מתוסכל טיפה...

Talg123

New member
מתוסכל טיפה...

אז ככה...
לפני בערך 5-6 חודשים אני והאקסית שלי נפרדנו וכמובן שהיה לי קשה בהתחלה כי אהבתי אותה נורא(אני מאמין שעד עכשיו אני עוד אוהב אותה).
אחרי חודש וחצי של הפרידה החלטתי לחזור לעצמי ולהתחיל קשרים וכל השטויות האלו... בהתחלה הלך לי מצויין הצלחתי לתפוס כמה בנות וכמובן שזה נגמר מהר
מאוד כי פשוט ירד לי מהן אחרי שבוע(האמת שמיד אחרי הסקס) ויכול להיות גם ביגלל שאני עוד מרגיש משהו לאקסית ואני מחפש מישהי יותר טובה ממנה ואני כביכול לא מצליח למצוא.
עכשיו אני במצב שירד לי כל הביטחון העצמי כי התחלתי עם מישהי שההיינו בקשר ידידותי במשך שנתיים(היו לי 2 חברות בכל הזמן הזה ולא יכולתי להתחיל איתה)
והיא נתנה לי ברקס בפנים וזה ממש עירר לי את הביטחון העצמי שלי כי אני ידעתי שהיא רצתה אותי ושהיא כן נמשכת אליי ופתאום לקבל תברקס הזה הפיל אותי יחסית רציני על הקרשים כי אני לא רגיל לקבל ברקסים ויום אחרי הברקס היא שלחה לי הודעה ודיברנו ובסופו של דבר אמרתי לה שתהיי בריאה ושאין צורך שנדבר(אני חייב להוסיף שעשיתי את זה בדיוק שהיא הייתה בקשר עם מישהו).
אחרי שבועיים בערך פתאום קיבלתי ממנה הודעה והיא ביקשה סליחה ואמרה שהיא מתגעגעת אליי ומתה עליי וכל מיני שטויות בסיגנון ואני כמובן בהתחלה לא עניתי לה כי לא ידעתי מה להגיד לה כי תאכלס נורא כעסתי עלייה ואני גם לא רואה שום סיבה להמשיך קשר ידידותי.. בקיצור אחרי שעה בערך שהיא רואה שאני מחובר(בפייסבוק) שלחתי לה הודעה והתחלנו לדבר והיא המשיכה להגיד שהיא מתגעגת אליי וכל מיני שטויות כמובן שאני לא אמרתי משהו דומה או אפילו משהו קרוב ואז היא במהלך השיחה פשוט הקפיצה לי תעניין הזה שהיא וההוא שהיא יצאה איתנו נפרדו וזה נגמר ואני כמובן לא התייחסתי גם לזה ולא המשכתי לדבר איתה על זה ביכלל...

בקיצור אני מפחד להתחיל איתה כי אני לא בטוח כבר מה הולך איתה בהקשר שלנו(אני רוצה להוסיף שהיה לה חבר שנה ומשהו ושהם נפרדו דבר ראשון שהיא עשתה היה לשלוח לי הודעה ולהודיע לי שהם נפרדו אחרי שאני והיא לא דיברנו איזה חצי שנה ובנוסף היא רצתה לצאת איתי אותו יום אבל זה התבטל כי יצאתי עם מישהי באותו זמן והיא הייתה חברה שלה) ואני דיי רוצה אותה אבל אני אתבאס לקבל ברקס שוב פעם שלא נדבר על זה שאם נשאר לי קצת ביטחון עצמי הוא ילך לעזאזל.

מה אני עושה? איך אני בודק תשטח ואם יש ביכלל אפשרות שהיא עדיין נמשכת אליי כמו פעם וביכלל רוצה קשר?!
נ.ב: אני בדיוק דיברתי עם חבר על זה אתמול ואני ממש רוצה להתחיל קשר רציני עם מישהי כי דיי נמאס לי לצאת עם החברים כל הזמן אני רוצה להיות בבית לפעמים עם מישהי שאני מעוניין בה....

lolypop6

New member
תגובה

אמרת שהיה לה חבר.. אז למה התחלת איתה אם היה לה חבר? אני חושבת שזה רק סימן שהיא בחורה טובה.. ואם היא ישר אמרה שהיא מתגעגעת אליך וכל זה אחרי שהיא וחבר שלה נפרדו זה אומר שהיא באמת רוצה אותך.. אז אני לא מבינה מה הבעיה? למה ירד לך הבטחון? כל בחורה צריכה לא להתייחס להצעות פלרטוטים מבנים כשיש לה חבר!!!

Talg123

New member
לא....

