והציעה לי ללכת אליה בכל מקרה גם עומר ברנע היה בתאטרון צה"ל ויצא מהצבא כי "היתה לו עבודה בחוץ" אם אתם רואים גם את הלהקה של סאבלימינל והצל משפחת תאקט או איך שקוראים לזה נמצא שם בחור מקסים בשם איציק שמלי, איציק למד איתי בכיתה וסיפר לי גם מה קורה מאחורי הקלעים של תאטרון צהל ואמר לי את כשרונית ואל תבזבזי את הכישרון שלך שם. אני עבדתי איתם כי עשיתי פוסטרים ללהקות הצבאיות והיינו בקשר הדוק כי לבסוף היתי במח' גרפיקה במפקדה הראשית הם שם היו צפונבונים וכל הזמן לא היו בצבא רוב הזמן חזרות אבל כמו שאיסטוויק אומר אולי הקונפסט השתנה שם ומישהו הבין שריך גם לקבל את "הרגילים"

לא יודע לגבי הקונספט

אבל ההרכב של התיאטרון והפקותיו משתנים משנה לשנה. אנשים באים והולכים ולהגיד עליהם "צפונבונים" זו די הכללה. כן, התיאטרון באמת לא מתאים לכל אחד. אם מישהו מתכנן לבנות על עבודה או השתתפות בהפקות אזרחיות בזמן הצבא, התיאטרון לא יתאים לו. מי שהתפקיד לא מתאים לו - עוזב, בדומה לכל תפקיד צבאי אחר. בעיקר, משום שאין לוח זמנים קבוע, והצבא בדרך כלל לא נוטה לשחרר אותך בקלות לעבודות באזרחות. וכן, לא נמצאים הרבה בצבא, ובאים בעיקר להופעות, אבל האנשים לא "צפונבונים", זה פשוט התנאים של התפקיד. אני לא יודע למה ציפית שנבחנת לתיאטרון, כי "הבימה" זה לא. מי שבא בציפייה לגדולות שלא ילך. לא לשכוח שאחרי הכל מדובר בתיאטרון מגוייס, שמושפע לפני הכל מתכני הצבא. אני משרת שם, כי זה הכי קרוב שאפשר למצוא בצבא מבחינת המקצוע, וכדי לא להיחלד.

actress

New member
צופונבונים זה ביטוי כמו בונבונים

אבל אין על מה להתווכח תאטרון צהל של פעם הוא לא תאטרון צהל של היום. פעם עוד היו איכשהו מבחני קבלה והתקבלו אני במקצוע הזה באמת שלא מצפה לכלום כי זה easy come easy go ככה שככל שאתה מצפה אתה רק מתאכזב.

אתה יודע

ספר על התנאים, איך האנשים, מה בכלל עושים, כל כמה זמן מופיעים, איך מתקבלים.

Tu Lus

New member
אני אומרת ש.....

כדאי לך לנסות להתקבל שוב. ולא לוותר מהר מידי כי אלו החיים ואם לא עושים מה שרוצים או אוהבים הם לא שווים. מקווה שעזרתי.

למעלה