מתוסכלת

מתוסכלת

שלום אני משתמשת כרגע בניק של חבר טוב , אני לא יודעת מה לעשות בעלי האיש שאני אוהבת בוגד בי או לא טרם הצלחתי להחליט ואני לא יודעת איך להרחיק את ההיא בלי ליצור עימות. לפני מספר חודשים מצאתי אצל בעלי בפלאפון אס אמ אס שהוא שלך למישהי מהעבודה שלו רווקה בת 32, בו נאמר כי הוא אוהב אותה התעמתי איתו והוא אמר שאין בינהם כלום והם רק ידידים טובים. בחרתי להאמין לו כי אני רוצה את הזוגיות, וגם אם היתה בגידה פיזית אני מוכנה לסלוח אבל אם כל ההכחשות אתמול שוב היה אס אמ אס שאומר בוקר טוב לך אהובתי והוא בערב אמר לי אני אוהב אותך מאוד, אני כאן ואני לא הולך לשום מקום אז למה אני לא מצליחה לשים את זה מאחורי, למה אני לא מצליחה לנשום מהתחושה שהוא לא אוהב אותי? מה עושים ? איך יודעים ? ואיך מוציאים אותה מהחיים שלנו בלי לריב איתו? כבר אמרתי שאני מתוסכלת?

newlywed

New member
מה בדיוק את שואלת?

האם הוא בוגד? - כנראה שכן, הסטטיסטיקה מראה שכאשר בן זוג אחד חושד, כמעט תמיד זה מוצדק האם "היא" הבעיה ? - ודאי שלא! בעלך הוא הבעיה וכמובן הקשר ביניכם את רוצה להמשיך לחיות איתו אם הוא בוגד - שיבושם לך את רוצה שיפסיק לבגוד? - לכו לייעוץ זוגי ותראו אם תוכלו להתגבר על הבעיות שלכם תתעוררי, תחליטי מה את מוכנה לספוג ומה את לא ותפעלי בהתאם אף אחד לא יכול להגיד לך מה מתאים לך

כדאי לך להחליף ניק

או להשתמש בניק של חבר אחר שלא נפגע מאלימות, כי עד סוף הפוסט חיפשתי איפה האלימות...

נוי9

New member
תגובה

א. אין טעם ב"להרחיק את ההיא" כי אם זו לא תהיה הרווקה בת ה 32 זו תהיה מישהי אחרת. ב. עצם זה שהוא אומר לך שהוא אוהב ויום למחרת שולח הודעת אהבה ל"היא" מוכיח את עצמו. ג. את צריכה לשאול את עצמך מעין הצורך הזה נובע, אולי חסר לו משהו בקשר שהוא משלים בחוץ, ומכאן אולי יש מקום לטיפול זוגי. בהצלחה!

אייבורי

New member
אכן מתסכל

המציאות מוכיחה שקיומה של מאהבת לרוב תלוי בזוגיות בעיותית, אם את רוצה להרחיק אותה ושבעלך יפסיק, תצטרכי לתקן את הזוגיות שלכם.

גניפר14

New member
אני אומר לך מה אני הייתי עושה.

אם מדובר בבחורה רווקה בת32 זו בעייה רצינית בחורות כאלו הן קרציות מחפשות לעשות ילד הזמן דוחק בהן רוצות להתחתן ומעניין שעד עכשיו היא לא התחתנה. אני הייתי יורדת עליו רצח ממש רצח ואומרת לו לומר לה להפסיק לשלוח אס אמ אסים כי אם הוא לא יאמר לה תאמרי לו זאת. ציטוט אם אני אראה עוד אס אמ אס ממנה אני מגיעה לעבודה שלך מחפשת אותה ועושה לך בושות ליד כולם. תחתוך את הקשר מיד ואל תאכיל אותי בפוצי מוצי ותזיין מישהי מהצד אני לא מטומטמת.. כך תאמרי לו. ואם לא תעשי זאת הוא ימשיך להנות מכל העולמות לזיין אותך ולזיין אותה. וסליחה על השפה הבוטה אבל זה כדי להמחיש לפונה אלינו כמה המצב חמור.

ומה זה יעזור לה?! ../images/Emo2.gif

מה היא תשיג בזה שהיא תכריח אותו להפסיק את הקשר עם ההיא? חיים עם גבר בוגדני שבעצם לא רוצה לשכב רק איתה? שמשפיל אותה ולא רואה אותה ממטר, שפוזל לצדדים? אין שום טעם לאסור, להטיל וטו ולהכריח. הפתרון היחיד לבגידה (או לרצון שלו לבגוד) זה לתת לו בעיטה בתחת ולהעיף אותו מחייה.

גניפר14

New member
נכון אני מסכימה שצריך לתת לו בעיטה בתחת אבל

לידיעתך רוב הגברים בוגדים. אם הגברים לא היו בוגדים אז מכוני הליווי היו פושטים את הרגל. הרי לא רק רווקים הולכים למכוני ליווי. ולכן בגלל איזו מעידה זמנית אולי או פנטזיה של הבן זוג או אולי הבחורה הזו היא פריחה רצינית וממש מתקרצצת לידו היא עדיין יכולה לתת לו צאנס לתקן את המצב. כולנו יכולים למעוד במהלך חיינו. אז לפרק את הקשר זה קל ולכן אמרתי לה לנסות את עניין הוטו. מאוד קשה לגברים לעמוד בפיתוי של איזו רווקה בת 32 שמתחילה איתם קדם כל זה מאוד מחמיא להם ומעלה להם את האגו ואם הם יודעים שיש להם איזו תמימה בבית אז הם מתפתים להינות מכל העולמות. ולכן עניין הוטו יתן להם לחשוב טוב טוב מה הם הולכים להפסיד.

עדיף מיליון פעם להיות לבד

מאשר להיות עם מי שסרח ובגד. או רצה לבגוד. אבל זה כנראה ההבדל ביני לבין רוב הנשים: אני לא פוחדת מהאפשרות של להיות לבד, לא חושבת שלהיות לבד זה רע אלא להיפך, ובטח שלא מוכנה לחיות לצד מי שגורם לי דאגות, כאבי לב וספקות, רק בגלל שזה יותר טוב (חה חה!) מלהיות לבד.

seeyou

New member
"בחרתי להאמין לו כי אני רוצה את הזוגיות"

כול אחד עושה מה שהוא חושב לנכון-או מה שהוא חושב שזה לטובתו לכן לדעתי את לא צריכה דעות של אחרים יוסי Learn from other people's mistakes, life isn't long enough to make them all yourself.

יודעת איך הורים, מורים

ומפקדים רוכשים אוטוריטה? באמצעות הנכונות לשלם מחירים. אם את לא מוכנה לשלם מחיר לא תגיעי לשום מקום במאבק ב"רומן" הזה.

תסתכלי פנימה לא החוצה

לא צריך להוציא אותה מהחיים שלכם, צריך להוציא את בעלך מהחיים שלה ולהחזיר ולהכניס אותו חזרה לחיים שלכם. וזאת ניתן לעשות בכך שמפסיקים לטמון את הראש בחול, ולראות מה קורה בזוגיות שלכם, אבל זו עבודה קשה הרבה יותר קל להסתכל החוצה על הרווקה בת 32 הרי זה גם מה שבעלך עושה .

למעלה