אמרתי שהיה לה מישהו היא בדיוק יצאה עם מישהו הם לא היו חברים הם פשוט יצאו ביחד תקופה של חודש... יש הבדל גדול...

lolypop6

New member
אז יכול להיות שלא התאים לה באותו רגע

מכל מיני סיבות אישיות.. אתה לא צריך לקחת את זה אישית.. תצא איתה ותראה איך הולך ואם היא באמת רוצה אותך או שזה סתם.. ואם תראה שהיא מאוד בעניין זה רק יעלה לך את הבטחון העצמי.. (שממש אין סיבה שירד!! בשביל שום דבר!).

Talg123

New member
אמממ

זה כל הקטע שאני לא יודע אם כדי לי ביכלל להציע לה לצאת אחרי פעם קודמת... לקבל פעמיים "לא" מאותה בחורה זה כבר הופך את זה להיות פאדיחה...

lolypop6

New member
אתה רוצה אותה,

והיא גם אמרה שהיא התגעגעה ומתה עליך וכו'.. אז אני לא חושבת שאתה צריך לוותר כי לא התאים לה פעם אחת מסיבות שונות שאתה לא יודע עליהן ואולי תשאל אותה והיא תגיד לך מה קרה שהיא התהפכה.. בכל מקרה, גם אם היא תגיד לך שוב פעם לא הדברים האלה יחשלו אותך.. בתור בנאדם בוגר אתה צריך ללמוד גם לשמוע "לא" כי זה יקרה כמה פעמים בחיים שלך בין אם תרצה ובין אם לא.. ובמקרה הזה ספציפית הסיכוי שהיא תגיד שוב פעם לא הוא דיי נמוך כי היא אמרה שהיא רוצה אותך..:)

שני דברים

1. תציע לה לצאת, בדיוק מהסיבות שכתבו פה לפני.
2. תלמד להתשמש במילה "כביכול". זה לא ה"כאילו" החדש.

lolypop6

New member
הוא בכלל לא אומר הרבה כביכול^^

חח אבל תגובה מצחיקה

Murdock18

New member
הוא כתב פעם אחת,

אבל הוא לא השתמש בזה נכון כביכול.

help her helper

New member

האקסית שלך ואתה נפרדתם לפני כחצי שנה "והיה לך קשה בהתחלה כי אהבת אותה נורא". אה וגם "אתה אוהב אותה עד עכשיו".

ציטוט מדויק שלך: "אחרי חודש וחצי של הפרידה החלטתי לחזור לעצמי ולהתחיל קשרים וכל השטויות האלו... בהתחלה הלך לי מצויין הצלחתי לתפוס כמה בנות וכמובן שזה נגמר מהר מאוד כי פשוט ירד לי מהן אחרי שבוע(האמת שמיד אחרי הסקס)"

מרוב אהבה לאקסית, החלטת להתחיל לצאת עם בחורות חודש וחצי אחרי הפרידה. בכל פעם ששכבת עם מישהי בקשר חדש, החלטת לזרוק אותה. האהבה לאקסית כ"כ עיוורה אותך, שלא שמת לב שאתה שוכב עם בחורות אחרות. החיים הקשים של בחור עם לב שבור, מתי יוצא הסרט ומי יגלם את דמותך?

ציטוט נוסף של האביר: "עכשיו אני במצב שירד לי כל הביטחון העצמי כי התחלתי עם מישהי שההיינו בקשר ידידותי במשך שנתיים והיא נתנה לי ברקס בפנים וזה ממש עירר לי את הביטחון העצמי שלי כי אני ידעתי שהיא רצתה אותי ושהיא כן נמשכת אליי ופתאום לקבל תברקס הזה הפיל אותי יחסית רציני על הקרשים כי אני לא רגיל לקבל ברקסים ויום אחרי הברקס היא שלחה לי הודעה ודיברנו ובסופו של דבר אמרתי לה שתהיי בריאה ושאין צורך שנדבר(אני חייב להוסיף שעשיתי את זה בדיוק שהיא הייתה בקשר עם מישהו)."

התחלת עם מישהו שנמצאת בקשר, אתה בהחלט בחור כארז. אה ו"היא נתנה לך ברקס לפנים" משום מה, אין ספק שמדובר בתגובה כה מוזרה מצידה. זה ערער לך את הבטחון? פשוט רחמים.

אח"כ עשית לה קטעים כמו ילד קטן "כי היא נתנה לך ברקס לפנים (כי יש לה חבר איזו מפגרת איך היא מעזה???????)"

כעסת עליה כי אתה בחור ילדותי (יש עוד אופציה אבל אני אשמור אותה לעצמי), המשכת לעשות לה קטעים ועוד איכשהו היא רמזה לך שהיא רוצה אותך. יכול להיות שהיא גם בסה"כ רוצה לתקן את הידידות ביניכם, אבל מבחינתך "אין שום סיבה להמשיך קשר ידידותי". זה מובן לגמרי אגב, היא נתנה לך ברקס לפנים!!!!!! מה הטעם בקשר ידידותי עם מישהי שלא נותנת לך...? קריצה, קריצה.

