מתוסכלת..

dalia53

New member
מתוסכלת..

שלום לאנשי הפורום.. קוראת פה מדי פעם אתם נראים מביני עניין.. לא יודעת אם זה המקום.. אבל.. משהו מתסכל אותי. אני נדלקתי על מישהו מהריקודים. יצא שהוא התחיל איתי גם ויצאנו כמה פעמים.. זה נגמר בזה שהוא אמר שזה לא זה, אמרנו שנשאר ידידים. הבעיה מתחילה מזה שאני ממשיכה לראות אותו שם בכל פעם.. ואנחנו מחליפים מילים, רוקדים, כאילו כרגיל. ואני מנסה לשכוח אבל............. לא קל לי. כנראה שעדיין רוצה אותו מאד.. מה דעתכם על זה?

אולי עד שלא תוציאי את זה זה לא יעבור. אולי פשוט תגידי לו את האמת-שאת מרגישה משהו כלפיו-הדלקות. הוא מוצא חן בעינייך,תהיי פתוחה איתו.אולי ברגע שתשחררי הכל וכל מה שאת חושבת והוא ידע מזה זה יקל עלייך-גם אם הוא יסרב שוב. הכי גרוע לא תדברי איתו יותר בחיים-רק תבואי לשם בשביל הריקודים

dalia53

New member
אני לא יכולה להגיד את זה

קודם כל כי אני בטוחה שהוא כבר יודע. והוא כנראה שלא.. אז בשביל מה לי להשפיל את עצמי.

אז אם את מרגישה שקשה לך פשוט תתפסי מרחק...את לא חייבת להיות לידו ולדבר איתו-את יכולה פשוט להתעלם.

dalia53

New member
כן

שאלתי, הוא לא ידע לענות. לא יודע בעצמו, פשוט מרגיש כך. אין פרפרים..

free soul

New member
תראי חמודה

זה לא הדדי כפי שהבנתי. וזה קשה לך כשאת רואה אותו בריקודים, אז כדיי לשכוח אותו אולי תשני מקום? תלכי למקום ריקודים אחר? כי אם תתעקשי ותמשיכי ללכת יהיה לך קשה יותר להתגבר ממנו. מה את אומרת?

dalia53

New member
נכון

שזה קשה. אבל לא רוצה לוותר על המקום הזה.. ברור שאם לא הייתי רואה אותו שוב זה היה אחרת. אבל לא אתן לאף אחד להרוס לי מקום שאוהבת. צריך לדעת להתעלם...............

smartblonda

New member
תראי את חייבת להוציא אותו מהסיסטם

שלך. הבחור לא מעוניין, ולא משנה הסיבה,אז תמשיכי להגיע לאותו מקום ריקודים רק שמרי מרחק ממנו ותימנעי ממגע עימו,אולי זה יעזור לך להתגבר עליו.

dalia53

New member
צודקת..

זה לא קל אך אין ברירה.. תודה על התמיכה אתם מקסימים.

free soul

New member
מניסיוני...

אני ניסיתי להוציא איזה בחור מהסיסטם והמשכתי להגיע לאותו המקום, זה לא עזר בשיט..

תגובה

נסי לפתח אתו את הידידות ולהשקיע בה. שוחחי אתו הרבה והביעי לו את אהבתך במלים טובות ובמעשים טובים. התמקדי יותר בדבור ובענין ולא במגע. כך לאט תתקרבו.

dalia53

New member
לאן

יש לי להתקרב?.. הוא לא מעונין. הוא כבר מתחיל שם עם אחרות..

דליה

כנראה שאת רצית מלכתחילה משהו שהוא עדיין לא השכיל להבין (צריך להזכיר שוב עד כמה גברים חושבים לאט?). הבחור כנראה מסוג הגברים שכנראה לא מבינים את העניין לעומק. זה יכול לנבוע מלא מעט סיבות: פחד ממחוייבות, התאהבות, בהלה וכיו"ב - כנראה שהיה שם משהו שגרם לו לסגת ולשים אותך בקוביה של - ידידה. רק את והוא יכולים לדעת מה היה שם באמת. לא אנחנו אבל עלייך לזכור שהזמן יעשה את שלו ולאט לאט תחושי פחות ופחות מוטרדת להיות שם כאשר הוא שוהה באותו החדר ואז את יכולה לשבת איתו באחת הפעמים ולהבין מה לא היה שם בסדר, מדוע הוא חשש או מה הבריח אותו. בהצלחה.

למעלה