מתוסכלת

y o n i 8 8

New member
מתוסכלת

שלום אני צליל אני עברתי שנה נוראתי בגלל שאני שמנמונת ומפסח אני אצל דיאטנית ואני דווקא מצליחה לרדת לא במהירות אני יורדת כל פעם קצת {ירדתי כבר 4} ככל שאני יותר מודעת לעצמי ויורדת אני יותר מתוסכלת כי אני לא יורדת מהר אז אני עדיין שמנה ואני לא יכולה להסתכל במראה שאני הולכת למכון כושר ולישעורי אירובי אני מתוסכלת מהמראות אני יודעת שאני יפה ומוצלחת ונורא מעצבן שזה הדבר היחידי שמעצבןומעסיק אותי אני נורא מתביישת בגוף שלי אני לא שלמה עם עצמי לא טוב לי אני תמיד מנסה להסתיר את עצמי מה עושים????

ע ו פ ר ה

New member
חמודה לא כדאי להיות מתוסכלת

א. ירדת כבר 4 ק"ג. כל הכבוד. ב. ארשום פה כמה רעיונות. אולי אחד מהם ימצא חן בעיניך. 1. שימי לך פתק על המראה ותרשמי עליו: "אני אוהבת ומקבלת את עצמי כמו שאני". כל פעם שתעברי ליד המראה תקראי אותו בקול. אבל אל תוותרי על לעבור ליד המראה. 2. דמייני את עצמך לפחות פעמיים ביום כשאת לובשת את הבגדים שלך, אבל את רזה והבגדים גדולים עליך. ממש תראי את המימדים שבהם את רוצה להיות כאילו הם כרגע כאן. 3. תשבחי את עצמך על כל הישג שאת עושה. אם לא נגעת באוכל שלא רשום לך ברשימת המזונות - בסוף היום תגידי לעצמך תודה עם חיוך גדול. 4. תהיי מודעת לתהליך ולא לתוצאה. תתחברי לדברים הקטנים שעושים לך שמח. 5. תאמרי לעצמך משפטים חיוביים. תתמקדי בהם : היום אכלתי כמו שצריך. היום צעדתי ברגל או עשיתי ספורט. תעשי את הדברים בשמחה. תזיזי את התסכול הצידה. 6. תנסי לעבור את התהליך באהבה. תוותרי על הכעסים והשנאה העצמית. ברגע שתאהבי את עצמך תראי שכולם מסביב יאהבו. שינויים לא קורים ביום אחד. אם החלטת שאת עושה שינוי זה נהדר. אם תרצי עוד עידודים את מוזמנת לפנות. אשמח לשלוח לך מסרים בפרטי. בהצלחה והרבה אהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך ו - NLP, פרחי באך וביורוגונומי

schlomitsmile

Member
מנהל
איזה רעיונות יפים וחכמים! יש לי רק דבר אחד להוסיף. הבסיס בעיניי, הוא הקבלה העצמית. לנטרל את הדיקטטור הקטן שיושב לנו בפנים ואומר לנו כל מיני משפטים אכזריים,שופטניים ומקטינים על עצמנו. גם הורדה של 20 קילו, לא תשתיק אותו. אנחנו צריכות ללמוד לאהוב ולכבד את גופנו, בלי קשר למראהו. נשים שופעות, נשים גדולות, גם הן יפות, ויש האוהבים והנמשכים אליהן אפילו יותר מלרזות (יש אפילו פורום נשים שמנות ואוהביהן). הגוף הנשי עגול, גלי, רך. בזה הוא שונה מהגוף הגברי. אמצעי התקשורת, עושים לנו שטיפת מח, איך אמורה להראות אשה יפה. אבל יש המון סוגי יופי! לעניות דעתי- הקריטריון הרפואי, הוא היחיד מבחינת משקל נכון. מעבר לכך, זה רק הדיקטטור הקטן שרודה בנו, ומקבל חיזוקים מהתקשורת. ../images/Emo23.gifשלומית

schlomitsmile

Member
מנהל
האם היא לא יפה? הצייר הנודע רנואר, חשב שכן. אבל בסוכנויות דוגמנות (המתיימרות להציג מודל יחיד ליופי נשי) היו אומרים לה שהיא שמנה.

תסתכלי על זה ככה..

