מתוסכלת

tsufi me

New member
מתוסכלת

זה לא בגללך ,זה נובע מחוסר הביטחון העצמי שלי.
זה כן בגללך ,הלוואי והייתה מבין...,אנחנו מכירים כבר שלוש שנים ,בעבר הייתי אומרת בצורה ברורה מה אני צריכה ...(כנגדי יאמר שזה היה נאמר תוך כדי התפרצות).
אתה כבר אמור לדעת שאחרי מעשים שדורשים נועזות רבה ממני ,כמו לאונן מולך ,
אני צריכה סוג של חיבוק,אם לא אמיתי אז דרך מילים.
אני לא אומרת לך כמה אומללה אני מרגישה מאתמול בלילה .
אני גם לא מספרת כמה הרגשתי כמו ברירת מחדל בשבילך בשבועות האחרונים,כי אולי זאת אני ,זה בסה"כ חוסר הביטחון העצמי שלי ואני לא רוצה שתכעס עלי...
לפעמים אני מתפתה לשאול "האם יש מעשה/מילה שאומר/העשה ולא ירגיזו אותך"-אבל גם זה ירגיז אותך...
אני מרגישה מתקרבנת ונזקקת כשאני מתקשרת איתך ,שלא לדבר על כמה שאני רחוקה מעצמי ...
אני שונאת את זה!!!
כלומר,אני לא מתנתקת מעצמי במובן הטוב של המילה אלה מנסה לרצות אותך מתוך ניסיון להרגיש מספיק טובה ולא מעוותת לידך...
אני שונאת את זה שאתה לא מתקשר
ועוד יותר שונאת את התחושה שאתה לא נכון לתקשר איתי...,כלומר ,מה לעזאזל אנחנו עושים פה אם אנחנו לא מתקשרים?!
,לפעמים שונאת את האופן שבוא אני חווה את עצמי כבילתי נראית איתך.
אה כן ויש גם ההבנה של מה אני מתעתקת ביחסים איתך...
תן לי להסביר את זה במילים שלאו דווקא ידברו אלייך אבל בשבילי אומרות הכל – ה"קשר" איתך הוא בסה"כ עוד דלת טרוקה שאני לא מפסיקה לדפוק עלייה

A לוןA

New member
זה נשמע יותר מתיסכול

זה כאב, ומרגיש לי אפילו כמו כאב עמוק.
לפעמים בן זוג- ובוודאי בן זוג בדסמי, מוביל, נראה כמו תרופת הפלא לצלקות העבר.
עכשיו הוא יכיל ויגונן וישמור ולא ינטוש וישאר בטוב וברע- כי זה המהות שלנו. אני אמסור לו את כל כולי, בלי הגנות וחומות- והא ישמור עלי מכל פגע.
לפעמים זה עובד. לעיתים קרובות יותר- זה לא.
אין תרופות פלא. גם לא בבדסמ.
ואת הדפוס של הדלתות הטרוקות- רק את עם עצמך יכולה לנתץ.
והדרך הראשונה לנתץ את הדפוס (שימי לב, את הדפוס, ולא את הדלת)- היא לזהות שיש כאן דלת סגורה. ואת זה עשית.
עכשיו נשאר רק להפנים, ולמצוא דלת שתיפתח בנקישה רכה, ותקבל אותה לתוכך. שתרגישי בתוכה בטוחה, מוגנת, עטופה- ומשם תוכלי לתקשר ולהיפתח.
ובשביל זה, לפעמים, צריך אפילו עזרה מבחוץ.

gaya36

New member
אהבתי... ומצטרפת

לפעמים עדיף לעצור ולחשוב עם ועל עצמך ולא על הצד השני ..... רק אצלך נמצאת התשובה והפתרון הטוב עבורך

למעלה