מתוסכלת

Lolipop1414

New member
מתוסכלת

אני כבר לא מסוגלת לראות מידי יום את מי שתקף אותי מינית בבית הספר. לחשוש שמא אתקל בו במסדרון, שהוא ייגש אליי וינסה לגעת בי שוב.
הוא גדול ממני, אני בכיתה ט' (בחטיבה) והוא בתיכון, אך בית הספר שלי הוא שש שנתי כך שאין לי פטור מלראות אותו.
החדשות הטובות הן, שהגשתי מועמדות למגמה בבית ספר אחר, וכך זה ייפתר וסוף סוף אוכל לשכוח מזה. אך זו אחת המגמות הכי טובות בעיר שלי, וגם ציונים גבוהים לא מבטיחים את הקבלה שלי.
אני לא יכולה להתמודד עם זה יותר. אפילו כשהוא מתנגש בי 'בטעות', אני מצטמררת. מה אם אצטרך להישאר פה? איך אחזיק כל הזמן הזה? אף אחד לא מבין למה אהיה מאוכזבת אם אצטרך להישאר כאן, הרי בבית הספר הנוכחי אני יכולה ללכת למגמה הכי טובה בבית הספר..אך מה מועילה לי מגמה טובה, כשאני רק רוצה לברוח משם?

שאלות

ניסית לדבר עם ההורים שלך? הם יודעים? אולי הם יעברו אותך בכל מקרה..
חשבת להגיש תלונה במשטרה? יש הרבה מקומות בשביל עזור לבנות בסיטואציה הזאת חשבת לפנות לאחד?
*חוץ מזה אני ממש מחזקת אותך שהיה לך אומץ להשמיעה קול להגיד שמהו מפריע לך לרבה בנות אין*

Lolipop1414

New member
תשובות

קודם כל, תודה על התמיכה והחיזוקים.
ולגבי השאלות,
ההורים שלי לא יודעים. (אף אחד לא יודע) אמא שלי בתקופה קשה, אני לא רוצה להקשות ולהכביד עליה עוד יותר. בנוסף, רוב הסיכויים שתיכנס ללחץ ופאניקה מיותרת, כך שאין טעם.
אני ואבא שלי לא ביחסים ממש טובים, ואין מצב שאספר לו על משהו בסגנון הזה.
אני לא רוצה להגיש תלונה ולעשות מזה סיפור... ככה אני אצטרך להתעסק ולהיזכר בזה כל הזמן, אני רק רוצה לשכוח...

תשובה

כמה דברים:
1. בלהגיש תלונה למשטרה את מטפלת בבעיה בכמה דרכים ככה הוא לא יוכל להתקרב עלייך שוב והוא לא יעשה את זה לעוד נערות את מונעת את זה מאחרים זאת זכותך ואפילו קצת חובתך לעשות מזה סיפור
2. אני בטוחה (ורוצה) להאמין שאמא שלך גם היא בתקופה קשה היא תרצה לעזור, היא תרצה להיות שם למען ביתה.
3. לגבי אבא שלך אני יודעת שזה לא נעים ולא נוח לספר לאף אחד... אבל גם עם היכסים שלכם לא טובים אני עוד בטוחה ורוצה להאמין הירצה לעזור הוא אבא שלך בשביל זה יש הורים
4. חוץ מההורים יש עוד גורמים שאת יכולה לפנות אליהם והם יכולים לעזור לך: חברות, אם תחפשי באינרנט יש מקומות לנפגעי תקיפה מינית, יועצת בבית ספר, מחנכת או כל מורה אחר..
אני חושבת שלברוח לבית ספר אחר זה לא הפתרון הכי מבטיח, יכול להיות שתתעסקי בזה יותר ממה שאת מעוניית בכל אחד מהפתרונות אבל ככה תוכלי לשים את זה מאחורייך בידיעה שעשית משהו, אני מאמינה בך שאת יכולה למצוא את הכוח לעשות משהו כי לא מגיעה לו לצאת מזה בלי שריטה

some1Lse

New member
חיבוקים ושאלות.

היי!
קודם כל, אני רוצה לשלוח לך המון חיבוקים. וחיזוקים. ותמיכה. והמון איחולי החלמה ובהצלחה ותקווה שתהיי בסדר.
באופן כללי, אני שולחת לך המון אנרגיה חיובית מכאן. כי אין הרבה יותר שאני יכולה לעשות

כן, אני יודעת איך זה כשלא רוצים שההורים ידעו. למרות שאצלי זה נהיה קצת פשוט יוצר )אני בת 18 בקרוב).
את, אני מניחה, בת 14-15 - כך שהם יצטרכו לדעת בשלב כלשהו.
וזה יהיה קשה כמו גיהינום, ויש מצב שהם לא יבינו את זה, ואולי יאשימו אותך-או סתם יהיו חסרי אמפתיה, אבל בשביל זה אנחנו כאן-כדי להיות הצד הנחמד, התמיכה, כשאין/קשה להשיג ממקום אחר.

ומכאן להמשך: קודם כל-יש המשך לחיים.
בנוגע לטיפול ישיר, אני יודעת שזה ממש מלחיץ/מפחיד לחשוב על זה, אבל:
קודם כל (כמובן, בתלות למה היה). אבל... את צריכה. חייבת. לעשות בדיקת איידס. יש כמה מקומות שאפשר לעשות חינם, אפילו בלי שההורים ידעו (לצורך זה את צריכה להיות מעל 14).
יש לך את הקו של 1202. דברי איתן, הן יעזרו לך במה הלאה.
יש את "בית אמיתי" של עלם. ((למען האמת; היה כאן אירוח לפני כמה שבועות).

ו... האמת שאני מהססת ביחס לפניה למשטרה.
מצד אחד: האינסטינקט הראשוני שלי זועק: בטח שכן! היום! עכשיו! שלא יקרה ככה לעוד מישהי!
אבל מצד שני... זה לא פשוט. ומערכת המשפט שלנו לא ממש ידידותית בדכ לנפגעות תקיפה מינית.

אז... כן צריך לעשות משהו, אבל אני מהססת אם זה צריך ללכת דרך המשטרה.
אני מניחה שזה תלוי במה בדיוק קרה שם ומה הסבירות שזה יקרה שוב-לא בהכרח לך. אפילו לאחרות.

בכל מקרה-המון המון בהצלחה בהמשך הדרך הלא פשוטה הזו.
אם את רוצה (או לא פשוט לך לדבר על זה מעל דפי הפורום) את מוזמנת לדבר איתי בפרטי (לחצי על השם, כנסי לעולם המשתמש, ואז "שלח מסר").
בהצלחה!

לוליפופ יקרה

&nbsp
לוליפופ יקרה,
רציתי להודות לך קודם כל על השיתוף.
עברת חוויה לא פשוטה ואין סיבה שתאלצי להמשיך ולהתמודד איתה לבד.
כתבת שאת חוששת לספר לאימך אך כפי שכתבו לך הבנות בפורום יש דרכים נוספות להיעזר.
מה דעתך לנסות לפנות ליועצת בית הספר?
&nbsp
מזמינה אותך להמשיך ולשתף,
אנחנו איתך

&nbsp
נויה
&nbsp

למעלה