מתוסכלת נורא:(

אושרת59

New member
מתוסכלת נורא:(

אני בת 28, עובדת בעבודה שהשכר ממש לא לצידה...שכר נמוך מאוד. (אני עובדת בתחום משאבי אנוש) אני עם תואר ראשון ועושה היום תואר שני. אני מחפשת עבודה במקביל אך לא מוצאת כלום..מה גם שאני לא באה מתחום הגיוס להייטק אז יש הרבה אפשרויות שחסומות בפניי...זה תחום קשה.. התואר שאני עושה -אני מרגישה שלא יקדם אותי לאף מקום..הוא תורם לי אישית כי הוא מעניין אך הוא לא מה שמבקשים בחוץ-אני עושה תואר במדעי הרוח... ואני מרגישה שאני מתפזרת נורא...עובדת במשאבי אנוש ולומדת משהו לא קשור...כשכולן (הבנות או החברות שלי שעובדות בתחום) לומדות ייעוץ ארגוני או לימודי עבודה ואני בחרתי שלא..כי קצת מאסתי בתחום הזה אז ניסיתי להתרחק ממנוץ- ועכשיו לעשות עוד תואר זה מלא מלא כסף ועוד שנתיים של אי אפשרות לעבוד משרה מלאה.. אני מרגישה תקועה מכל הכיוונים ונורא מיואשת.... ממש!! רק רציתי לפרוק..ואולי יש לכם רעיונות או עצות לתת לי:) תודה

תסתכלי על עצמך ולא על אחרים

נראה לי שחלק מהקושי הוא שאת משווה את עצמך לאחרים - הם נמצאים במקום אחר כי הם עשו בחירות אחרות בחיים ויש להם העדפות שונות משלך. אם את מתפזרת - זה הזמן לעצור. לפני שאת עושה שינוי או חושבת מה אפשר לעשות, אני ממליצה לך לחשוב איפה את רוצה להיות עוד חמש שנים. אל תחשבי על השנה-שנתיים הקרובות זה לא ריאלי. תחשבי על העתיד ומה את רוצה לעשות בו ואז תוכלי לבנות לעצמך את המסלול כדי להגיע אליו. בלי שום קשר, לפני הכל נראה לי שאת צריכה קצת לטעון מצברים של אנרגיות חיוביות - אם את יכולה נסי לקחת חופש אפילו רק יום אחד ולעשות משהו שיהיה לך כיף וישמח אותך ובכל מקרה דאגי גם במשך היום-יום לעשות דברים שמשמחים אותך - לשמוע דיסק כיפי, סיבוב הליכה, לשתות קפה מיוחד שאת אוהבת, סדרה טובה בטלויזיה וכו'.

CIsaac

New member
פרקת

מה טוב עכשיו?

איך להרויח יותר כסף

שלום לך אושרת
, חוץ מלפרוק, את שואלת שאלה נפוצה: איך להרויח עוד כסף?. ועל זה אין תשובה פשוטה ומיידית שמתאימה לכולם. צריך לשבת ולבדוק את הנתונים לעומק. מה את אוהבת לעשות ומה את יכולה לעשות כדי לשנות את המסלול ה"עני" שלך. זה אפשרי, רק שצריך לבדוק טוב. ולחשוב בצורה יצירתית. ולבדוק בפנים, אצלך, מה את רוצה באמת לעשות, ומה יתאים לך. אני לא חושבת שיש דרך לעשות זאת דרך הרשת. לבחור מאמן ולצאת לדרך - זו הרעיון או העצה שלי
בהצלחה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
בנוסף לדברים הטובים שכתבו לך

אושרת יקירה, הבחירות שלך הן לא אקראיות. התחום שאת עוסקת בו לא מעניין אותך ולכן בחרת ללמוד תחום אחר, שאני מקווה שקרוב יותר לתחומי הענין שלך. אין טעם להצטער על שלא עשית תואר רלוונטי, כי היית מוצאת את עצמך עם תואר רלוונטי ועדיין מואסת בעיסוק הזה. מה שלא מתאים לא מתאים, את שם כבר מספיק זמן כדי לדעת מה טוב לך. נסי לבדוק את הצד השני (ולשים לרגע מגבלות של השתכרות בצד). מה מעניין אותך? מה ילהיב אותך? מה יעניין אותך מספיק בשביל להצטיין בו? התשובות שלך ינחו אותך למקום המתאים יותר. ואם את אומרת כרגע שאין בזה עבודה, אז אני מניחה שאת לא לגמרי צודקת. בכל תחום יש אפשרות להתפרנס - אם במסלול אקדמי, אם במחקר או בכתיבה, או בתחום קרוב שמנצל את הידע שרכשת. תרצי לספר לנו מה באמת היית רוצה לעשות?

אני מצטט - אני מרגישה תקועה מכל הכיוונים

שלום אושרת, אני מבקש דווקא להראות לך את הצד החיובי של המצב שלך - הגעת למצב שאת יודעת שאת תקועה. יותר מזה, הגעת למצב שאת יודעת שגלגל החיים שלך נתקע לו ולא מתקדם. למה זה חיובי? שתי סיבות, את מודעת לזה שאת תקועה ובנוסף את צעירה לעשת שינוי עכשיו. למרת ששינוי אפשר לעשות בכל גיל, כשאתה צעיר, יש לפעמים אפשרויות נוספות. אני מציע לך לבחון אפשרות לעצור הכל, להיות כאן ועכשיו. את בשלב מצוין לעשות בחינה של המצב הנוכחי, להבין מי את ומה חשוב לך בחיים. תחילה של שנה חדשה, זה זמן מעולה להכיר אדם חדש - את עצמך. לקחת החלטה על מטרה לשנה הזאת ולהגשים אותה, להגשים את עצמך. אשמח לדעת איך התקדמת.

ordanco

New member
אחלה תשובות

אושרת שלום, איזה אחלה תשובות את מקבלת פה. תשובה טובה כוללת שאלה שלוקחת אותך עמוק יותר אל תוותרי לעצמך - תעני וניקח את זה לשלב הבא, אורן

למעלה