גם אני באותו התהליך של לקבל את עצמי.. מה שאני אומרת לעצמי זה שגם אם אני מלאה אין לי סיבה לשנוא את עצמי. כי כמה קילוגרמים עודפים הם ממש לא סיבה לשנאה. וגם אני בדיאטה ואני יודעת שזה ממש לא משנה שזה הרבה זמן להוריד משמעותית במשקל. העיקר הוא שאני נמצאת על הדרך הנכונה.

seaגל

New member
צליל

את עושה בדיוק מה שצריך לעשות את במכון כושר את עושה דייאטה רק עכשיו נותר לתת לעצמך ולגוף את הזמן עד שהשינוי יתחולל והנה הוא כבר התחיל 4ק"ג....
דווקא עכשיו בזמן התהליך חבקי אותך אל תכי בך היי גאה על הצעד על ההבנה שזה מפריע לך ואת בחרת לטפל בזה... תנהלי את הגוף שלך אל תתני לו לנהל אותך ולהרחיק אותך מההרגשה הנפלאה והידיעה שאת יפה ומוצלחת.... בהצלחה.

אור גינאל

Well-known member
זה טוב

זה שאת מתוסכלת זה לא טוב אבל זה שאת רוצה לעשות משהו בנדון בגלל שאת מתוסכלת זה טוב מאוד כי זאת הרגשה לא טובה . אדם לא נולד שמנמןולא נועד להיות שמנמן הוא הביא את עצמו למצב הזה, השאלה היא למה ? יש סיבה שדוחפת אותך להיות שמנה ,ואם את רוצה לרזות את צריכה למצא את הסיבה הזאת כלא רלוונטית לחיים שלך עכשיו . שומן שעוטף את הגוף הנשי הוא כמו מעיל שנועד להסתיר את הנשיות ,אולי גילויי הנשיות שלך מרתיעים אותך ואת לא יודעת איך להתמודד איתם ועדיף לך להתמודד עם בעיות משקל חדר כושר דיאטה ועוד ? זה קורה בגלל שמישהו גרם לזה שנושא הגוף החיצוני אצלך יהיה מודגש מעל לתחומים אחרים של האישיות שלך . מה עושים ? הפיתרון נמצא בידים שלך, אם תתמקדי בעיקר והוא השקעת מאמצים לפיתוח חלקים באישיות שלך ,ותעלי אותם לראש סדר העדיפויות אחרי שהרבה זמן הזנחת אותם תשיגי שתי מטרות בו זמנית תפתחי את האישיות שלך וממילא תרדי במשקל .

schlomitsmile

Member
מנהל
ממש לא מסכימה איתך ראשית, מבנה גוף הוא עניין גנטי. לא כל האנשים והנשים נולדו להיות כחושים. שנית- "מעיל שנועד להסתיר את הנשיות"?! השומן הוא חלק ממבנה הגוף הנשי. אחוזו בגוף האשה אמור להיות גבוה מזה שבגוף הגבר. ויש אנשים שגם אוהבים אשה שופעת ולא כחושה. אשה רכה, העשויה קימורים וגלים, ולא נראית כמו נער.

אור גינאל

Well-known member
שאלה למומחית לעינייני גנטיקה

האם גם הרצון "להסתיר את עצמי" הוא גם גנטי ? זאת לא חוכמה גדולה לפתור כל בעיה באמצעות הגנטיקה אבל זה לא מה שיביא לשלמות פנימית ( אולי חיצונית ,,,) האם הסיבה "שאחוזו אמור להיות גבוה " שבאמצעותה את מצדיקה השמנה נשמעת לך הגיונית ? והאם העובדה שיש סוג מסוים של גברים שנמשכים לשמנמנות היא זו שתגרום ךצליל לאושר או שתפסיק להסתיר את עצמה ?

schlomitsmile

Member
מנהל
אם את תוקפת כי הרגשת מותקפת, אני מתנצלת. לא התכוונתי לתקוף אותך, ואין לך סיבה לתקוף אותי. לגופו של עניין- ברור שהרצון להסתרה עצמית אינו גנטי, אבל הוא גם לא תלוי בקילוגרמים, וזה אני יודעת מנסיון. על כך בדיוק דברתי. צריך למצוא את הדרך לשלמות פנימית, לאהבה עצמית, בלי תלות בחיצוניות,ודאי שזה לא קל. כן, נשים אמורות להיות עגלגלות ורכות. זה לא אומר כמובן, שצריך להגיע משקל שמבחינה בריאותית הוא מוגזם. הלואי שהיינו יכולות לאהוב את עצמנו בלי אישורים מבחוץ. אבל לצערי, רובנו זקוקות להרגיש שאנו נחשקות. לכן לעובדה שיש גברים שנמשכים לנשים שופעות, יש משמעות. ברור שעובדה זו כשלעצמה, אינה עונה על כל העניין. האניין הוא השלמות הפנימית עם מי שאני- מבפנים ומבחוץ. ולא משנה אם אני רזה או שמנה. ../images/Emo42.gif

אור גינאל

Well-known member
ומה יקרה אם

תוותרי על הרצון להיות נחשקת ? או במילים קצת יותר מעודנות לא מקובלת ? יקרה איזה אסון ? את תישארי כמו שאת עם פחות רצון לרצות אחרים ועם יותר שקט נפשי ,כי פתאום את מתלבשת ב"לבוש" האמיתי שלך ולא ב"לבוש" שנועד להציג בפני האחרים דמות שתהיה מקובלת בעיניהם . ומתוך העצמי האמיתי שתגלי בתוכך תתחילי לפתח את היכולת האמיתית שלך לקבל אחרים .