האמת, אין לי כוח להמשיך. אני מופתע מאוד שטרחו להגיב להודעה המטופשת שלך, אבל עוד יותר מפתיע אותי שכולן היו בנות שתמכו בך.

זרום עם זה!!!!

לך על זה ברור שזה יכול להגמר כמו כל אחד מהסטוצים האחרים וברור שזו לא המטרה אבל אם כן הרווחת מין זמין אבל אני מאמינה בכל אופן שהיא מבינה את הטעות שעשתה וכן רוצה לתת לכם צ׳אנס בסופו של דבר תזכור שתחושת החמצה מרה מתחושת כישלון !!!!

Talg123

New member
אתה לא מבין...

אם ההיית טורח להסתכל בעוד כמה הודעות ההיית מבין שהם לא היו חברים וזה פשוט היה קטע שהם יצאו ביחד ויש הבדל של שמיים וארץ...

אני לא ילד קטן וזה שאני לא מחפש קשר ידידותי ואני רוצה יותר מזה אני לא מבין מה רע בזה? אם אני לא רוצה קשר ידידותי ואני רואה שזה לא מוביל ליותר מזה מה הקטע להמשיך לדבר?

תחשוב על הדברים לפני שאתה רושם ומשחק אותה גיבור...

לפי מה שאתה אומר.. זה לא שאתה צריך

"להתחיל איתה" אלא להמשיך איתה (-: be more specific please

סך הכל, כן יש ביניכם סיפור אבל הוא לא "מסודר". משהו שם מאוד שטחי ומעורפל.
אתה גם קופץ מבחורה לבחורה, כשלא מופנמים תהליכים, תובנות וההרגשה שנשמעת מההודעה היא של פחד מלהיות לבד.
מספיקה קצת התעניינות ואתה לוקח את הדברים בספיד.

שב עם עצמך ועם הרבה כנות תבהיר לעצמך מה אתה רוצה, מי אתה רוצה, איך אתה רוצה שיאהבו אותך וכמובן - אם קיימת אישה אחת כזו שאתה רוצה את זה איתה וממנה.
אחרי שתבהיר לעצמך את הנקודות האלה,תתחיל לפעול תוך שאתה נותן זמן לדברים.
אתה רוצה אותה?, היא רוצה אותך? - אז תתחיל בסוג של חיזור. תראה אם אתה מקבל ממנה פידבקים חיוביים, אם היא מחפשת אותך ואפילו נבוכה ממך קצת.
תתחיל אפילו מסתם שיחות איתה, ממש על שטויות. תראה אם היא זורמת איתך, תמשיך לנושאים קצת יותר מורכבים ותראה אם היא מחפשת את השיחה איתך.
הכל צריך להיות בעדינות. אל תהיה קיצוני, אל תחכה להודעות פורמליות בשלושה העתקים, זה לא הולך ככה.
וכמובן, שמצבי הרוח לא צריכים להיות כאלה קיצוניים אם היא אמרה "לא" או "כן" בסיטואציה מסויימת/ לנסיבות מסויימות.
תראה את התמונה הגדולה, תבין מה אתה רוצה, את מי אתה רוצה. ולאט לאט, הדברים יקבלו כיוון ברור שתוכל לבחור איך ללכת בו.

Talg123

New member
האמת...

ביום חמישי הצעתי לה לצאת איתי ביום שישי(כי אני עובד כמעט בלי הפסקה ואין לי זמן) והיא אמרה לי שהיא כבר קבעה עם חברות ביום שישי(ואני בעיקרון ידעתי את זה יומיים שלוש לפניי שדיברנו) היא הציעה לי להצטרף אלייהן ואמרתי לה שיכול מאוד להיות שאני אצטרף והיא אמרה לי שהיא תדבר איתי אם היא באמת בסוף תצא(תקופת המבחנים עכשיו באוניברסיטה היא לומדת) והאמת שהיא לא דיברה איתי ואני יודע שהיא יצאה.... אז אין לי מושג מזה ביכלל אומר חחח...

שלום

אני לא חושב שזה שטויות. אולי באמת התגעגעה אליך. בדוק מה אתה מרגיש אליה, כמה אתה מחבב או אוהב אותה, והתאם לזה את התנהגותך אתה. בנה את הקשרים לאט ובהדרגה לפי התחזקות הרגש. ככל שתבנה אותם לאט, יהיו יציבים יותר. אפשר גם להתחיל מידידות.

למעלה