מתוסכלת

מתוסכלת

ערב טוב אז אני לפני טיפול ביוד (אחרי כריתת הטירואיד בגלל "פפילרי קרצינומה" בהריון לפני כשנה. בשבוע שעבר עברתי מיפוי כל גופי והמשך הבדיקה בוצעה אתמול לבקשת הטכנאי. כבר מ-22.1.06 אני ללא אלטרוקסין , בשבועיים הראשונים קיבלתי TI-TRE ואחרי השבוע הרביעי אני מרגישה זוועה. נפוחה להחריד-כולם מאירים לי שאני נפוחה ושואלים מה קרה לי. אני מרגישה חולשה ,עייפות ויובש נוראי בעיקר בעור והכי נורא זה הנפיחות הזאת באזור הפנים. תור לרופאה במח' רדיוטרפיה יש לי "רק " בשבוע הבא וגם אז אני לא יודעת למתי ייקבע הטיפול. דיברתי עם האנדו שלי בקופה שאמרה שאין לי מה לעשות ואני חייבת להמתין לתור הזה ובמצב הזה עד לאחר הטיפול. שאלתי האם אין שום דרך להקל על התסמינים עד לתור ברדיוטרפיה? והתור בשבוע הבא כי רק אז יהיו תשובות של המיפוי הכל גופי. כל עצה תתקבל בברכה (גם אם תגידי לי שאין מה לעשות חוץ מלהמתין לתור שלי, כי את כבר שמעתי). תודה מראש

בהחלט יש

שלום לך, מה שאת מתארת טיפוסי. זו אחת הסיבות שאני לא מסכינה שההכנה לשלב הזה תעשה ע"י האנדוקרינולוג בקהילה, גם כשהאנדקרוינולוג הזה הוא אני. את כל הפציינטים שלי מהקהילה שצירכים לעבור את הפרוצדורה הזו, אני מעביר למרפאה שלי בבית החולים . סוגרת את כל הפינות, מסכמת בעצמי את התאריכים הן של המיפוי והן של הטיפול מבחינת , ולא מאפשרת לאף אחד להשאר שבועות על גבי שבועות ללא טיפול. אני לא יודעת באיזה מוסד את אמורה לקבל טיפול. אם זה מקום שבו תצטרכי לחכות עוד שבועיים שלשלה ואף יותר, את בהחלט יכולה לקבל טי-טרה שוב. ה-TSH שלך בטח בשמיים. הוא לא ירד כל כך מהר והוא יעלה שוב מהר ברגע שתפסיקי אותו. לפני הטיפול תקפידי גם על דיאטה דלת יוד.

תודה ושאלה

דוקם כל תודה רבה ושאלה נוספת: כמה זמן לפני הטיפול להפסיק את ה- TI-TRE וכמה זמן להקפיד על דיאטה דלת יוד ? מחר יש לי פגישה עם הרופאה ברדיוטרפיה (באיכילוב) שם אני אמורה לקבל את הטיפול ואני אדע מתי בדיוק יהיה הטיפול ואשאל כמוכן לגבי ה- TI-TRE והדיאטה דלת היוד. מקווה שלא אצטרך להמתין הרבה לטיפול וזה כבר יהיה בימים הקרובים , אבל זה תלוי בזמינות של חדר אחד שמשמש לטיפולים האלה למיטב הבנתי. תודה רבה

בטעות השתמשתי בכינוי מההריון

במהלך ההריון לא רציתי שמישהי מהעבודה תזהה אותי במקרה אם היא מסתובבת כאן בפורומים אז השתמשתי בכינוי אחר ועכשיו בטעות השתמשתי בו.

למעלה