schlomitsmile

Member
מנהל
כל חיי הלכתי נגד הזרם לא מתוך אנטי, אלא פשוט מתוך חוסר יכולת לעשות שקר בנפשי. כל חיי גם קיבלתי והכלתי אחרים (הרבה יותר משקיבלתי את עצמי...) אני מציעה לך, להיות קצת פחות בטוח/ה בעצמך שאת/ה יודע/ת מה פשרם של אחרים (במיוחד במדיום האנונימי הזה), מה נכון להם ומי הם. שיהיה לך יום מואר ../images/Emo42.gif

ע ו פ ר ה

New member
אור גינאל היקר

"שומן שעוטף את הגוף הנשי הוא כמו מעיל שנועד להסתיר את הנשיות" הצחקת אותי. גוף נשי ומלא זו אירוטיקה נפלאה. וכן יש גם מעילים מאוד יפים. לא הייתי קושרת בין השניים. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך ו - NLP, פרחי באך וביורוגונומי.

אור גינאל

Well-known member
רוב הנשים שמשדרות אירוטיקה נפלאה

הן מתוסכלות ? האם זוהי טענתך ?

ע ו פ ר ה

New member
אור לא זו טענתי

אני לא קושרת בין אירוטיקה נפלאה לתסכול. אני גם לא קושרת בין אישה שמנה או מלאה לתסכול. החכמה היא להגיע לשלמות פנימית בדיוק כמו שם הפורום הזה וחלק מהשלמות הוא להיות שלם עם מה שיש לך. אין אדם מושלם, ובכלל מהו אדם מושלם? אבל יש אדם שלם וזה לא קשור למבנה גופו, אולי כן קשור למבנה אישיותו. באהבה ובברכת יום נפלא עופרה

וואוו וואוו וואוו עצור

א.שומן הוא כן גנטי נקודה ב.למה לדעתך היא חסרת אישיות חלילה? לא יפה שלא נדבר על כמה שזה ....... יקירתי אין לי שום בעיה לאכול כיכר לחם שלם ליום ולא אעלה במישקל,עם זאת את אוכל הרבה פחות מימני ומשמינה בנינו את יכולה לשים פססססססססס על כללללללללללל העולם אבל הנפש היפה שלך גורמת לך להתבייש בעצמך,נו באמת את לא ג'אחשית את נפש עדינה שרוצה להרזות וחובלת בעצמה על מנת להוריד מישקל לא צריך להוסיף שזאת אישיות מנצחת,נכון? כל מה שנותר לך לעשות הוא לנצח עוד קצת ועוד קצת(לשתף אותנו כמובן בניצחונות) לא יודע עד כמה את מרגישה שמנה ועד כמה את מרגישה מכוערת אבל דעי לך יקירתי שלעולם לא אחבוש כובע לידך אני תמיד מוריד כובע ליד מנצחים בהצלחה בהמשך

אור גינאל

Well-known member
שני דברים

א, טענתך לגבי הקשר בין גנטיקה לשומן מופרכת מיסודה מכיוון שניסיונותיה להרזות זכו בהצלחה . ב, חלילה וחס שאטען שאינה חסרת אישיות הצעתי שתעלה לראש סדר העדיפויות חלקים אחרים באישיותה .

ה מוזה

New member
צילילו'ש

להיות שלמה עם עצמך לא קשור למראה למשקל או להגדרת שמנה/רזה ראיתי נשים ענקיות [תרתי משמע] מדהימות שעמדו על במה כל כולן,מול אמפיתיאטרון מלא אנשים וראיתי נשים דקיקות חסרות בטחון עצמי שמענישות את עצמן אם חלילה התענגו על חתיכת עוגה שכל היום עומדות מול מראה ולא אוהבות את מה שהן רואות בה. את לא עברת שנה נוראית בגלל שאת שמנמונת את עברת שנה נוראית כי אף אחד לא לימד אותך איך לאהוב את עצמך,איך לפרגן לעצמך על כל צעד קטן אז קחי לך עכשיו מראה תחייכי לצלילו'ש ובקול רם תאמרי לה "אני כ"כ גאה בך"
מקווה שיש לך עם מי לחלוק את התחושות שתיארת פה מאוד הדאיג אותי המשפט שכתבת שאת מפחיתה ממשקלך בדרך בריאה ומאוזנת ועם זאת חושבת ש "אני לא יורדת מהר אז אני עדיין שמנה" זה מתכון בטוח אל הפרעת אכילה,שמרי על עצמך .

למעלה